- Степан М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудові недорогі та зручні у використанні навушники, звук прекрасний, мікрофон працює добре. Поки що найкращі навушники, які я мав.
- Переваги:
- Достойні ігрові навушники
- Недоліки:
- Ніяких нарікань немає
- Продавець opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Навушники класні але блютуз працює тільки на комп'ютері.
- Переваги:
- Зручні,красиві,довго тримають батарею
- Аретем.Відгук від покупця. Продавець: opsale
Навушники топ звук просто супер але є мінус. Нема блютуз як зазначено .
- Переваги:
- Радіоканал звук
- Недоліки:
- Нема блютуз
- Куліш В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Подарувала чоловіку на день народження. Він дуже задоволений, юзає тепер тількі ці навушники. Підходять і для мітингів - мікрофон добре працює,і для музики,і для ігор.
- Продавець opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- ПолинаВідгук від покупця. Продавець: opsale
добрі навушники все працює гарні
- Переваги:
- хороший звук
- Продавець opsale
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже гарні навушники, купляв на подарунок. Перед тим як дарувати потестував на свому ноуті, ну і можу сказати, що звук та якість самих навушників мені дуже сподобалась. Все працює, підсвітка яскрава, також скачав програму до цих навушників там можна точніше їх налаштувати. Ну і також приємний бонус це сумочка чохол, яка йде в комплекті.
- Переваги:
- Хороші якісні навушники
- Продавець opsale
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: opsale
Хороші, якісні навушники
- Переваги:
- Якісні матеріали, міцна конструкція, хороший звук
- Продавець opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Класні навушники, купувала для ігор на ПК. В Діскорді мене чують добре. В іграх по типу КС просторовий звук працює. Покупкою задоволена, рекомендую!
- Переваги:
- Якісний звук, мікрофон, зручно сидять
- Продавець opsale
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все працює.
Сумісність з xbox x перевірив, оскільки саме це і цікавило. Працює добре через провідне зʼєднання з джойстиком- Продавець opsale
- Яків Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарної якості навушники, чудовий звук. Заряд тримають добре, опису відповідають. До телефону підключаються тільки через кабель. Для геймерів те що треба, рекомендую!
- Переваги:
- ціна, якість, звук
- Продавець opsale
- Степан К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Круті навушники, тому хочу поділитись враженнями! Дуже насичений звук з класними басами та режимом 7.1, що для ігор ну просто мастхев. Крутезний мікрофон з досить непоганим шумодавом, під час простої розмови та емоційної катки мене чути однаково чітко. Вага стандартна для таких навушників. Амбушури мякі, не тиснуть та зручно сидять на вухах. Подобається також, що підключаються вони через спеціальний usb адаптер, а не напряму до комп'ютера, тому затримка звуку мінімальна ніж якби навушники підключались напряму через блютуз. Заряд тримають добре. Користуюсь ними як на моєму ПК так і на 5 плойці і там і там працюють однаково добре. Але на ПК ще є можливість встановити програму для більш точного налаштування звуку при потребі. Покупкою задоволений, тому рекомендую їх всім, хто шукає якісні та недорогі ігрові навушники!
- Переваги:
- Звук, мікрофон, якість та ціна.
- Продавець opsale
- Кириченко В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Просто шикарные уши
- Переваги:
- Громкий звук хорошие басы
- Недоліки:
- Когда по радиоканалу а инета нету то начинают лагать
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Навушники норм.
Але блютуз адаптер, що йде з ними через 5хв перестав працювати. І зараз тільки зі шнуром.
Продавець не відповів ще - який адаптер шукати під них.- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Адаптер блютуз
- Ольга В***
Продавець зі мною зв'язався. Провів обмін навушників. Тепер все працює. Рекомендую цього продавця!!!!!
- Продавець opsale
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Нормальні навушники, але за такі гроші могли бути і кращими
- Недоліки:
- Не працює через звичайний Bluetooth
- Продавець opsale
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale
сломался микрофон спустя месяц!! не советую покупать если нету микрофона
- Переваги:
- звук наушников
- Недоліки:
- сломался микрофон спустя месяц!!
- Даниил З***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Перестав працювати мікро через два місяці використання.
Не рекомендую..- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Мікрофон