Відгуки покупців про Павербанк грілка для рук на 10000 mAh Ocoopa Powerbank Heater UT2s помаранчевий

Оцінка користувачів 4.17/5
на основі 31 відгук
  • Відгуки про товар продавця Mission DS
  • Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Синьо-чорний

Дуже чудовий пристрій. Якість відчувається. Приємний на дотик.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Бежевий

Гарно гріє ,задоволена.Отримала швидко

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Просто класна грілка для рук, добре гріє та добре працює як павербанк. Всім рекомендую

Переваги:
    Добре нагрівання та робота як павербанк.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
  • Валентин В***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Жовтогарячий

Настільки чудовий, що побратими вкрали через два тижні користування.

Переваги:
    Зручні, можна запхати в кишені, рукави/рукавички чи шкарпетки: грітиме всюди. Годиться для підзарядки гаджетів, хоч і не сяє в цьому. Ідеально для сну та добових нарядів.
    Недоліки:
    Ліміт використання — два тижні
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій

Все працює,цілком задоволений.

• Шаповал Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Брав на подарунок. Гріє добре. На скільки вистачає батареї не заміряли

Переваги:
    Розмір
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Гарна покупка. На максимальному режимі кожна грілка працюю приблизно 1-2 години. Заряджається через type c без проблем. В комплекті йшлов мішок для зберігання та два зарядні кабелі. Єдине чого не вистачає це безпровідної зарядки(

• Микола П***

Першого разу прийшов брак, але замінили на працюючу модель. Зазвичай використовую грілку за робочим місцем, бо часто руки мерзнуть під час тривалого сидіння за компʼютером. Є якась недовіра до резинової заглушки, але поки ніби все ок. Помітив прикол, що епловську зарядку обидві частини грілки ігнорують - хоча то скоріш прикол купертину.

Порада: перевіряйте роботу грілок під час отримання, у мене одна з частин не вмикалась нормальним шляхом, треба було дуже сильно затиснути і не відпускати кнопку, щоб вона почала гріти - це не ок.

Переваги:
    Ергономічні відчуття приємні.
    Недоліки:
    Можливе потрапляння браку - без проблем замінить продавець.
  • Назар Л***

Гріє все добре наскільки довго ще не перевіряв але має великий мінус не заряджається від швидкісної зарядки доводиться шукати звичайний блочок

Недоліки:
    Не заряджається від швидкої зарядки та кабелем type c / type c тільки кабелем usb A / usb c і від звичайного блочка
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Продавець дуже відповідальна і чесно людина дякую дуже

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Заявлено до 8годин роботи на практиці 1.5-2 години в кращому випадку і це в 1 режимі роботи

Переваги:
    Гріє гарно
    Недоліки:
    Час роботи дуже малий
    заряджається дуже довго
    акумулятор не відповідає заявленій ємкості
    • Продавець  Mission DS

Доброго дня! Виробник заявляє саме такі характеристики як вказані на сайті. Наразі ми перевіряємо відповідність характеристикам. В любому випадку можемо замінити Вам цю грілку, можливо у Вас брак

• Продавець  Mission DS

Доброго дня! Ми протестували цю модель. Обидві частини пропрацювали більше 8 годин. 8 год 10 хвилин та 8 годин 25 хвилин. При тестуванні вони знаходились в кишенях, тобто в середовищі де вони розраховані бути.

• Захар К***

Купив 2 місяці назад, користувався дуже рідко. Сьогодні поставив на зарядку спочатку один, все нормально, він зарядився. Поставивши другий, через хвилини дні відчуваю дивний запах, ніби якась хімія чи лікарня, взявши розумію що він дуже гарячий в місці зарядки і сам кабель через це теж. Він не вмикається, на індикаторі нічого не світиться. Використовував спеціально лише кабель з комплекту.
    Ок залишитись без нього, переживу, але грошей потрачених шкода

Недоліки:
    Брак
    • Продавець  Mission DS

Доброго дня. Можливо, це брак, а можливо, проблема була в адаптері живлення, може був стрибок напруги.

• Санатовський Ю***

Зовсім не рекомендую даний товар.Ємність акумулятора вказаний продавцем зовсім не відповідає дійсності і замість 5000 МА.тут 3700.Також час зарядки вказаний 2 години,хоча він набагато більший,незалежно як заряджати.Розпакуквав поставив на зарядку,оскільки грілки були розряджені до 1 поділки.Спочатку заряджав від юсб порту компютера,пройшло 2 години і одна з грілок зарядилась на 3 поділки,інша на 2.Поставив заряджати від блочка від телефону( 33 вт і 18 вт.)Пройшло знову 1,5 години і одна з грілок зарядилась на 4 поділки інша на 3.Від`єднавши від зарядки показує,що грілка заряджена на 100%(4 поділки)хоча це не так,оскільки підєднавши до зарядки вона продовжує заряджатись.Висновок робіть самі.

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    Батарея не відповідає заявленій.Час заряджання також набагато більше ніж вказаний продавцем.Не аутальна інформація щодо зарядки грілки.
    • Продавець  Mission DS

Доброго дня! Ми зв'яжемося з виробником для уточнення деталей по цій проблемі. Але з рекомендацій отриманих раніше, для того щоб акумулятор вийшов на повну робочу ємність перші заряджання треба довгими. В такому випадку електроніка (контролер живлення) аналізує роботу акумулятора та змінює робочий діапазон акумулятора. Також перші заряджання можуть бути довшими через адаптацію.

• Продавець  Mission DS

Підкажіть, будь ласка, яким пристроєм ви виміряли ємність акумулятора?

• Діма К***

Як визначав, що тут 3700? Або інше спитаю, якщо ти заряджав її або заряджався від неї напругою 5 В, то все тут добре, бо в характеристиках 5000 мА при напрузі 3.6/3.7 В, а це близько 18 Вт год, а ти отримав 3700 мА при напрузі 5 В, тому ємність тут та сама. Дивує, що людина яка знає як визначити ємність не розуміє елементарної фізики...

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Все добре,все працює. Акумулятор не відповідає тому що в описі. Тестер показав на одній грілці 3786 mAh, та 3787 на другій. Хоча в описі 5000+5000.
    Може то мені так повезло.

Недоліки:
    Акумулятор
    • Діма К***

Тестер маєш, а міряти не вмієш)) 5000 мА при напрузі 3.6/3.7 В, отже ємність акумулятора при такій напрузі буде 5 на 3.6 = 18 Вт год.
      Ти ж туди закачав 5 В на 3 А, тобто близько до 18 Вт год, враховуючи ще похибку твого самого дешевого тестера, то все ок з акумуляторами. Треба трохи краще розбиратися в тому, що тестиш

• Роман

Придбав цю грілку в грудні 2023го для дружини - в неї часто мерзнуть руки взимку. За 2 місяці зими і відносно холодний березень грілка показала себе чудово при майже щоденному використанні.
    Частіше за все використовувся прилад на мінімальній потужності - цього було достатньо, щоб гріти руки в приміщенні. В цьому режимі тримає достатньо довго - кілька годин. Реальний час роботи на максималці не скажу - він реально трошки загарячий, хоча, скоріш за все, використовуючи на вулиці в мороз знадобиться.
    В якості павербанку використовували один раз. Швидкої зарядки пристроїв очікувати не треба, пристрій не для того створений, але як фіча, коли основний павербанк розрядився - приємна.
    На даний момент є лише один малесенький нюанс, який навіть не хочеться писати в недоліки. За 3 місяці активного користування резинова заглушка на роз'ємах зарядки трохи розтянулась - на роботу не впливає, не вивалюється якщо нормально її вкласти.
    В цілому товар чудовий, рекомендую.

Переваги:
    Компактний розмір, потужність, режим павербанку.
    Недоліки:
    На даний момент не виявив.
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Товар працює добре, дякую!

• Сергій Д***

Спочатку здається наче він зовсім не гріє, особливо у мороз взимку. Проте потрібно розуміти, що він не зберігає тепло, а генерує. На морозі він буде швидко втрачати тепло. Рекомендую включати в кишені або рукавичках. Навіть коли він нагріється достатньо і ви візьмете його в холодні руки, то він швидко охолоне, тому що віддасть тепло долоням. Тому не треба думати, що він не достатньо гріє, йому потрібен час і теплоізоляціїя. Він нагріється дуже сильно, якщо ви не дасте розсіюватися теплу. Окремо дуже порадував мішечок чохол в комплекті і два кабелі зарядки

Переваги:
    Красивий дизайн, тримаються один одного на магнітах. Одною штукою можна двічі зарядити телефон. Другу можна дати другу чи подрузі, щоб гріли руки
    Недоліки:
    Це не недолік, проте комусь може здатися, що він не сильно гріє. Треба тримати або в кишені, або в рукавицях
    • Віктор Б***

На другому скріні пишуть що є різні рівні нагріву

• Людмила

Товар відмінної якості. Дякую.

• Олена
    Продавець: Mission DS. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій

Крута річ. Реально гріє.

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Одна грілка не тримала заряд з першого разу! Заряджається, відключаєш від зарядки і батарея моментально сідає.

Переваги:
    Не знайшли! Так як прийшли браковані!
    Недоліки:
    Не тримає заряд!
  • Владислав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Жовтогарячий

Наче не регулюються по датчику температури, можуть і на 2/4 почати жарити руки періодично. Коли заряд падає, то і нагрів теж. Навіть на 4/4 режимі не можуть швидко зігріти, якщо розряджені.
    Декілька разів падали, удар тримають номрально. Покриття не пошкоджується.

Переваги:
    Працюють
  • Вадим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Прикольная и полезная штука, отличный подарок на зиму

• Илья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Не смотря на то что выглядят они достаточно красиво и удобно лежат в руке они не выполняют свою главную функцию, а именно не греют руки.
    Изначально было тепло на улице, пробовал в квартире/на улице и было достаточно не плохо, потому что сами по себе руки были теплые. После чего испытал в 6 градусов в помещение (не квартире), дав человеку с холодными руками они быстро остыли у него, после чего я взял их с теплыми руками, и они были холодные (стоить учесть что они были на максимальной температуре 4/4 и нагревались минуты 3, да, чтоб им нагреться требуется время, зависит от температуры вокруг). Я подумал ну ладно, все таки это для дома, для компа.
    Теперь сейчас, когда дома градусов 15+-, у меня холодные руки (я встал с кровати, даже не пришел с улицы), нагреваются длительное время, я беру их в руки, и через секунду они остывают, и им приходится нагреваться заново.
    То есть, главную роль они не выполняют свою. Если на улице тепло - погреют, ну а толку?
    Вывод: продукт сырой, руки ваши греть не будут, не понимаю откуда внизу такие позитивные комментарии. Накину звезду за дизайн и то что держат батарею вроде норм, ну толку от этого нет.
    p.s/ даже сейчас когда я пишу этот отзыв, я все еще пробую с холодными руками их согреть этой штукой.

Переваги:
    Красивый дизайн, удобно лежат в руке, в каждом из них по 2 отсека для зарядки (защищенные резинкой) type-c and usb-c.
    Недоліки:
    Не выполняют свою главную функцию: не согреют ваши руки.
    • Даниил Б***

Довольно странно что тебе они не помогают. Лично я купил их и работают они шикарно. В периоды когда в квартире нет отопления они быстро спасали руки. Да, если их держать без остановки, то не они "не выполняют роль", а руки привыкают. Я лично мерял их через тепловизор и они держат свою температуру и на холоде и в частом ношении в руках. Так же по опыту скажу что играя я не держу грелку в руке постоянно, а когда чувствую что нужно подсогреть. Результат на лицо, лично мне они помогли и того же 3 иммортала + чемпа в r6 держу уверенно)

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

крайне приятная штука, но почему-то отказывается заряжаться от банки и от зарядок с PD, заряжается только от простого пятивольтового блочка.

Переваги:
    тактильно шикарные грейки
    Недоліки:
    странная зарадкв
    • Діма К***

В мене блок акумуляторний для лед стрічки також має тайп сі але заряджається лише від звичайних роз'ємів тайп А, а від тайп сі не хоче.

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Штука бомба ! Реально застосовую,лише 1ший режим обігріву бо і його достатньо. Тримає до 12 годин на 1 заряді. Поклав у кишені і радість на весь день )

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Technostories. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий

Хороша якість

• Марина

Дуже сподобалися грілки. Приємні на дотик, класно гріють, на максимальній потужності навіть забагато тепла. Зручно кріпляться в одну. Я вражена

Переваги:
    Гарно гріють, якісні
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Technostories. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій

Брав для окопів як павер банк для маленького ліхтарика з аврори тому дуже задоволений

• Котигорошко
    Відгук від покупця. Продавець: Technostories. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Я би не радив цю модель до покупки. Чому? Тому що час роботи грілки буквально дві-три години, гріє слабо, а мороки дуже багато: кожну банку заряди, знайди зарядку для неї, розетку, місце, купа шнурів. А що ми маємо на виході: акумулятори малого номіналу, яких не вистачає ні на прийнятну грілку, ні телефон зарядити.
    Отож краще придбати круту модель Н01 цієї ж фірми. Все рівно Ви не замерзнете перекидуючи одну гарячу грілку Н01 з однієї руки в іншу.

• Продавець  Technostories

Доброго дня! Грілка починає повільно нагріватися, коли заряд батареї замалий. Спробуйте, будь ласка, зарядити повністю та знову перевірити.

• Vladimir К***

Це найкраще рішення за свої грощі - два обігрівоча у кожну долоню. Ще можуть підзаряджати ваш смартфон як powerbank. Рекомендую.

Переваги:
    Два обігрівоча, тримає заряд, підзаряджають телефон.
    Недоліки:
    немає.
  • Сергій К***

Дуже крута штука, на максимальному рівні так нагрівається, що неможливо втримати в руках. Перевірив - на максималках тримає не менше 3 годин, повністю не розряджав, але на заявлених 4 години навряд чи вистачить. Розганяється не дуже швидко, максимальної температури набирає десь за 8-10 хвилин. Коли заряджав, то чомусь одна із грілок показувала, що заряджена, а коли від'єднав від мережі, то показує 3/4 зарядки. Але якщо продовжити, то зарядиться повністю.

Переваги:
    Дві штуки - це дуже вдале рішення, можна окремо гріти дві руки. Дійсно нагрівається до заявленої температури, не менше 60 градусів
    Недоліки:
    При зарядці 1 із грілок неправильно показує рівень заряду.
    • Продавець  Technostories

Дякуюємо за відгук. Дуже раді що Вам сподобалось!