Відгуки покупців про Підставка гіпсова NEROLI Овал 18 см Чорна

Оцінка користувачів 5/5
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: AromaCrafters

Замовлення відправили швидко . Підставки дуже якісні . Дякую !

• Продавець  AromaCrafters

Анна, дякуємо Вам за відгук! Раді, що ви задоволені швидкістю відправки та якістю підставок. Звертайтеся, завжди раді допомогти)

• Вікторія Л***

Дякую за швидку відповідь
    Все як на фото, гарне та якісне

• Продавець  AromaCrafters

Вікторія, дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалась якість нашого продукту. Ваші слова мотивують нас тримати високу планку)

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: AromaCrafters

Рекомендую! Гарний ввічливий продавець, сервіс на вищому рівні, швидка доставка, якісний товар, все гарно і дякую за адекватні ціни! Ви чудові! Хороших клієнтів!

Переваги:
    Дуже гарно, стильно, якісно, затишно!
    Недоліки:
    Немає, все супер!
    • Продавець  AromaCrafters

Світлана щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобались і наш сервіс, і якість товару. Ваша підтримка надихає нас продовжувати працювати на найвищому рівні. Дякуємо за побажання, і ми теж бажаємо вам всього найкращого! Сподіваємось, що будемо мати нагоду знову Вас порадувати:)

• Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: AromaCrafters

Все так як на фото, якість гарна, рекомендую

Переваги:
    Все так як на фото, якість гарна
    Недоліки:
    • Продавець  AromaCrafters

Дарія, дякуємо за ваш вражаючий відгук! Раді, що ви задоволені, і що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Ваша рекомендація надзвичайно важлива для нас.

• Катерина Х***

Підставка топ- якісна робота

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  AromaCrafters

Катерина, дякуємо за Ваш відгук! Ваші коментарі надихають нас до подальших досягнень та покращень.

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: AromaCrafters

Товар классный , смотрится здорово, тест водой прошел на удачно

• Продавець  AromaCrafters

Валерия, спасибо за Ваш отзыв. Мы очень рады что Вы остались довольны покупкой, но всё же подставка покрыта акриловой краской, поэтому постоянное влияние воды может негативно отразиться на изделии.