Картка Rozetka

Відгуки покупців про Глибокий чорний спрей-фарба для замші, велюру, нубуку 9005

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Темно-коричневий

Продавця не раджу. По-перше: переплутали колір. Поспішала і не перевірила одразу, вже дома з'ясувала, що замість темно коричневої, відправили чорну фарбу для замші. По-друге: зберігання 10 днів але через 5 мені зателефонували від продавця і з незадоволенням та претензією перепитували коли я заберу замовлення!

Переваги:
    Ще не з'ясовано
    Недоліки:
    Ще не з'ясовано
    • Продавець  BackColor

Вікторія, доброго ранку! Приносимо вибачення за дану ситуацію. Як з Вами можна зв'язатися для обміну кольору ? ( за вказаним номером не можемо додзвонитися)

• Світлана И***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Зелений

хороша фарба

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Сірий

Я довольна! Всем рекомендую !!!

• Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Сірий

Просто вода (навіть рідке як звичайна вода) сірого кольору, взагалі не під красила взуття. Гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі не підкрасило
  • Черкас В***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Рожевий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Фарбувала у два підходи. Після першого результату 0. Після другого теж саме. І прискала рівномірно и вже просто поливала з тієї банки. Нічого!!!! Як були бежеві так і залишились!!!! Марно витрачені гроші. Ніякого результату! Просто розбавлена вода мутна і все

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі не фарбує, наче вода розбавлена краплею фарби
  • Людмила И***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Коричневий

Фарба сподобалась рівно лягає,відновлює добре колір,підходить для відновлення кольору угг.

Переваги:
    Гарний спрей
    Недоліки:
    Не виявила
  • Капустюк Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Бірюзовий

Чудова фарба. Все рівно лягло.

• Харитонова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor. Вага/Об'єм: 150 мл. Колір: Блакитний

Краска работает, покрасили кроссовки идеально. Всё по инструкции сделали.

Переваги:
    Не растекается