Легко налаштував. Все працює. Добре, що є екран.
Працює
Купую вже другий такий. Перший працює вже більше року. На стрибки напруги реагує адекватно та вимикає прилади коли за висока.
Дякуємо за відгук!
Дуже сподобався, купую уже третій, не тільки собі, за декілька місяців працюють нормально.
Недорогий пристрій, з функціями справляється. Легкий в налаштуваннях
Працює нормально
Працює нормально.
Ерунда! через 2 години перестало працювати.
Працює вже 5 місяців, нарікань нема, свою функцію поки виконує відмінно
Реле работает. При повышении напряжения выше установленного предела срабатывает.
НО МНЕ ОЧЕНЬ ИНТЕРЕСНО КАКУЮ МОЩНОСТЬ ПОТРЕБЛЯЕТ САМО РЕЛЕ??
МОЖЕТ КТО-ТО ЗАМЕРЯЛ ТОК ЧЕРЕЗ РЕЛЕ БЕЗ НАГРУЗКИ?
Відповідає заявленим характеристикам
Товар якісний.
Працює на відмінно.Рекомендую товар та продавця.
Работает хорошо уже месяц. Как будет дальше посмотрим))
Реле виконує свої функції, покупкою задоволений.
Купив 2 шт. Все норм.
Режимы установил.К сожелению саму работу реле проверить нет возможности.С этой фирмой знаком по повербанком.Надеюсь на качество.В последствии дополню.
Реле виконує свої функції. Вже два тижні як в роботі, декілька раз спрацьовувало, коли була висока напруга. Просте настроювання параметрів. Рекомендую,
Кайф
Дякую. Рекомендую.
Дякую. Згідно опису. Рекомендую.
Недорого и отлично
Дуже сподобалось, купив собі, потім своїм близьким, все працює, показує правильно, підключив одночасно до насосної станції і два холодильника.
Реле напряжения очень хорошее всё работает отключается сам включается сам если есть проблемы со светом очень хорошая нужная вещь для дома
реле працює справно, підключили морозильну камеру.
Купив 2 шт., бо без них перед цим погоріла майже вся техніка в квартирі із за скачка напруги до 380 В (електрики начудили у будинку), ремонт всіх приладів обійшовся більш ніж в 8000 грн.
Прибори показують напругу з різницею в 1 В, але це не критично. За місяць було пару спрацювань на напругу вище встановленої, через встановлений проміжок затримки включилися, тож прибори працюють. Нарікань нема.
Рекомендую.
Свою функцию выполняет отлично. Установлен на станции Экофло. Работает. Легкие настройки.
Реле работает нормально. Понятные и простые настройки. Напряжение показывает точно согласно мультиметру.
Свою функцію виконує, товаром задоволений
всё хорошо работает дальше будет видно
Все добре!) зі своєю функцією справляється.
Отличный товар свою миссию выполняет!
Поставив як захист на газовий котел.
Виставив потрібний діапазон.
Час покаже.
Все працює добре. Я задоволений покупкою.
Всё працює без збоїв вже декілька місяців. Налагодження не викликало ніяких проблем.
Реле брал для холодильника и телевизора. Уже хорошо зарекомендовало себя при всплесках напряжения в сети.
Легко устанавливается и качественно срабатывает.