Відгуки покупців про Набір наклейок на стіну Happy Pocket Грайливі Коти (котики мишка рибка лапки) вінілові наклейки в дитячу матова Чорний (HP-012-070M)
Є в наявності
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Супер гарні
- Продавець FOUKS
Маргарито, щиро дякуємо за чудовий відгук та високі оцінки! Нехай наклейки дарують красу та позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Галенко Е***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Мілашні наклейки))) дитина щаслива
Клеїти легко- Продавець FOUKS
Олено, щиро дякуємо за чудовий відгук! Нехай вінілові наклейки дарують позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
- Продавець FOUKS
Ірино, щиро дякуємо за чудові оцінки та відгук! Для нас дуже важливо, що все сподобалось ) Чекаємо на Вас знову!)
- Стрелец О***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Мені хотілося більше асортименту з квітами. А так дуже чудові наліпки, які створюють гарний настрій, коли немає змоги або нагальної потреби зробити повноцінний ремонт
- Переваги:
- Чудові наліпки для того щоб освіжити інтер'єр. Можна розмістити там де необхідно та робиться це дуже легко. Я брала вже другі наліпки і вони гарно виглядають .
- Недоліки:
- Не помітила.
- Продавець FOUKS
Оксано, щиро дякуємо за відгук та чудове фото! Нехай наклейки котики дарують позитив та створюють затишок. Чекаємо на Вас знову!
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Дякую! Разом з замовленням був маленький подарунок на якому я змогла потренуватися.
- Продавець FOUKS
Алло, щиро дякуємо за чудовий відгук та високі оцінки! Нехай декоративні наклейки слугують довго та надійно! Чекаємо на Вас знову!
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Все як запропоновано на сайті. Чудово виглядає
- Продавець FOUKS
Павле, щиро дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що все сподобалось!) Чекаємо на Вас знову!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Гарна якість.
- Продавець FOUKS
Людмило, щиро дякуємо за чудові оцінки та відгук! Нехай наклейки слугують надійно і дарують позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Олена Ц***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Очень качественные наклейки. Просто наклеиваются. Наклеивала на плитку возле кухонной плиты - не отклеиваются, можно без опасения мыть моющим средством от жира. Осталась довольна покупкой)
- Переваги:
- Красиво, качественно, практично
- Продавець FOUKS
Олено, щиро дякуємо за чудовий відгук! Нехай наклейки слугують довго, надійно і дарують позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Класні котики, дітям сподобались )
- Продавець FOUKS
Вікторіє, щиро дякуємо за високі оцінки! Нехай наклейки слугують надійно і дарують позитив! Чекаємо на Вас знову!
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Дуже сподобались котики ! Якість гарна , не рвуться . Навіть дитина поклеїть швидко відправляють . Дякую
- Переваги:
- Якість відмінна
- Продавець FOUKS
Альоно, щиро дякуємо за позитивний відгук та високі оцінки! Нехай наклейки дарують хороший настрій та слугують надійно. Чекаємо на Вас знову!
- Лятарска И***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Веселенькі , якісні наклейки з котиками прикрасили стіну, рекомендую
- Переваги:
- Якість, цікава тематика
- Недоліки:
- нема
- Продавець FOUKS
Інно, щиро дякуємо за високі оцінки та позитивний відгук! Нехай наклейки слугують надійно та дарують затишок. Чекаємо на Вас знову!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: FOUKS
Замечательный набор рисунки клеились легко кажется что даже ребенок справиться получилось прикольно
- Переваги:
- Хороший вариант для декора спасибо продавцу
- Продавець FOUKS
Анастасіє, щиро дякуємо за позитивний відгук! Нехай наклейки слугують надійно! Чекаємо на Вас знову)