- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: VF Market. Колір обкладинки: Сірий
Альбом просто неймовірний!! Розміри звичайно великі, але як ніяк 600 фотографій ,то не 100!!!
Був маленький нюанс з доставкою писало що безкоштовно на пошта мат але доставка була 140₴ проте після отримання ці кошти повернулися на картку!!! Дуже швидка доставка !!!
Ми дуже задоволені!!! Будемо замовляти ще!!!- Переваги:
- Є місце для надпису
- Недоліки:
- Нема !
- Продавець VF Market
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук і, що Ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своїм придбанням.
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: VF Market. Колір обкладинки: Синій
гарний альбом
дозволяє тримати велику кількість фотографій в одному місці та тематично їх складати в одну купу, є строки для підпису біля фотографій
мені сподобалось, дякую- Переваги:
- велика кількість слотів для фото, оформлення та ціна
- Продавець VF Market
Шановна Валентина, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: VF Market. Колір обкладинки: Сірий
Сподобався альбом
- Продавець VF Market
Шановна Марія, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Вілена Т***Відгук від покупця. Продавець: VF Market. Колір обкладинки: Сірий
Зовсім не шкодую, що замовила саме цей альбом саме тут. Те, що шукала, 100% попадання. Задоволена і товаром, і сервісом. Дуже дякую!
- Переваги:
- Якісний, зручний, дизайн і матеріали приємні, повністю відповідає зовнішньому вигляду на фото.
- Недоліки:
- Не знайшла!
- Продавець VF Market
Шановна Вілена, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: VF Market. Колір обкладинки: Бордово-червоний
Рекомендую.
Очень понравился альбом.- Переваги:
- цена и качество соответствуют
- Недоліки:
- не выявлены
- Продавець VF Market
Шановна Світлана, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: SMARTI4YU. Колір обкладинки: Білий
Купував на подарунок.
Якістю задоволені.- Переваги:
- 500 фото
- Недоліки:
- Не виявив
- Ольга М***
Підкажіть чи є можливість робити підписи до фото в білому альбомі?