Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Корисна річ.

• Ольга П***

Швидко, якісно. Дякуємо за подарунок

Переваги:
    Сушарка для взуття та лапомийка хорошої якості хорошої якості
    Недоліки:
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Ольго! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Єлизавета Я***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Червоний

Товаром задоволена і подарунком також)
    Все супер!

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Єлизавето! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Червоний

Сушарки вже випробувала - гарно і швидко висушили кроси. Дякую! Сервіс і товар супер! Сподіваюсь прослужать довго)

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Анастасія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Червоний

Товар прийшов дуже швидко велика подяка продавцю, сушить взуття швидко, рекомендую!!!

Переваги:
    Товар відповідає опису і характеристикам
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Сергій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!