- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з задоволенням, приемно споглядати
- Переваги:
- Ціна, якість
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший! Раджу цього продавця!
- Продавець AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм супер. Ціна бомба
- Переваги:
- Найдешевша ціна
- Продавець AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять із задоволенням.
- Продавець AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Файний корм,маю чорного Терьера,корм їсть із задоволенням
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
все добре, рекомендую
- Переваги:
- на дачі їдять і коти
- Недоліки:
- крупний
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Постіно берем цей корм, хоч він і крупний, але коли багато собак і є алергіки, то він підходить усім. Окрім цуценят, бо тільки для дорослих середнього або крупного розміру собак.
- Переваги:
- Підходить по складу навіть алергікам, ціна та якість дуже добре
- Недоліки:
- Крупні гранули
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все супер. Швидка доставка.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Улюблений корм німецької та бельгійської овчарок. Даю вже понад 4 роки.
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Недоліки:
Хороший корм. Не один рік купуємо. Купували корм інших виробників, собака два тижні їсть, потім не хоче їсти. З цим проблем таких немає.
- Переваги:
- Хороший корм, упаковка 15 кг.
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все ОК
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Моїм песикам дуже сподобався
- Яна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм гарної якості, їдять із задоволенням. Але для мілких порід завелика фракція.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все собачки кушают корм с большим удовольствием
- Переваги:
- Собачкам вкусно очень
- Недоліки:
- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарна якість за таку ціну
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Чудово,швидко
- Переваги:
- Швидко і зручно
- Маргарита О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все ок, як завжди розетка на висоті
- Переваги:
- Гарна якість і ціна, собаки їдять з задоволенням
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарна якість за таку ціну
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дуже дякую ціна супер, продавець відповідальний все супер!
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Отличный, за такую цену, у меня три овчарки, все, всем нравится корм. И размер то что надо.
Чудово
- Переваги:
- Швидко і гарна ціна. Корм для дворової собаки якісний
- Недоліки:
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Нормальний корм. Велика упаковка, вистачає надовго. Раніше брала по 10кг. Пес задоволений.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм відмінний,продавець чудовий,Дякую за швидку доставку
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Як завжди розетка на висоті, вигідна ціна за відмінний корм у великому пакуванні.дякую!
- Руслана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Якісний корм, який мої собаки просто обожнюють. У мене їх багато — кожного дня дбаю про цілу компанію врятованих носиків у своєму мініпритулку. Попри те, що на таку кількість підопічних купувати його досить дорого, я бачу, як добре вони почуваються. Це саме той випадок, коли склад і користь виправдовують кожну гривню. Дуже задоволена результатом!
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм цього виробника використовуєм давно. Нарікань не було ніколи
- юрий с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.4 кг
кормлю свого звичайною їжою яку сам йому готую а цей корм даю як смаколики... дуже зручно тримати в кармані на прогулянці
- Переваги:
- без стороннього запаху
- Недоліки:
- нема
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все чудово, моїм хвостикам сподобався!!! Швидка доставка
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собаке очень нравиться
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм,стахіку сподобався відразу!!!!
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Моїм двум хвостикам дуже подобається!Їдять з задоволенням.Якість ціна=супер корм!
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть із задоволенням
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.4 кг
Гранули досить великі, але мій йорк їсть.
- Переваги:
- Недоліки:
- Мінімальні
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаці дуже сподобався
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг