Відгуки покупців про Сухий корм для собак при захворюваннях шлунково-кишкового тракту Purina Pro Plan Veterinary Diets EN - Gastrointestinal Canine 1.5 (кг)

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дякую,отримала дуже швидко,Сподобався клрм ,сподіваюсь і далі буде смачно собакєну

Переваги:
    Ціна,якість
  • Вікторія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Все отлично и быстро

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Дякуємо! Отримали вчасно. Доставили швидко.

• Антоніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3.5 кг

Доволі таки непоганий корм. У моєї собаки проблеми з травленням, тому їй підходить такий корм, з мінімальним відсотком жиру.

• Ирина К***

Корм отличные, единственное крупный для моего йорка, поэтому щамачиваю в воде. Даю Йорку тк проблемы с желудком и печенью, по совету ветеринара купили и этот корм и в банках. Кушает и этот хорошо и в банках, как начал кушать этот корм дела с жкт пошли на улучшение. Хороший корм

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Если можно, пусть уменьшат гранулы, тк мелким продам его тяжело разгрызать, приходится размачивать водой
  • Рина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Все отлично

• Анастасия Ф***

Чудовий корм для собак з проблемою травлення, постійно його купую.

• Павлова О***

Смачний

• Павлова О***
    Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Смачний

Отличный корм для язвенников

Недоліки:
    Дороговато
  • Катерина С***

Корм гарний,якісний.

Переваги:
    Якість
  • Елена Р***

Замовила, сформували, відправили. Все оперативно. Дякую!)

• Анастасія

Замовила корм і дуже раділа що є можливість доставки до поштомату. Корм замовляю зазвичай великими упаковками, бо собачка не маленька, тож 12 чи 15 кг (від роял) то вже для нас звично, і завжди до поштомату, бо відділення нп чи розетки десь за 5 км, а поштомат просто під домом. І ось нова пошта телефонує бо не може запхати упаковку в поштомат (від інших відправників може), бо ВІДПРАВНИКОМ ВКАЗАНІ ГАБАРИТИ ПОСИЛКИ 29*20*10 СМ і відповідно і комірка розрахована на такі габарити. Тож я ще раз подумаю, може краще замовити на поштомат денінде, ніж по акції "безкоштовно в поштомати" від розетки

Переваги:
    Мабуть, класний корм. Якщо доставлять буде ок.
    Недоліки:
    Сервіс розетки
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Все чудово. Дякую!

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 1moments. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм перевірений, нашому французіку подобається. Дуже задоволений роботою продавця Рекомендую.

Переваги:
    Корм якісний.
  • Даша И***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм нам назначил ветеринар.
    Проблемы с печенью.
    Кушает хорошо.
    Хороший продавец!!!
    Быстрая доставка.

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Акімова О***

Дякую розетці за оперативність

• Вика Б***

Швидко доставлено. Корм гарної якості

• Виктория Л***

Корм при проблемах с пищеварительной системой отличный, йорк ест с удовольствием, кот подворовывает. Розетка как всегда молодцы, быстро и удобно

• Тетяна К***

Дякую за швидку доставку, Розетка як завжди на висоті!!
    І окрема подяка за презент. Неочікувано та приємно

• Татьяна А***

Отличный диетический корм при расстройстве желудка

Недоліки:
    Высокая цена
  • Анна П***

Чудовий корм який в парі з форті флорою припинив розлад шлунку щпіца
    Раніше їла монж та були дуже задоволені, не думали що пурина теж якісна, але все дуже добре.

Переваги:
    Допоміг при розладі
  • Красова Е***

Собака їсть. Киця зацікавилась,теж під"їдає. Але мабуть він не суперсмачний, бо їдять довго.

Переваги:
    Ветеринарна дієта.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Добрий день, Євгеніє! Нам шкода, що Ваші улюбленці не вподобали даний корм. Ми розуміємо, що в кожного пухнастика є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше собак. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.

Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Ми обов'язково врахуємо Ваш відгук на майбутнє та сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви підберете харчування, яке смакуватиме Вашим улюбленцям найкраще. Бажаємо гарного дня!

• Светлана Т***

порадив ветерінар , цвергшнауцер, 6 міс. Їсть добре, ніякої побочки поки не виявили. Купили 12 кг, треба побути 3 місяці на ньому.

• Анастасия Ш***

Даю після харчового отруєння французькому бульдогу , по рекомендації ветеринара. Собаці підходить.

Переваги:
    Хороший склад.
    Подарунок доречний, приємно)
    • Ирина Т***

Очень хороший корм. Собачке нравится, кушает с удовольствием

• Римма

Щенятко мало алергію, ветеринар порадив посидіти на дієті і запропонував спробувати ПРО ПЛАН. Цуценята їсть із задоволенням. Спасибі за подарунок.

• Тетяна А***

Отличный корм, спасибо за подарок!

Дякую за подарунок

• Алекс Ч***

Всё отлично. Собаке нравится , даём после отравления.

• Евгения К***

Все класс. Маламут доволен.

• Виктория Р***

Хороший корм. Собаке нравится.

Переваги:
    Диетический.
    Недоліки:
    Нет.
  • Сергій Г***

Хороший корм, з його допомогою у собаки нормалізувалось травлення після тяжкого отруєння.

• Ирада К***

Долго не могли подобрать корм щенку французского бульдога, перепробовали 5 кормов - отказывалась есть. На 6 остановились (пурина с лососем). Спустя время появились проблемы с ЖКТ и сказали посидеть месяц на этом корме, переживала, что будет отказываться, но нет - корм ей зашёл. Хомячит также, как и с лососем. Пока кушаем только неделю, надеюсь поможет подлечиться)

• Инесса В***

Порекомендовали этот корм вместо аналогичной диеты известного бренда, который собака отказывалась есть. Надеюсь, что этот корм ей понравится.

• Юлия Ю***

Почему-то не прикрепились фото к предыдущему отзыву, дублирую.

• Юлия В***

Корм хороший, щенку французского бульдога понравился и помог укрепить стул.
    Для щенков маленьких пород гранулы могут быть крупноваты. Но они пористые, легкие и легко разгрызаются.

Переваги:
    Справляется со своей задачей
    Недоліки:
    Очень не удобная застежка на упаковке, герметично не закрывается, плюс худая женская рука и мерный стакан с трудом пролазит