- ОленаВідгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 3.1
Дуже гарна каструля, якість відмінна.
- Переваги:
- Продавець INTER OFFICIAL
Дякуємо за приємний відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 3.1
Гарненька каструля. Брала для склокерамики. Відповідає всім заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець INTER OFFICIAL
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 2.1
Кастрюли супер
Купила уже три
Очень довольна
Качество отменное- Переваги:
- Качество
- Продавець INTER OFFICIAL
Велика подяка за ваші теплі слова)
Користуйтеся із задоволенням!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 4
Каструля класна, стійке покриття, гарна якість. Тепер хочу зібрати весь такий набір)
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Юзон
Добрий день. Дуже дякуємо за відгук! Нам дуже приємно читати. До нових зустрічей)
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 5.1
Сподобалося
Гарна, якісна
Супер- Продавець INTER OFFICIAL
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням . У нас в наявності є іньші літражи - 2.1; 3.1; 4.0 та 5.7
- Миргородский А***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Чорний з малюнком. Місткість: 3.1
Отличная кастрюля за эти деньги. Покрытие стойкое, ручки крепкие. Есть другая кастрюля этой же серии - служит исправно больше двух лет.
- Переваги:
- Отличная цена и качество
- INTER O***
Спасибо за отзыв!! Пользуйтесь с удовольствием!