- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Signature. Колір: Чорний
Така сама історія, як і в попереднього користувача. Їздила зі мною тричі. Останню поїздку намучилась з нею страшенно: колеса не їдуть, довелось тягати за собою на двох і то зі складнощами, постійно наїжджала на людей, оскільки колеса стали некеровані.
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- На третьому використанні перестали працювати колеса
- Продавець Signature
Дякуємо за ваш відгук.
Замовлення було доставлено 28.02.2024. Гарантійний термін на товар становить 2 роки, на жаль, на даний момент він уже завершився.
Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час використання. Подібні ситуації можуть бути пов’язані з умовами експлуатації або зовнішніми факторами.
Дякуємо за розуміння.
- Кольцова Н***Відгук від покупця. Продавець: Signature. Колір: Сірий
Валіза пропрацювала менше року - я купила валізу в серпні 2023 а вже в лютому 2024 виявила що стелися колеса. Це при тому що я користувалася нею може від сили три рази. Колесо погано крутиться на управляння в різні боки і просто стерлася та резина чи пластик, що там було. Якість дуже погана, або це підробку продають або загалом якість валіз така. Я розчарована і не рекомендую товар. Бо в описі заявляли що колеса дуже якісні.
Де тепер шукати те колесо міняти??- Переваги:
- Сірий колір
- Недоліки:
- Підробка. Неякісна фурнітура, колеса просто стерлися за три рази користування валізою
- Продавець Signature
Добрий день, ми є офіційний магазин WITTCHEN і надаємо 1 рік гарантії на всю продукцію. Ваше звернення передано до відділу рекламації та після розгляду, ми повернемося до вас із рішенням.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Signature. Колір: Жовтий
Чудова валіза. Купила разом з косметичкою. Гарний комплект і функціональний.
Дякуємо за відгук!
- Роман С***Продавець: Signature. Колір: Жовтий