Відгуки покупців про Гачки на кільця для штор прозорі 100шт BRS

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Виктория Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Сегодня получила крючки. Они не соответствуют крючкам на фотографии вообще, ни формой ,ни видом! Пришли просто в кульке,без этикетки с описанием товара. Крючки совершенно другие. Они не качественные, у половины не прорезан пазик для закрепления крючка и они просто не закрываются. Третью часть крючков можно выбросить.

Недоліки:
    Не соответствуют фото и описанию.
  • Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Супер гачки для стельового карнизу. Легко кріпляться, тримають навіть важкі штори

• Інна В***

Ковзають плавно. Рекомендую!

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар отримала вчасно, доставка швидка, гачки якісні, покупкою задоволена.

• Ольга Х***

Прислали 84 штуки

Переваги:
    Нормальные крючки
    Недоліки:
    "Забыли" 16 штук
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Інформація буде перевірена та Вам буде надано зворотній зв'язок. Будь ласка, очікуйте.

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Швидка доставка, гачки належної якості

• Валерия С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отримали вчасно. Товаром задоволені. Кількість відповідає заявленому. Дякуємо.

Переваги:
    Якісні гачки на кільця для штор, бракованих немає, тримають гарно.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarLight

• Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже якісний товар. Гарне обслуговування. Замовлення прийшло вчасно. Ввічливий менеджер.

Переваги:
    Якісний товар. Крючки гарно тримають. Всі в наявності.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarLight

• Діна С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Якісні, не ломались у процесі. Мені сподоблись.

• Продавець  StarLight

Діана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не знаю, що можна сказати про гачки для штор) нормальні, свою функцію виконують відмінно, я задоволена покупкою

Переваги:
    Свою функцію виконують)
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  StarLight

Яна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!