- AI аналіз відгуків44 відгуки: 87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки більшого розміру, ніж заявлено в характеристиках. Для карнизу не підійшли. Тепер не знаю, кому віддати.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Діаметр гачка більше, ніж заявлено
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Анастасіє!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки дуже дуже гарні, брака немає, підійшли ідеально! Дуже дякую!
- Переваги:
- Підійшли по розміру , швидка доставка
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Щиро дякую. Відповідають замовленню, прийшли швидко.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хорошие крючочки.
Брака нет- Переваги:
- Товар как на картинке. Брака нет
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Продавець StarLight
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже хороші
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
добре все
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Мені сподобалися. Якісні, розмір також підійшов)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Нарешті пишу відгук. Розмір шляпки по факту 12-12,5, замість заявлених 11ти мм, що є критичним саме для мого карнизу - шляпка зі скрипом проходить у карниз. (Може комусь норм, і залежить від карнизу).
Спочатку не зрозуміла у чому справа, штора дуже важко "ходила", застрягала... Так висіла майже рік. Але всеж довелося замінити іншими крючками, з трохи меньшим розміром, і все стало ок.- Продавець StarLight
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, Маріє!
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Взагалі норм але хотілось би трохи жорсткіші важких штор не дуже підходять
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дякую, дуже якісні гачки
- Переваги:
- Все підійшло, все супер
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець StarLight
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні якісні гачки. Рекомендую!
- Переваги:
- З цими гачкамм штори сковзають легко, без проблем.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець StarLight
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар відповідає опису, доставка теж доволі швидка, дякую
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки сподобались,якісні!
- Переваги:
- Якість,швидка доставка
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все супер, дякую
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки напевно браковані , круг петлі не рівний , через це не їздить по карнизу
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр! Частіше всього гачки погано виконують свою функцію в тих випадках, коли розміри гачків та карнізу не співпадають.
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купила гачки для штор, я задоволена, Встановлюються легко, штори ковзають плавно нічого не заїдає, рекомендую
- Переваги:
- Надійни
- Карим О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добротні гачки. Влаштовують на 100%
- Переваги:
- Міцні
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все супер!
Гарної якості- Продавець StarLight
- Екатерина У***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дякую за оперативну доставку та якісний товар!
Все відповідає опису та фото.
Успіхів вам!- Переваги:
- Все відправили швидко, товар доброї якості
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручні гачки, гарно фіксуються, на тюлі непомітні.
- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставили быстро, товар полностью соответствует описанию
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарний товар та швидко доставлено
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидкий сервіс від продавця: я замовила не ті гачки спочатку- мені повернули грощі і вислали без сплати за доставку потрібні науки.
- Переваги:
- Гарна якість
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все отримала досить швидко. Якість прекрасна, зручні у використанні. Я задоволена)
- Лилия В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороший товар, до вставка швидка. Замовленням задоволена
- Маковская Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
До цього штори висіли крючках іншої фірми. Є з чим порівняти. Якість бездоганна. Крючки не ламаються,відмінно ковзають. Рекомендую до покупки.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні гачки, якісні.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні практичні гачки
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Крючки гарні та міцні, набагато краще ніж ті що йдуть у комплекті з карнизом. Рекомендую)
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Супер.Підійшли ідеально.потолочні.
- Переваги:
- Практичні
- Роксолана К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якість супер витримали дитину (20 кг) на собі. Отримала через 2 дні в точці видачі.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товаром задоволена. Дякую.
Рекомендую продавця )- Переваги:
- Прозорі
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Спасибо за крючочки. Шторы на них стомрятся отлично.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Нормальні гачки за свою ціну. Важкі штори тримають нормально.
- Переваги:
- Прозорі
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Залишився задоволений товаром. Спочатку тяжкі blackout штори дуже тяжко "ходили", але після тижня все стало добре! Рекомендую продавця.
- Переваги:
- Ціна і якість
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Переживав чи підійдуть - підійшли) прозорі, міцні, функцію виконують
- Переваги:
- Багато, міцні