- AI аналіз відгуків32 відгуки: ~87% позитивних, ~7% нейтральних, ~6% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки тримають чудово! Не гнуться, не ламаються.
- Родіон С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ідеальні для стельового карнизу! Гачки непомітні, штора висить рівно.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
гарні міцні непомітні гачки.
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
В пачке оказалось не 50, а
47 крючков.
И, к сожалению, к моему карнизу не подошли, так как диаметр головки крючка больше. Но это уже мои недочёты, нужно было замерять перед покупкой.- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через кількість. Продублювали інформацію на склад задля перевірки та усунення.
- Галина Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все ок
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Всё прошло отлично!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороший товар и цена. И быстрая доставка.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидка доставка, хороша ціна
Підійшло ідеально- Переваги:
- Все підійшло ідеально
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Прийшло дуже швидко, все відповідає опису, гарні гачки, добре тримають та ще ні одного не зламалося!) дякую
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні гачки, швидко доставили в розетку. Нарікань немає.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Рекомендую.
Все швидко прийшло.
Те , що замовляла.- Переваги:
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки доставлено вчасно,все ідеально підійшло,якість гарна
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна якість товару
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар прийшов вчасно і повністю підійшов для моїх штор.
- Переваги:
- Швидкість доставки
Коректний опис
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все гарно
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Усе чудово виконано
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидка доставка в точку видачі Розетка
- Переваги:
- Все як в описі
- Продавець StarLight
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Отправили быстро, все подошло
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар прибув швидко, якістю задоволений
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець StarLight
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Думала, куплю дорожчі-краще буде. Ні, розмір не підійшов взагалі.
- Недоліки:
- Завищена ціна, розмір не станларний
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Враховуючи ту інформацію, що Ви зазначили у вдгуку хочемо повідомити, що на жаль товар Вам не підійшов за розміров. Розмір даних гачків зазначено у описі до даного товару, та на фотоконтенті. Тобто Вам потрібно було відміряти Ваш старий гачок, або карніз та співставити із зазначеними у описі до товару даними. Ціна на розмір не впливає. В будь-якому випадку будемо раді Вам в подальшому. Гарного Вам дня!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні крючки. Витримують доволі щільну блекаут-штору.
- Продавець StarLight
- ЭльвираВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна якість, достатня кількість у пакуванні, швидка доставка, вигідна ціна - раджу!
- Переваги:
- Вигідна ціна
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець StarLight
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороші крючки, для штор підійшли добре, тримають добре, сковзять, ніби поки мінусів немає
- Переваги:
- Норм
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: StarLight
вообще не скользят, тупо заклинивают и все. Или карниз не подходит или шторы тяжелые. Получилась неподвижная штора(
- Переваги:
- не увидел
- Недоліки:
- вообще не скользят, тупо заклинивают и все.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре.
- Назарій Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороша якість та швидка доставка.
Є можливість доставки в магазини Розетка, це дуже зручно.- Переваги:
- Легко одягати на карниз, хороша якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець StarLight
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре, рекомендую
- наталия в***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже задоволена ,все підійшло, Дякую за оперативність
- Переваги:
- Все добре
- Продавець StarLight
- Віта Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже задоволена гачками. Товар отримала швидко. Гачки зручні у використанні, із застібкою.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Крючки норм, чіпляла на прихований карниз, все добре тримає. Міцні.
- Переваги:
- Міцні
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Дякую, чудові крючки)
- Переваги:
- Зручні, не ламаються
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар полностью соответствует описанию и фото. Спасибо большое. Рекомендую.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар гарної якості, все підійшло . Швидка відправка
- Переваги:
- Якісний товар
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Хорошие крючки
- Переваги:
- Качество
- Продавець StarLight
Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставили не ті гачки що замовляли, це ніяк не гачки, як їх замінити ?
- Переваги:
- Недоліки:
- Не той товар що замовляли
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Ми ще раз вибачємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
мені доставили не ті гачки що вказані в описі товару
- Продавець StarLight
Ілля, доброго Вам дня! Раніше із Вами вже зв'язувався наш севрвісний менеджер задля вирішення цього питання. На жаль зворотнього зв'язку від Вас не отримали. Вразі вибачення ми готові Вам запропонувати як відправку заміни товару з доставкою за наш рахунок, так і повернення повної суми по замовленню. В будь-якому випадку ми вибачаємось перед Вами за незручності та чекаємо на зворотній зв'язок від Вас. Гарного Вам дня!