Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Робот "Нео" (2629-T13A)

Оцінка користувачів 1/5
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вперше таке. Забирала у відділені, але не було часу перевірити, поспішала. Робота брала на подарунок. Вдома відкрила вставити батарейки, а тут сюрприз. Перше, що збентежило, немає ґвинта для відсіку з батарейками. Роздивлялась далі - помальований маркером. Стерла маркер і все стало зрозуміло: замалювали брак. Сам робот весь подряпаний. Їздить, розвертається, але руки не не рухаються.

Недоліки:
    Продали повернений товар

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Добрий день! Дякуємо за зверення та приносимо свої вибачення. Згідно законодавству Ви можете повернути товар протягом 14 днів, якщо він не відповідає заявленій якості.

• Михаил М***
    Продавець: Rozetka

Очень классный робот!!!!! Ребенок в восторге

Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Shantou Yisneng .Дуже раді, що Робот дитині сподобався. Щиро дякуємо, за коментар!

• Артем Б***

Очень классная игрушка

Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Shantou Yisneng. Дуже раді, що товар вам сподобався. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!

• Ковалев О***
    Продавець: Rozetka

Дуже гарна іграшка для дитини

Добрий день! Дякуємо вам за відгук . Дуже раді, що робот вам сподобався. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!

• Ирина П***

Чудова іграшка!

Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Shantou Yisneng . Дуже раді, що робот вам сподобався. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!

• Андрій К***

Товар вартує своєї ціни

Переваги:
    Дуже красочний
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Shantou Yisneng. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!

• Артем В***

Поломался на второй день

• Ліда К***

Хороший сайт

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Shantou Yisneng . Дуже раді, що товар вам сподобався. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!