Відгуки покупців про Смарт-годинник Smart Watch XO J1 Блютуз v5.1, ємністю 270mAh, IP68 діагональ 1.32 / Android, iOS Brown

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця Letter Market
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Letter Market. Колір корпусу: Black

Годинник нормальний. Не сподобався переклад.

Переваги:
    Якість пакування відмінне
    Недоліки:
    Переклад з англійської на російську робився наче з гуглперекладача
  • Александра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Letter Market. Колір корпусу: Black

Все влаштовує

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Продавец. А почему вы не ответили.? Что в комплектации не силиконовый ремешок. Он во первых дубовый, не гнется и ребенку тяжеловато его застёгивать.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Brown

Син користується два місяці нарікань нема працюють добре.

Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Получил товар. В работе пока не настраивал. Внешне вроде ок. Только в описании не соответствует ремешок вместо силикона пришел дермонтиновый черный, без прошивки белой ниткой

• Юлия Б***

Купувала на подарунок. Тестю сподобалося. Зручні, точні, звук хороший. Виглядають стильно

Переваги:
    Зовнішній вигляд, характеристики
    Недоліки:
    Не сподобалося, що під час отримання в точці продажу Розетка не дали можливість перевірити.
    • Продавець  5FOX

Дякуємо Вам за відгук! Не надали можливість перевірити тому, що часи були у заводській упаковці. Для сьогодні ми і виписуємо чек і гарантію від магазину, щоб Ви звертались к нам, якщо що. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда 5FOX!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Текст повідомлень не прочитаєш,просто пише від кого і все

• Дар'я С***

Теж мала цю проблему з іншої моделлю - вирішилося в налаштуваннях безпеки телефону. Спробуйте

• Роман М***
    Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Продавец или не знает что продает, либо не честен с покупателями. НЕСОВЕТУЮ!!

Переваги:
    Красивый дизайн.
    Недоліки:
    Некорректный перевод, NFC не для оплаті (продавац мог при покупке предупредить, но этого не сделал) Приложение не работает от слова совсем(что тоже не неуказал продавец) без приложения часы не конектятся к телефону. Короче мусор..
    • Продавець  5FOX

Доброго дня, в описі великим жирним шрифтом написано ЗВЕРНІТЬ УВАГУ (ОПЛАТУ ЧЕРЕЗ NFC НЕ ПІДТРИМУЮТЬ). NFC на вашу думку тільки для оплати існує? Додаток завантажуйте з QR-коду або з офіційного сайту виробника. З повагою!

• Роман М***

Спасибо за ответ на комментарий, вы сами пребывали скачать приложение по QRкоду, або на сайте производителя? ОНО НЕ РАБОТАЕТ продали ХЛАМ! С сайта производителя вообще не возможна загрузка, Приложение скачанное с Гугла не запускается. Так что перед вашим ответом советую проверять информацию.

• Руденко О***
    Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Годинник прийшов відкритий, без блістеру, були наявні сліди носки, помальована коробка кульковою ручкою, дуже неохайне упакування.

Переваги:
    Недоліки:
    Описані