Відгуки покупців про Гель для прання Losk Гірське озеро, 0.855 л (9000101560060)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 990 мл. Кількість упаковок: 1
Гарно пере, речі після прання мають чудовий аромат
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 855 мл. Кількість упаковок: 1
Вже декілька років користуюсь гелями для прання лоск. Вирішила спробувати цей гель Гірське Озеро. Я не повірила своїм очам, коли плями від бруду залишились на місці. Але найгірше це запах, дуже різкий і нагадує "горілу гуму". Довелось перепрати іншим гелем лоск і о чудо, плями зникли.
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах, не справляється з навіть легкими плямами.
Представник постачальникаЮлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 855 мл. Кількість упаковок: 1
Рекомендую покупцям.
Найкращий гель, результат відмінний.
Але є питання до виробників стосовно об'єму : ви ще менший не могли вигадати ? Де економія пластика ?- Переваги:
- Гель найкращий.
- Недоліки:
- Малий об'єм
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Inna S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 855 мл. Кількість упаковок: 1
Дуже шкода, що такий гель тільки в маленькому обʼємі
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Обʼєм
Представник постачальникаІнна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.
- шавырина л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 855 мл. Кількість упаковок: 1
Качество стирки хорошее - "ушли" некоторые пятна, белье стало более свежим
- Переваги:
- Гель понравился.
- Недоліки:
- Маленький литраж
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Хочеться більший літраж такого гелю
Представник постачальникаІнна, дякуємо за відгук! На жаль, ми не маємо в асортименті саме такого гелю більшого розміру, проте ви можете спробувати інші аромати, наприклад посилання
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
После стирки вещи остались грязными - кухонные полотенца со следами жира, носовые платки со следами крови. До этого брал в маленьких бутылочках - стирало отлично. Решил взять в большой бутылке и такое разочарование.
- Переваги:
- Не нашел
- Недоліки:
- Не отстирал
Представник постачальникаПавло, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Самый лучший гель, после стирки почти не слышно запаха геля, что очень радует
- Переваги:
- Цена по акции. Нет сильного запаха после стирки
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Беру уже не первый раз, использую в основном для стирки свитеров. Нареканий нет, всё нравится
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена-качество
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гель сподобався. По консистенції не надто густий, рідкуватий, але за свою ціну чудовий.
Запах приємний, речі пере гарно. Нарікань немає. Рекомендую.- Переваги:
- Співвідношення ціни та якості.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель для прання білих та світлих речей, досить не нав'язливий запах. Купляю не вперше, гарна якість, приємна ціна.
- Переваги:
- Ціна та безкоштовна доставка у відділення Укрпошти
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!
- libellula a***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
брал с начале года гель этой марки в расфасовке 450 мл (производство Австрия) и это действительно был хороший качественный гель для стирки с приятным запахом в отличии от того что предлагается в расфасовке 1 л (производство Польша) с резким химическим запахом...
- Недоліки:
- резкий химический запах
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Приятный аромат. Стирает обычно. Хорошо отстирал куртки. Стали более яркими. К сожалению, пятна не отстирал.
- Переваги:
- Хорошо стирает верхнюю одежду, одежду черного цвета, делает цвета более яркими(по крайне мере на куртках).
- Недоліки:
- Не справляется с пятнами.
- Киреєва Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Нормально пере. Не краще і не гірше аналогів.
- Яроцкий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Даже по акции считаю дорого для вполне посредственного геля с очень резким запахом после стирки, даже когда добавлял чуть меньше рекомендованной дозы. Взял после него Galax и не жалею!
- Переваги:
- Он стирает
- Недоліки:
- Цена, резкий запах
- snezhana. b***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 855 мл. Кількість упаковок: 1
Вынуждает брать 2 шт вместо одной
- Переваги:
- Нет связи с продавцом. Хитрый продавец, требует брать 2 единицы товара вместо одной.
- Недоліки:
- Хитрый продавец
Представник постачальникаСнежанна, дякуємо за Ваше запитання! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання
- АлександрПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Сколько не полощи пахнет после стирки отвратительно. Куда смотрят аллергологи?(((
- Переваги:
- Какие могут быть достоинства с такой отвратительной отдушкой(
- Недоліки:
- Вонючка
Представник постачальникаOлександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.