Відгуки покупців про Сухий корм Dog Chow Large Breed для собак великих порід віком від 2 років з індичкою 14 кг (7613034487926)

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Для мене, як людини-корм приваблює своїм запахом. Але собаки їсти відмовились. Поки місяць адаптації. По термінам придатності все гуд. Сподіваюсь розпробують.

Добрий день, Анно! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Олександр С***

Кормлю француза з народження цим кормом, ні яких проблем.

Переваги:
    Нема алергії
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Сергій

Хороший корм. Всі їдять.

Переваги:
    З'їдають в нуль. Проблем з жкт немає.
    Недоліки:
    Подорожчав з початку війни.
  • Маріна Л***

Так активно моя Челсі (амстафф) ще корм не зїдала...

Переваги:
    Крупний .Гарний запах. ЗДОРОВЕ ТРАВЛЕННЯ.
    Недоліки:
    ВЕСЬ ЧАС ДОРОЖЧАЄ.
  • Тетяна Б***

Корм супер, собака в захваті

• Алексей С***
  • Елена Т***

Моєму песику дуже подобається. Рекомендую

• Ирина Г***

Дякую за доставку.Мої хвостиком їдять з задоволенням)))

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Не має
  • Олег К***

• Таня О***

Чомусь не хоче їсти. Неподобається

Переваги:
    Прийшов швидко
    Недоліки:

Добрий день, Таню! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

• Григорій К***

Дуже все гарно пройшло

• Вікторія Л***

Моим собакам нравится

• Наталія

Купуємо регулярно. Собака їсть з задоволенням. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Ціна і якість.
    Недоліки:
    Що немає ручки на мішку. Не зручно нести.
  • Олена

Як бюджетний варіант підходить,собака їсть з задоволенням.

• Ірина

Купила вперше, мій 2річний німецький вівчар їсть із задоволенням,доставили дуже швидко,дякую.

• Виктория Р***

Купувала вперше, песик їсть з задоволенням. Доставили швидко.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Не помітила
  • Марина Б***

Моїм собакам сподобався. Рекомендую.

Переваги:
    У собак нормалізувався кишківник.
    Недоліки:
    Я не помітила.
  • Вадим К***

Собака їсть.

• Максим Х***

• Наталія Ю***

Чудовий корм,собака їсть з апетитом .Завжди купляю на Розетці

Переваги:
    Часто акційна ціна
  • Світлана З***
  • Андрій Ж***

Купую цей корм вже багато років, і лабрік і хаскі їдять з задоволенням

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олександр Т***

Дякую. Песику подобається.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Немає .
  • Владимир Л***

Все прийшло вчасно і в цілій упаковці. Термін придатності тривалий.

• Елена Т***

Улюблений корм нашого песика. Постійно замовляю.

• Поліщук О***
    Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

супер

Недоліки:
    —-
  • Тетяна А***

Отличный корм

Переваги:
    Недорого, а ещё и акция
    Недоліки:
    Крупноват
  • Олег Б***

Хороший корм

• Виктория Т***

Вкусняшки, едим с удовольствием!!

Переваги:
    Пахнет вкусно, и крупный, для больших собак, самае то!!
    Недоліки:
    Нет.
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Замовляли з індичкою, а тримали з ягням. Корми переплутані

Недоліки:
    Прислали інший корм
    • Продавець  ShopNemo

Питання вирішено. З ягням навіть краще і дорожче. Тому рахуйте Вам повезло. Гарного дня.

• Анастасия Б***

Корм лабрик кушает нормально, ждет пока размочится водой. Таксы тоже хромают, едят такой крупный, мелким давятся

Переваги:
    Таксы, лабрадор кушают
  • Галина

Оцінка не за товар, а за покупку взагалі.
    До товару зауважень не маю. Наш лабрадор цей корм схвалив. Періодично купляємо.
    Але маю питання до продавця щодо пакування товару. Яка була мета в упаковці мішка з розмірами 13*35*57 в коробку 40*40*58? Ви ж бачите в замовленні, що адреса доставки - поштомат? Якщо ви вважаєте, що стрейч плівки вже недостатньо і потрібне картонне пакування, то потурбуйтесь про коробки відповідних розмірів. Або беріть на себе адресну доставку «негабаритно» запакованого товару. Хоча адресна доставка це теж не завжди зручно. Як мінімум повідомте про політику пакування відправлень, щоб клієнт знав, що замовлення в інтернет-магазині може бути більш складною покупкою ніж витратити час на відвідування спеціалізованого магазину.

Переваги:
    Непоганий корм для собак. Нашому лабрадору підійшов, алергічних реакцій немає.
    Недоліки:
    Будьте готові, що можливе доведеться заморочитися та змінити свій графік, аби отримати товар.
  • Олеся Р***

Собака ела с удовольствием, не похудела, лабрадору хватило на месяц,алергии не возникло. Это вообще первый корм её, собака на натуралке, но в связи с отъездом нужно было перевести на корм временно.

Переваги:
    Цена
  • Артем Л***

Купляв за акційною ціною, по срокам все чудово.
    Моєму лабралорчіку дуже сподобався корм, дуже приємній аромат, та гарне зручне пакування. Що дуже порадувало це розмір гранул, він великий, як раз для крупної породи собак буде чудово.

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Невиявив
  • михайло о***

Брав вдруге . Інший розмір корму але собака їсть добре. Собака Доберман.

• Тетяна М***

Собака середньої величини,але дала, з'їв.Перед цим був 1 їв сказать ,що з задоволенням не можу бо залишався в мисці.
    Взяла такий самий бо акція.

Переваги:
    Дуже швидко прийшов.Нормальний середній корм.