- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Чудовий корм раніше були на клуб 4 лапи але цей підішов більше
- Переваги:
- Стала набирати массу
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Ну по перше , для малих порід він не підходить, він дуже великий , в мене Йорк , то йому тяжко його їсти , знайшла і інших продавців , так в них вказано що корм для середніх і великих порід , а тут ще малі вказані ! Категорично не рекомендую для малих порід , так як мʼяса мало то порція дуже велика для собаки ! І він в туалет ходить по великому разів 4-5 в день , якоюсь соломою , хоча раніше два рази як всі
- Недоліки:
- Не для малих порід
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний за свою ціну, але трішки багато злаків. Але з нашою алергією , то дуже гарний.
- Переваги:
- Недоліки:
- На 9
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм достаточнохороший. Аллергии на него нет, пищеварение в норме, шерсть хорошая у собаки. Можно брать
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вівчарка, погано їсть цей корм.
- Переваги:
- Хороша ціна, нормальный запах.
- Недоліки:
- Собака погано їсть.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм не поганий. Вважала, що буде гірший. Але пес їсть, запах не різкий. За такі кошти можна його купувати.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.