- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачний крем-сир
- Переваги:
- Гарна консистенція
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: SLifeBest. Вага: 1000
Швидко відправили, якість гарна. Дякую
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Отличный крем сыр, быстрая доставка, хорошо упаковано
- Порохняч А***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Дякую! Смачно, швидко. Все супер!
- Переваги:
- Гарна якість, швидка відправка.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачний сир. Швидка доставка.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ФантазіяГурмана. Вага: 1000
Крем-сир сподобався
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: SLifeBest. Вага: 1000
Доброго дня я задоволений крем сиром дякую розетки
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Ля Гурме. Вага: 1000
Смачний сир
- Переваги:
- Добре на крем для торта,на суші та просто намазати на хліб
- Продавець Ля Гурме
Дякуємо за Ваш відгук!))
Для команди «Ля Гурме» важливо, щоб кожне замовлення залишало тільки приємні враження. Чекаємо на Вас знову))
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: SLifeBest. Вага: 1000
Дуже смачний сир!Буду купувати постійно! Швидка доставка та надійне упакування!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SLifeBest. Вага: 1000
Смачний сир, гарний продавець, рекомендую.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SLifeBest. Вага: 1000
Крем-сир чудовий. Швидко відправили, всім рекомендую.
- Переваги:
- Ціна якість
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Ля Гурме. Вага: 1000
Беруу вдруге. Смачні. Строк придатності у закритому вигляді на отриманий товар до 25-06-25.
- Переваги:
- Смак, склад
- Продавець Ля Гурме
Дякуємо Вам за довіру та приємний відгук))
Раді, що Ви обрали «Ля Гурме». Нехай наші смаколики ще не раз тішать Вас))
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачний!
- Переваги:
- Великий об'єм!
- Анна Щ***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачно,великий об'єм.
- Переваги:
- Ціна,смак
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Дуже смачно і на довго вистачає.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Товар прийшов швидко. Смачний крем-сир. Особливо добре смакує у суші.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Пришло за 3 дня с Миста,щас холодно по этому не так беспокоило.Надеюсь летом быстро приезжать будет.Очень хорошо запаковано.Крем сыр вкусный,буду сегодня пробовать для тортика
- Переваги:
- Хорошая упаковка,цена,вкус,качество
- Аня О***Відгук від покупця. Продавець: ShopFineSweets. Вага: 1000
Сир смачний, підходить для тортів. Швидка доставка, якщо оформлювати в поштомат чи на пошту, через розетку буде довше. Приїхав трішки пом'ятий, але відерце герметично запаковане, тому це нічим не нашкодило.
- Марченко В***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Все чудово
- Недоліки:
- Не має
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: ShopFineSweets. Вага: 1000
Смачний. Питань нема, але для тортів як до мене солонуватий дуже. Так, на суші краще не знайти, але для крема не дуже ідеально. Доставка з Ужгорода.. дорого та довго.
- Переваги:
- Ціна, смак, якість
- Недоліки:
- Солоноват трохи, здалеку доставка
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Дуже смачний
- юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: EmberCommerce. Вага: 1000
Дякуюдуже швидко відправили,якісний продукт.
- Михайло Ц***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Якiсний продукт
- Переваги:
- Якiсть
- Недоліки:
- Не мае
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Супер швидко доставили! Дякую.Молодці
- Переваги:
- Дуже швидко.
- Аліса М***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Сир смачний, замовляла на вперше, але зʼявилось дуже багато «але». 29.06 зробила замовлення і очікувала відправку якнайшвидше. Минув понеділок, потім вівторок, жодної інформації з приводу доставки (як зʼясувалося, це тому, що його на той час навіть не відправили). Тільки після мого повідомлення до представника, мені надали відповідь, що вони переїзжають на інший склад, тому затримки. Вибачте, а можна було попередити якось завчасно? В результаті я отримала продукт, у якого залишився термін зберігання 10 діб!!
Сьогодні, 27.07 знову трапився неприємний інцидент. Зайшла зранку на оголошення і побачила знижку, по якій сир коштував в половину менше. Ніяких приписів, що ця знижка через майже минувший термін придатності не було. Замовила 4 шт, сплатила одразу на сайті. Через 3 години мені телефонують зі словами: ця знижка через те, що термін придатності закінчується 29.07, залишилася усього 1 шт. Інші 3 шт будуть по звичайній ціні, 319 грн. Але відправити ми зможемо лише у понеділок.
На моє запитання, а як так сталося та чому на сайті не було ніяких попереджень стосовно цього, мені відповили, що це технічні неполадки. Саме смішне, що після всього цього, мені запропонували знижку 19 грн. Шановні, чому за усі Ваші форс-мажори повинна розплачуватися я?- Переваги:
- Смачний сир
- Недоліки:
- Постійні форс-мажори у відправника. Не дійсні терміни доставки.
- Аліса М***
Питання оперативно вирішено, дякую!
- Раскинд М***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Дуже смачний сир, брала на торт, швидка доставка!
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачний
- Переваги:
- Ціна смак
- Недоліки:
- Дорого обходиться доставка
- БогданВідгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Я не багато знаю про вершковий сир, але...
Замовив 1 кг 20.04.24, отримав - 23.04.24 з терміном придатності продукту до 05.05.24.
Тому, мабуть і акція.
Не дякую.- Переваги:
- Швидкий зворотній зв'язок та доставка
- Недоліки:
- Щоб товар не протермінувався - їсти треба починати зразу на Новій пошті.
- Продавець ZAMOVLENNYA-UA
Доброго дня!
Товар не на акції, ціна вказана звичайна.
Товар не довготривалого зберігання і має короткі терміни зберігання як і будь-які інші молочні продукти, термін зберігання вказаний в описі товару.
Натуральні молочні продукти не можуть мати довгі терміни зберігання. Враховуючи даний момент тому і відправляємо в день замовлення.
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Відправили швидко, сир смачний, все супер. Пакування оригінальне))
- Переваги:
- Смачний якісний сир
- Малашок И***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Ідеальний сир і упакування правильне! Дуже сподобався,смачнющий! Та і ще за такою ціною і безкоштовною доставкою. Дякую Вам за якісний продукт
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Замовляю вже третій раз! Відправка миттєва!Сир смачнючий !!! Дякую!!!
- Переваги:
- Швидко та смачно
- Недоліки:
- Немає!
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Відмінно!
- Надія Є***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Порада тим, хто висловив претензії до пакування - купляйте у інших продавців, які накручують вартість за гарну упаковку, яка опиниться на смітнику.
- Переваги:
- Смачний крем-сир, дуже приваблива ціна. Дякую продавцеві!
- Продавець LOVE-PRODYKT
Доброго дня!
Дякуємо за зворотній зв'язок)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Приємна ціна і дуже смачний. Підходить для крему
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Добрый день !
Товар ( крем-сир вершковий "Mleczarnia" 1 кг ) пришел надлежащего качества . Сроки годности были нормальными , вес соответствовал заявленному , и качество самого сыра также было неплохим .
Однако , меня , мягко-говоря , шокировала упаковка в которой пришел товар . А именно , наполнитель коробки , который состоял из нарезанных кусков закошлаченой ткани непонятного происхождения с немного неприятным запахом ( фото прикреплю ниже ) .
Хочу уточнить , что мне неизвестно кто занимался упаковкой товара : продавец или сотрудники почты ( выбрала вариант отправки через Meest на отделение Розетки ) . Если этим делом занималась почта , то к продавцу претензий не имею .
В случае , если упаковкой занимался продавец , то считаю подобный вариант наполнителя для коробки крайне негигиеничным и отвратительным и настоятельно рекомендовала бы продавцу пересмотреть свое отношение к упаковке товаров . Тот же пенопласт , бумага , картон или воздушно-пузырчатая пленка были бы куда лучшими вариантами для защиты основной упаковки товара , особенно , если речь идет о пищевом продукте . Даже с учетом того , что сыр находится в контейнере , все равно крайне неприятно доставать его из кучи грязных неприятно-пахнущих тряпок ...
Надеюсь , для кого-то данный отзыв будет полезным , в том числе и для продавца !- Переваги:
- Быстрая доставка , хороший срок годности .
- Недоліки:
- Неоднозначная упаковка товара ( расписала ниже )
- Продавець LOVE-PRODYKT
Доброго дня!
Тканина яка використовується для ущільнення це залишки з власного виробництва і повністю чисті та не мають неприємного запаху. Позиція яку ви оформили має пакування в пластиковому відрі також має герметичну плівку, тому ніякого контакту з товаром немає. Наразі зараз висока ціна на коробки та матеріали для ущільнення тому у разі використання повітряно-бульбашкової плівки або будь-яких інших матеріалів це призведе до значного підвищення ціни на товар, наразі пакування яке ми використовуємо нічим не відрізняється від інших видів ущільнювачів. Для більш детального розуміння за продаж даного товару ми сплачуємо комісію Розетці 42,30 грн. також за доставку 40 грн. разом виходить 82,30 грн. а вартість товару всього 282 грн., також з цього всього потрібно сплачувати податки, оренду, комунальні платежі, заробітну плату, та і сам товар закупці не дешевий, якщо ми додамо коробку та ущільнювач, то це призведене до значного підвищення ціни, наразі як ви бачите ми тримаємо найнижчу ціну серед інших продавців найшвидшу та безкоштовну доставку для покупця Meest ПОШТА та точки видачі ROZETKA за яку ми сплачуємо за вас.
Ми візьмемо до уваги зауваження та розглянемо можливість за додаткову плату обрати інший вид пакування.
Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: ZAMOVLENNYA-UA. Вага: 1000
Смачний