Відгуки покупців про Ліжко Вероніка (Меблі Сервіс) Дуб самоа / Венге 160х200 343403_2
Є в наявності
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Guarneri. Розмір спального місця: 160 x 200
Я приємно вражений якістю матеріалів та якістю виготовлення кроваті. Не очікував за настільки низьку вартість отримати настільки якісну кровать.
Доставили вчасно як і домовлялись.
Залишився цілком задоволений якістю, та сервісом. Рекомендую продавця, думаю ви так як і я, не пожалкуєте!
Магазину бажаю процвітання та збільшення обсягів продажів та виробництва)
Все супер!!!! Дякую.- Переваги:
- За такі кошти якість нереальна)
- Недоліки:
- Не виявив
- Дана П***Відгук від покупця. Продавець: Guarneri. Розмір спального місця: 160 x 200
Все дуже добре, доставка швидка, звʼязались менеджери швидко, уточнили коли зручно щоб доставили. Для збірки треба викрутка хрестова, шестигранник, молоток і 2 людини, ну і пів дня часу якщо ви не інженери), а ще відео з ютубу бо по інструкції мало що зрозуміло хоч вона і дуже корисна для того аби зрозуміти який гвинтик куди, а ґвинтиків ну дууууже багато самих різних. Насправді краще за 600 грн дозамовити складання якщо ж можливість, ми ліжко зібрали не одразу бо ще старе не розібрали, не мали на це все часу.
В загальному дуже задоволені) рекомендую однозначно- Переваги:
- Красиве, виглядає дорого не дивлячись на те що ціна прям дуже маленька
- Недоліки:
- Не всі гвинтики були в комплекті, не вистачило 2 елементів для кріплення
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 160 x 200
В інструкції пронумеровано кожен болтик і деталь, при цьому все приїхало перемішане, жодної нумерації щодо потрібних деталей (зазвичай кожен тип деталі у окремому зіп пакеті)
- Продавець 48 квадратов
Дякуємо за зворотний зв’язок! Шкода, що складання меблів виявилося для вас незручним. Передамо ваше зауваження виробнику щодо маркування деталей та пакування кріплень, щоб надалі процес складання був максимально зрозумілим і комфортним.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 160 x 200
Ліжко гарної якості , щодо скрипу в попередніх відгуках поки не можу сказати.
Дуже важко збирати.- Переваги:
- Гарне та якісне ліжко
- Недоліки:
- Немає нормальної інструкції
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 160 x 200
Кровать отличная, но скрипят ламели, это раздражает когда переворачиваешься))
Следующая будет точно без ламелей)- Продавець 48 квадратов
Дякуєм за відгук.Завдяки Вашим коментарям ми бачимо,над чим працювати,та як стати ще краще!
- Барсук І***Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Персонал вежливый, доставили быстро, все целое, без повреждений, товар упакован хорошо. Качество товара отличное, единственный недостаток - в комплект не положили 7 саморезов и две детали n34 которые являются ключевыми в сборке каркаса для ламелей.
- Переваги:
- Все остальное
- Недоліки:
- Не доложили мелких деталей
- 48 к***
Добрый день, спасибо за Ваш отзыв)
- Діма П***
Є фото ліжка?
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Симпатичная, аккуратная.
Быстро доставили и установили
Товар стоит своих денег- Переваги:
- Скорость доставки, сборки, цена услуг
- Недоліки:
- Не обнаружил
- 48 к***
Спасибо за отзыв, ждем Ваших новых заказов)
- Діма П***
Можна фото?
- DinaПродавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Какой вес кровати?
(Хочется рассчитать стоимость)- 48 к***
Добрый день, примерно 50-60 кг.
Вы в каком городе? - Dina
Город Днепр
К Вам отправка новой почтой, пересылка будет примерно 500-600 грн
- Анна Г***Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Есть ли в этой кровати ламеля?
Добрый день, ламели к этой кровати продаются отдельно. Примерно 500 грн
- 48 к***
Для заказа напишите свой телефон через форму "Задать вопрос о товаре"
- Танюшка В***Продавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Скажите пожалуйста кровать уже с матрасом или нет ?
- 48 к***
Добрый день, нет, цена только за каркас
- ГостьяПродавець: 48 квадратов. Розмір спального місця: 140 x 200
Вопрос к производителю: возможно заказать такую же кровать, только размер 1.4*1.9
Добрый день
К сожалению нет