- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неприємний досвід з цими навушниками.
В коробці не знайшов мішечка. Коли поліз подивитись опис, щоб впевнитись, що він має бути, як написано на коробці, то виявив що ціна знизилась на цілих 5000 грн, без знижок. Це не 100 і не 500 грн різниця, а 1/3 вартості змінилась просто за пару днів…
Зате продавець все намагався навʼязати екстра гарантію і все не хотів приймати «ні» за ні.
3 зірки тільки за звучання, воно класне.- Переваги:
- Звучання
- Недоліки:
- Різко впала ціна на третину вартості, не було мішечка в комплекті.
- Вадим
То вони гарно грають чи ні? І мішок не знайшовся в коробці? В оглядах в ютубі він в картоні знизу лежить.
Гарантію намагалася Розетка пропонувати чи якийсь інший магазин на маркетплейсі?
- АрнольдВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
по акційній ціні можна брати
на велику макітру будуть малуваті- Переваги:
- звук норм, бас достатній але не максимальний
- Недоліки:
- слабуватий блютуз, через стіну не працює, затички defunc пробивають. Дивне розташування управління
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Навушники просто топ за свої кошти! Можливість налаштувань, кількість годин роботи на одному заряді батареї і, найголовніше, якість звучання! Серед навушників цього цінового сегменту це найкраще, що я слухав.
- Переваги:
- Зручність, якісь звуку, батарея
- Недоліки:
- Тепер хочеться всю музику слухати в студійний якості
- Андрій М***
Підскажіть різницю між маршалами , думаю що краще взяти, дякую!
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Це перші мої моніторні навушники (Over-ear) і мушу визнати, це дуже крутий формат. Мої вуха повністю поміщаються всередину чаш, тому чисто завдяки цьому створюється непогана шумоізоляція.
Про ці навушники мріяв вже давно, бо ще років 10 тому бачив огляд від MKBHD на звичайну провідну версію ATH-M50 і ще тоді він їх називав найкращим звуком за свою ціну.
Рекомендую всім тим, кому ергономіка та співвідношення ціна/якість важливіші за розкручені бренди (наприклад Sony, Apple, JBL тощо).
Також, що важливо - дані навушники не мають крутих вбудованих мікрофонів, тому проводити конференції або просто відповідати на дзвінки в них - це радше в крайніх випадках. Тут в основі основ звук та зручність носіння.- Переваги:
- Продумана конструкція - зручно складаються, кабель з оголів'я в чаші захований і його просто так не пошкодити. Дуже зручна програма для налаштування Connect. Ну і основне - якісний звук. Він на мій перший погляд виявився звичайним, можливо прісним, але якщо посидіти і вслухатися, то дуже круто чути всі інструменти і таким чином, всі пісні розкриваються по новому
- Недоліки:
- Довгий час мене відлякувала ціна, взяв по знижці. Проте об'єктивно вони десь вартують своїх грошей. Можливо хотілось би бачити більше металу в конструкції та кращі мікрофони
Представник постачальникаВітаємо Валерій. Ми раді, що вам сподобалося! Приємного прослуховування.
- Олександр Б***
Як вони відіграють рок? Є драйв?
- Валерій М***
Я в основному слухаю рок/метал, мені суб'єктивно драйв є)
можна в еквалайзері баси викрутити буде ще краще - але рекомендую десь вживу послухати, можливо вам не підійде
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Blue
Наушники хорошие, задержка по беспроводному каналу минимальная, удобные, можно подключать до 2 устройств одновременно, звук хороший но 40вая версия оказалась даже лучше по звуку
- Переваги:
- задержка по беспроводному каналу минимальная, удобные, можно подключать до 2 устройств одновременно, звук хороший
- Недоліки:
- 40вая версия оказалась даже лучше по звуку
- Станислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Выбирал между Сони и этими. Остановился на этих, не жалею. Отличная замена моим стареньким Beats Studio,купленным еще в 2013 за 400$.
- Переваги:
- Чистый звук, 50 часов автономной работы.
- Недоліки:
- Нет активного шумоподавления.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного прослуховування.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Задоволений придбанням, але трохи не вірний опис. Активного шумодаву тут нема.
- Переваги:
- довго тримають акум, гарна якість звуку
- Недоліки:
- нема активного шумодаву
Представник постачальникаДоброго дня Руслан. Дійсно, в цій моделі немає активного "шумодаву". Ми обов'язково виправимо помилку в фільтрах характеристик. Вибачте за незручності.
- Олександр Л***Продавець: DMS. Колір: Black
Навушники не підключались до застосунку виробника. Звернувся до офіційної підтримки (audio-technica.eu), надав фотографії виробу — отримав відповідь, що це підробка.
Створив запит на повернення, через 22(!) дні отримав повернення коштів.
Також зазначу, що магазин не повернув суму, витрачену на доставку виробу до мене та в сервісний центр, також не надав жодної компенсації за період очікування (що загалом було б логічно, оскільки це не "мені щось не сподобалось в товарі", а саме магазин продав підробку).- Переваги:
- Якось працювали; при поверненні гроші повернули
- Недоліки:
- Підробка, не повернули гроші за доставку, термін розгляду заявки
- Роман П***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники отличные , сочный бас, удобно носить, быстро заряжаются
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- жутко потеют уши в них, через 6 лет обезли амбущуры , а через 8 лет - всё оголовье. Но качество звука осталось таким же отличным
- ВолодимирПродавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому вуха достатньо хороші за свою ціну, але обов'язково треба слухати. Для тяжкої музики бас м'якуватий, але для спокійної - те, що треба. У них підсів на інді поп/рок, який раніше взагалі не любив. Характер звучання більше аналітичний, хочеться вслуховуватися у гру окремих інструментів і відкривати те, на що не зверталась увага у попередніх навушниках. Вони обов'язково потребують хорошої якості запису, як у форматі файлів, так і у студії, яка писала та зводила звук, бо якщо у попередніх Байерах ДТ 240 Про "сторонні" звуки звучать "лампової", то у АТ воно просто ріже слух.
- Переваги:
- Шикарний звук, широка сцена, хороше розділення інструментів, чудова деталізація, чіткий і пророблений бас, дуже круто звучить затухання бас-гітари і бас-бочки у спокійних мелодіях. Довго тримає батерею, заряджаю раз у 3-4 тижні), зручно сидять на голові, підтримка LDAC, дуже добре тримаються на вітру, шумлять, коли вже прям здуває. Мікрофон посередній, але для розмов достатньо.
- Недоліки:
- Майже повністю пластикова конструкція, хотілося б бачити метал у шарнірах, особливо у "стопорі", котрий не дає чашам вигинатися у іншу сторону. При мікрорухах може поскрипувати, вилікував обережним додаванням силіконового мастила. Немає підтримки Кодеків aptX, щоб отримати вищу якість при підключенні до компа.