- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Надзвичайно м'які та зручні.
Дякую продавцю, замовлення виконав швидко- Переваги:
- Зручні, м'якесенькі, легко одягати та знімати.
Представник постачальникаЯно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies трусики-підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Підгузки жах, ціна не оправдана взагалі, вони парять, особливо резиночка, не знаю за що такі кошти, як на мене Pampers краще (кажу як мама)
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна, якість
Представник постачальникаДоброго дня, Валеріє!
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися власним досвідом.
Нам щиро прикро, що використання трусиків-підгузків Huggies Extra Care не виправдало Ваших очікувань. Ми розуміємо, наскільки важливими є комфорт дитини та впевненість мами у якості продукції.
Хочемо зазначити, що Huggies Extra Care належать до преміум-сегменту та розроблені з урахуванням делікатного догляду за шкірою малюка. Усі матеріали проходять дерматологічний контроль, а конструкція трусиків спрямована на забезпечення м’якості та надійної фіксації без дискомфорту.
Водночас сприйняття комфорту може бути індивідуальним, і підбір підгузків часто залежить від особливостей дитини.
Для більш детальної консультації Ви можете звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Задоволені результатом.
- Недоліки:
- Ми не знайшли
Представник постачальникаВікторе, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Гарні трусики. На дупку 7 кг сіли гарненько і ніде не протікають.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявлені
Представник постачальникаІрино, доброго дня!
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Представник постачальникаГанно, доброго дня!
- Галина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Раджу для використання підгузки цієї торговельної марки. Будете задоволені.
- Переваги:
- Поглинають все дуже добре і сіднички залишаються сухими
- Недоліки:
Представник постачальникаГалино, доброго дня!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Хороші трусики, нам підійшли… особливо коли малюк ще поменше трохи був, то взагалі супер - не залишалось слідів ні на животику, ні на ніжках, все вільно прилягало, але в той же час без протікань. Носимо зараз також (6 кг вага)
- Переваги:
- Резинка не передавлює ні животик, ні ніжки. Добре поглинають
Представник постачальникаКатерино, доброго дня!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
На 8,5 кілограм сіли ідеально . Красиві, мякенькі на дотик , добре витримують цілу ніч .
- Переваги:
- В резиночці багато маленькі дірочок , щоб шкіра дихала . У інших виробників такого не зустрічала
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Афанасьева А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Huggies Extra Care Pants – це зручні та м’які трусики-підгузки. Вони добре сидять, не тиснуть і надійно захищають від протікань. Шкіра малюка суха і без подразнень. Дуже задоволені!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Це якась підробка. Зліва на фото брали на Розетці, справа в іншому магазині. Абсолютно різні підгузки. Формою, розміром для ніжок, резинкою, товщиною. Хоча розмір 3!
- Переваги:
- Недоліки:
- Підробка!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Протікають наскрізь. Дитинка покакала і через пару секунд випорожнення вже пройшли наскрізь підгузка. Відчуття, наче не вистачає наповнювача. Ціна не відповідає якості, goon по акції можна купити дешевше)
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Протікають, резинка по боках погано відривається
Представник постачальникаДоброго дня, Яно!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Для тих хто пише про підтікання трусиків, зверніть увагу на внутрішні резиночки, їх треба поправити і тоді нічого не буде протікати. І ще треба стежити за наповненням підгузка, бо якщо підгузок повний то какашки не вписуються і протікають. Якщо вчасно змінювати, і правильно вдягати і знімати, то це найкращі підгузки-трусики!
- Переваги:
- Обожнюю ці трусики! По-перше, подразнень, та висипів. Нам подарували упаковку інших підгузків(не Huggies), так одразу почалося почервоніння попки та висип. Після того як повернулися до Huggies, все пройшло. По-друге, зручно вдягати. В мене доньці 7,5 місяців, то перевдягання перетворюється на квет - постійно намагається втікти. Навчилася вдягати трусики сидячі, стоячі, і навіть, коли дитина стоїть на колінах. І по-третє, на ніч нам вистачає і резинка не тисне. І якщо правильно поправити резиночки на попі, то нічого ніколи не протікає.
- Недоліки:
- Коли дуже заповнений може бути попка мокра.
Представник постачальникаТетяно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Жахливі памперси.
Швидше всього підробка,течуть як скажені.
Не правильної форми,тобто що спереду що ззаду однакові.
Представник постачальникаДоброго дня, Альоно!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
- НатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Загалом не погані
Але нам повненьким трішки не комфортно в пузіку
Попався один памперс бракований,де індикатор дуже жорстке наповнення було то викинули- Переваги:
- Ціна,зручність
- Недоліки:
- Трішки жмуть в животик, хто з вагою,хоча брали більшенькі
Представник постачальникаНаталіє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Маргарита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Давно користуємося, і з першою, і з другою дитиною. З того моменту, як дитина починає рухатися тільки трусики. Зручно одягати та носити нічого не давить.
- Переваги:
- Зручно одягати та носити
- Недоліки:
- Якщо памперс добре наповнений, то всередині буде вологим
Представник постачальникаМаргарито, доброго дня!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Дуже посередні памперси-трусики, жалкую, що купила відразу 96 шт.
З радістю б повернула їх виробнику.
Протікають, не поглинаються + коли знімаєт трусики - какахи розмазуються по ніжкам ...
До цього використовувала відгузки Elite Soft з бейбі боксу - вони і мякіші і поглинач кращий і не протікають.
Таке враженя, що виробник вирішив збільшити прибутки за рахунок погіршення якості.
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє!
Дякуємо Вам за відгук.
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.- Ната
Доброго дня
Хотіла висловити думку
Ми теж не в захваті від них
Еліт подобається більше але їх пошти вже нема
З приводу як знімати їх то вам треба було по боковому шву просто розірвати з обох боків так написано в інструкції .я теж не одразу помітила.
Нам ще дуже стиска животик ,хто крупненький не рекомендую,давлять
Представник постачальникаДоброго дня!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Дуже посередні у порівнянні з тими ж звичайними підгузками Elite Soft.
Дуже погано поглинають какашки, через це підтікають та не зручно знімати, все розмазується по ніжкам.
Жалкую, що взяла так багато.
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасіє!
Дякуємо Вам за відгук.
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.- Таран О***
Навіщо купувати трусики коли не вмієте ними користуватись? Їх по боковим швам треба розривати а не зтягувати. Бідні діти…І винуваті одразу постачальники. Ну це ж логічно що цей делікатний момент продуманий виробниками.
- Даша
І їх треба розправляти, тоді не будуть підтікати.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Трусики протікають! І це в мене вперше з Хагіз, користуюсь уже з другою дитиною. Розчарована оновленням
- Недоліки:
- Протікають
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино!
Нам дуже прикро, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми рекомендуємо Вам спробувати інші розміри, які можуть більше відповідати Вашим очікуванням і краще підходити Вашій дитині.
- НадяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Третій раз замовляю і цього разу брак, одна сторона внутрішня не проклеєна, інколи протікають
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, Надіє!
- Діана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Супер підгузки
- Переваги:
- Легко вдягати
- Недоліки:
- Резинки можуть трохи тиснути
Представник постачальникаДіано, доброго дня!
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Хороші підгузки, мʼякі. Від них немає алергії
Представник постачальникаПоліно, доброго дня!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Дитина важить 7.3 кг. Посеред ночі перевдягала дитину, бо підгузок протік.
Підгузки на денне повзання. Розчарування, бо підгузки вдвічі дешевші справляються краще.- Недоліки:
- Протікають
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
Дякуємо Вам за відгук.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Жодного разу не підвели! Дупця завжди сухенька, без подразнень))
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Пользовались подгузниками elite soft и перешли на трусики. Ребенок 7 кг, не протекают, резинка-поясок очень мягкая, не давит. Я ожидала, что будут внутри такие же как памперсы, но нет. Не такой мягкий впитывающий слой и нет резинки на спинке от протекания. На фото сравнение подгузник с липучками и трусики
- Переваги:
- Мягкая резинка, удобно надевать
- Недоліки:
- Нет резинки от протекания
Представник постачальникаМарино, доброго дня!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Ставлю на ніч дитині 5 міс, вага 7,5 кг. Ще не протікали. Проблем не було.
- Переваги:
- Якісь
- Недоліки:
- Трохи висока ціна
Представник постачальникаБогдане, доброго дня!
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Замовила трусики Huggies elit soft 3 в інтернет-магазині розетка, виявились браковані, таке за весь час користування вперше. Не рекомендую підгузники замовляти на розетці, оскільки продавець не несе за неякісний товар ніякої відповідальності. Більше товари для дітей тут замовляти не буду.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, Алло!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.- Ткаченко А***
Можливо це підробка?
Представник постачальникаДоброго дня, Альоно!
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
Для отримання детальної консультації по продукції ТМ Huggies, Ви можете звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Завжди ними користуємось, зручні, непротікають. Ніжні для шкіри малюка. Якість топ.
- Переваги:
- Якісні.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОльго, доброго дня!
- Nina P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Дуже задоволена для нас найкращі!
Представник постачальникаНіно, доброго дня!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Протекали…
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Представник постачальникаТетяно, доброго дня!
Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0-800-302-322.
- Сидоренко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Це наші перші підгузки-трусики, звичайні підгузки вже тяжко одягти через активність дитини і вона сама вже почала цікавитись липучками щоб їх зняти. Трохи незвично що внутрішня поверхня гладенька, вже звикли до пупирок хагісів. Дуже зручно знімати якщо потрібно змінить на новий.
- Переваги:
- Форма трусиків, дитина ще не може їх зняти самостійно.
- Недоліки:
- Після підгузків на липучках незвично одягати.
Представитель поставщикаЛюдмило, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0-800-302-322.
- Juli Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Любимые подгузники.
- Переваги:
- Мягкие и удобные.
- Виштейн Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Мы с рождения на этих памперсах были с рождения, нету раздражения
- Переваги:
- Отлично держат
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Доброго дня! Скажіть будь ласка, уколи будуть в наявності трусики в упаковці 80шт Виробництва Китай?
- Эксперт R***
Добрий день! Дякуємо за звернення. На жаль, інформація про те, коли товар буде в наявності відсутня. Ви можете скористатися кнопкою "Повідомити, коли з'явиться", як тільки товар буде доступний до покупки на сайті, Вам прийде повідомлення на електронну адресу. Приносимо вибачення за незручності.
- blondesiren1986Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 80
Подскажите, в какой стране производится товар, если написано сделано в Китае, но штрих-код Великобритания???
- Переваги:
- Удобно одевать, материалы качественные
- Недоліки:
- Жесткие, толстые, очень жаркие, на лето не подходят. Сильно разбухают. Подгузники Elite Soft понравились больше.
Представитель брендаДобрый день blondesiren1986.
Страна производства данной упаковки трусиков-подгузников - Китай.
По всем вопросам относительно качества продукции ТМ Huggies вы можете обратиться на телефон гарячей линии Хаггис в Украине 0 800 302 322.
Спасибо.