- Захар Г***Відгук від покупця. Продавець: MDShop. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Якісний смачний корм, той-пудель їсть з великим задоволенням, очі не течуть, з туалетом все супер. Рекомендую спробувати тим, у кого у собаки поганий апетит.
- Переваги:
- Смачний, якісний
- Недоліки:
- Під кінець пачки може підсохнути і стати менш смачним
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм напевно смачний, бо мальтезік хрумтить з задоволенням!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Mdnash. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 6 кг
Щиро дякую за легку і швидку доставку
- Переваги:
- Продавець швидко звʼязався і максимально швидко надіслали товар. Дуже вічливе і приємне обслуговування. Дякую!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Mdnash. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 6 кг
Дякую, продавцю. Все чудово.
В обіцяний термін, доставка корму була виконана.- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не виявили
- Керимова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Рекомендую.
- Переваги:
- Корм якісний. Песик їсть з задоволенням.
- Недоліки:
- Дорогий.
- Алексеев Г***Відгук від покупця. Продавець: hipet. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 6 кг
Отличный корм, хороший консультант, вовремя отправляют
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: ВусоЛапоХвiст. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 6 кг
Дякую за швидке опрацювання замовлення! Якісний корм! Собака в захваті)
- Продавець ВусоЛапоХвiст
Дякуємо за позитивну оцінку)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Не можу оцінити в повній мірі, так як собака (шпіц) не захотіла навіть спробувати. Але це скоріше особисті вподобання тварини.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Больше покупать не будем этот. Его молотком разбить тяжело. А так , как пёс глотает целиком- то лучше покупать помягче.
- Переваги:
- Качественный.
- Недоліки:
- Очень твердый.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Все отлично для фокса. И размер, и вкус. Уходит на ура. Кормим только Аканой. Разной. Без рыбы.Не жирная, хорошо усваивается, не надоедает псу. Быстрая доставка. Спасибо.
- Переваги:
- Качественный.
- Недоліки:
- Нет.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
- Переваги:
- Мальтезе с удовольствием ест
- Недоліки:
- Чуть крупноваты корминки, собака не сразу привыкла и если быстро ест — иногда давится.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11.4 кг
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11.4 кг
Корм хороший, но лучше заказывать заранее, не в последний момент, иначе собака рискует остаться голодной.
- Переваги:
- Отличный корм для собаки с аллергией, ей нравится и и с удовольствием ест. Да и подарочный сертификат не оказался лишним
- Недоліки:
- Очень долгая доставка. Заказать "на завтра" не получается. Самовывоза нет.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Сам корм хороший ,заказываю второй раз.Доставка просто ужас товар 5 дней только комплектуется,и пару дней передается перевозчику .
Эксперт Rozetka.uaПриносим свои извинения за доставленные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11.4 кг
Для собак с чувствительным желудком очень сложно подобрать корм. Хороший корм. Советую.
- Переваги:
- Гипоаллергенный. Натуральный состав.
- Кузьміна Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11.4 кг
Довго шукали корм щоб був не надто жирний і без курятини у складі так як наша собаня має алергію (часто в корми наче не курячі наприклад яловичі все одно кладуть ще або курячий жир, або курячу печінку), тому корми Акана з моно білком для нас просто ідеальні. Їмо цей качиний та щоб не набридало чередуємо місяць/місяць кормом Акана з білою рибою Пасіфік (у нас фокс, чули перед покупкою що наче рибні корми дають жовтизну шерсті, у нас все Ок, шесть залишається білою) . Корми супер якісні.
- Переваги:
- Підходить для собаки з алергією на курятину
- Недоліки:
- Можливо ціна, але ж якість відмінна
- Ирина Б***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
Мой малыш его обожает)
- Переваги:
- Лучший корм на сегоднишний день, питательный и с хорошим составом
- Татьяна Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Первий корм которий собчка моя ест с БОЛЬШИМ удовольствием...чем я его только не кормила.....а ето корм апросто бомба...КЛАСНИЙ
- Переваги:
- Корм класний
- Саша М***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 340 г
А для спаниеля цьой корм піде
- Инна Ж***
Подойдёт, у меня собака с очень проблемным здоровьем, только этот корм подошёл, очень много разных перепробовали.