Відгуки покупців про BAVARO Solid 20/8 18 кг - Базовий корм для спокійних собак

Оцінка користувачів 4.74/5
на основі 161 відгук
  • Відгуки про товар продавця Petfood with Passion
  • Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

швидко доставили, корм свіжий плюс бонус смаколики

Дякуємо Вам за відгук
      Нехай хвостику смакує, а смаколики дарують ще більше радості

• Наталія О***

Собака їсть з задоволенням

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш відгук. Раді чути, що ваш улюбленець їсть корм із задоволенням. Нехай смакує та приносить користь!

• Юрий Р***

Я дуже задоволений

Дякуємо високу оцінку!
      Будемо раді новим замовленням!

• Дмитрий З***

Відмінний

Дякуємо високу оцінку!
      Нехай Ваш улюбленець буде здоровим і задоволеним!
      Будемо раді новим замовленням!

• Владислава Я***

Велике дякую за таке гарне ставлення до ваших пухнастих покупців замовляємо вже не вперше, дуже задоволені при першому замовленні була у подарунок і іграшка і наліпки і лист із словами від Josera, а сьогодні у подарунок поклали прекрасні ласощі із гарним складом Наш долматин Тея, гавкає вам "дякую"

Переваги:
    Безкоштовна доставка кур'єром
    • Продавець  Petfood with Passion

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви й Тея залишилися задоволені!
      Ми завжди стараємося дарувати не лише якісний корм, а й трішки радості нашим хвостикам
      Нехай смаколики смакують, а хвостик радіє
      До нових замовлень — ми завжди раді для Вас старатися!

• Олександр А***

дякую, швидко доставили, собаня їсть з задоволенням. ще і подарунок в довісок, смаколики для собані.

Переваги:
    коли немає часу готувати їжу і немає де зберігати, сухий корм виручає.
    • Продавець  Petfood with Passion

Раді чути, що доставка була швидкою, а Ваш собаня задоволено хрумтить наш корм
      Смаколики — це маленький "бонус щастя" від нас, бо кожен хвостик заслуговує на приємності
      Згодні з Вами — сухий корм дійсно зручне рішення, особливо у швидкому ритмі життя.
      До нових замовлень — ми завжди раді для Вас старатися!

Товар відповідає опису.
    Доставка швидка.
    Все чудово.

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо за приємний відгук!
      Раді, що все пройшло гладко та Ви задоволені покупкою. Завжди готові подбати про якісний сервіс і швидку доставку для Вас і Вашого улюбленця.

• Анна К***

Ужасный корм ! Собака рыгает от него

Переваги:
    Недоліки:
    Качество
    • Продавець  Petfood with Passion

Нам щиро шкода, що Вашому любленцю не підійшов корм Bavaro Solid. Реакція у вигляді зригування може виникнути з різних причин — від індивідуальної непереносимості окремих компонентів до різкого переходу на новий раціон.

Bavaro Solid — це німецький корм економ класу, розроблений спеціально для дорослих собак із невисоким рівнем активності, з урахуванням високих стандартів якості. Проте, як і з будь-яким кормом, важливо здійснювати поступовий перехід, щоб травна система тварини встигла адаптуватися.

У таких випадках рекомендуємо звернути увагу на преміальний корм — JosiDog Regular, який має більш збалансований склад і підходить для щоденного годування дорослих собак.

• Олена

Дякую за швидку безкоштовну доставку. Корм гарний! Замовляю вже не перший раз саме цей корм у цього продавця.

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо Вам за довіру та чудовий відгук! Раді, що Вам подобається сервіс, а корм підходить для улюбленця. Завжди намагаємось забезпечити швидку та зручну доставку. Чекаємо на Ваші нові замовлення!

• Олександр А***

швидко доставили, собаня хрумає,корм свіжий.

• Продавець  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені швидкістю доставки, а улюбленцю смакує наш корм. Завжди раді Вам і Вашому пухнастику!

• Денис

Корм доброї якості, приємний запах і зовнішній вигляд. Собака породи середньоазіатська вівчарка їсть с задоволенням.

Переваги:
    Ціна/якість, вага 18кг
    • Продавець  Petfood with Passion

Раді чути, що корм прийшовся до смаку Вашому пухнастику! Дякуємо за довіру, завжди готові допомогти Вам із найкращими продуктами для Ваших улюбленців.

• Олександр Б***

Все чудово)

• Продавець  Petfood with Passion

Велике дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже щасливі, що наш корм допомагає піклуватися про Вашого улюбленця. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення!

• Ганна

Дуже хороший продавець! Швидко, якісно, ще й подарунок дали, й безкоштовна доставка

Переваги:
    Все супер!
    • Продавець  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.

• Таня П***

Відмінний продавець. Все прийшло швидко, якісно запаковано. Порадував подаруночок да і безкоштовна доставочка кур'єром. Рекомендую

• Продавець  Petfood with Passion

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Хороший корм,успешно съеден алабаем

Переваги:
    Цена и норм качество
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Товар відповідає опису. Ціна актуальна.

• Наталия Д***

Оперативно, вежливо. Обслуживанием довольна.

• Володимир В***

Наш чотирнадцятирічний німець їсть з задоволенням

Переваги:
    Зручне пакування, приємний запах
    Недоліки:
    Верхні "вуха" мішка легко рвуться, що ускладнює перенесення мішка

Дякуємо за відгук!

Нам дуже приємно знати, що Ваш чотирнадцятирічний улюбленець їсть корм із задоволенням.
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та звернули увагу на нюанси використання, такий досвід допоможе іншим покупцям звернути увагу на важливі нюанси при перенесенні мішка.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Швидко доставили. Добре упаковано. Сам корм вже давно беру,собака із задоволенням їсть . Термін придатності до 2027 р.

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Лабрадор пятый год ест с удовольствием.

• Олександр

Чудовий корм. Мій лабр із задоволенням його їсть

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що Bavaro Solid прийшовся до смаку Вашому лабрадору. Нехай улюбленець і надалі смакує із задоволенням!

• Олександра Т***

Все супер

• Буднов В***
  • Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Швидко відправили. Цей корм беремо вдруге, пес задоволений.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: treats4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

Корм підійшов. Вага 18 кг для нас дуже зручна. Вівчарка та метіс хаскі з ротвейлером їдять залюбки.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не бачу
    • Продавець  treats4pets

Оксана, дякую Вам за оцінку!
      Приємно, що вашим вихованцям підходить.

Передавайте смачного

• Валентина Д***

Відмінний корм для собак

• Продавець  treats4pets

Валентина, дуже раді, що вашому вихованцю смакує!

• Марія І***

Швидка доставка, товар прийшов у гарному стані. Собака їсть задоволенням довго не могла набрати вагу. Після вживання корму набрала вагу)

Марія, Вітаю!
      Дуже раді, що вашому вихованцю — посмакував та підійшов даний корм!

Окреме дякую за відгук, за оцінку!

• Олена З***

Все норм

Дякуємо за вибір корму Bavaro Solid!

• Богдан А***

Best

Дякуємо, за Ваш відгук!
      Bavaro Solid 20/8 — це збалансоване харчування для дорослих собак із низькою активністю Радий чути, що Ви задоволені покупкою. Нехай Ваш улюбленець буде здоровим і повним сил!

• Пётр К***

понравился собаке

Переваги:
    все люкс
    Недоліки:
    не мае

Нам дуже приємно, що корм Bavaro Solid сподобався Вашому собаці і що Ви залишилися задоволені якістю.
      Ми раді, що все відповідає вашим очікуванням – без недоліків і з суцільними перевагами!

Нехай Ваш улюбленець буде здоровим та активним!

• Георгій Л***

Ціна - якість

Дякуємо за високу оцінку та за те, що обрали Bavaro.
      Дякуємо за довіру!

• Володимир Ш***

Ок

Дякуємо за Вашу оцінку! Раді, що улюбленцю сподобався корм Bavaro Solid 20/8. Якщо у Вас будуть запитання, звертайтеся!

• Денис

Чудовий корм ,собака середньоазіатська вівчарка 10 років їсть з задоволенням.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:

Дякуємо за довіру до нашого корму! Нехай раціон приносить тільки користь і задоволення! Раді, що Ваш улюбленець задоволений.

• Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг

2 рази робив замовлення по 2 пакунка, и чьомусь отримую 2 окреми доставки по однему пакунку. Дайте відповідь, як що я буду замовляти 3 або 4 пакунка то також будуть окреми доставки на кожний пакунок?

Переваги:
    Песики задоволені
    Недоліки:
    кожен пакунок окрема доставка
  • Олексій К***

Чудовий корм! Досить давно його використовуємо, ніяких нарікань.

Переваги:
    Ціна, якість!
  • Попов Д***

Гарний корм, собака їсть з задоволенням. Стул, шерсть в нормі.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:

Щиро дякуємо за Ваші слова! Для нас дуже важливо, щоб Ваш улюбленець був задоволений.