Відгуки покупців про Дитяча суха молочна суміш Hipp Combiotiс 3 від 10 місяців 500 гр

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Каша дуже хороша,але обіцяного подарунка не було!
    Для чого тоді писати що буде??
    Розетка прошу розібратись

Переваги:
    Дуже хороша каша
    Недоліки:
    Не було подарунка

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив і оплатив онлайн 3 штуки, а при отриманні виявилось, що обіцяну кашу в подарунок не дали. По відгуках бачу, що це стандартна проблема у всіх. Для чого тоді писати що вона в подарунок?

Переваги:
    Суміш хороша. Вже друга дитина на них росте.
    Недоліки:
    Не додали, як і всім, подарунок.

• Віктор Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Оціню 5, але ніякої каші не було в комплекті ло двох пачок суміші.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь отличная не положили подарок баночку с едой

• Наталі
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суміш чудова, єдина що підійшла дитині. А от подарунок до суміші ми не отримали (( зрозуміла лише вдома

Переваги:
    Лише
    Недоліки:
    Розетка іноді забуває про подарунки

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила суміш і в подарунок мало прийти дитяче пюре. Подарунку не було.

Недоліки:
    Не поклали подарунок

• Максим С***

Гарна дитяча суміш.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємося з народження. Не виникало проблем з травленням жодного разу.

Переваги:
    Якість
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сумішу користуюся з пологового. Ніколи не було з нею проблем: не зригував, вагу набирав добре, хватало до наступного разу. Використовую як окремо так і для приготування каш.

Переваги:
    Цілком підходить.
    Недоліки:
    Не має
  • Андрій О***

Все чудово

Переваги:
    Свіжа
  • Тетяна П***

Швидко надіслали. Товар цілий. Дякую

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь Хип используем с роддома, там именно ее посоветовали, гв смесь на докорм, и для приготовления каш тоже хорошо

• Валерия С***
  • Наталія Р***
  • Маликова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, состав отличный. Ребёнок ест уже 1,5 года.

• Титова И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна суміш, алергії не було. Купляємо лише цю фірму.

Переваги:
    Якісна суміш
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Выбирали среди нескольких марок, эта подошла более всего( наладился стул, животик меньше беспокоил).Пользуюсь этой смесью с рождения, незаметно перешли с 1 на 2, также на 3.

Недоліки:
    Будет ли ещё большая жестяная 750гр.в наличии?
    • Эксперт R***

Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перешли с 2-ки на на3-ку , все отлично, как и всегда !

• Юлія Б***
    Продавець: Rozetka

Купуємо HiPP ORGANIC COMBIOTIC 3 вже не вперше і дуже задоволені якістю. Спочатку трохи побоювалися нової формули, але перехід пройшов непомітно для дитини — малюк п'є її із задоволенням тричі на день (зранку та перед снами), з животиком усе супер. Суміш дуже зручно розфасовувати по порціях і брати з собою на тривалі прогулянки чи в поїздки. Ціна повністю виправдана високою якістю складу.
    Рекомендую!

Переваги:
    Склад — один із топчиків серед дитячих сумішей (органічна якість та пробіотики). Оновлена формула дуже сподобалася малюку. Суміш максимально доступна, є майже в кожному магазині та аптеці, що мега-зручно в поїздках. Добре розчиняється без грудочок.
    Недоліки:
    Не виявили, нам вона підійшла ідеально.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку HiPP Organic Combiotic 3. Нам дуже приємно, що оновлена формула сподобалася Вашому малюку та забезпечила комфортне споживання.
      Бажаємо здоров'я та гарного настрою Вам і Вашій дитині!

• Олена Д***

Користуємося HiPP Organic Combiotic 3 майже місяць і дуже задоволені
    Суміш має хороший склад, без пальмової олії, легко розчиняється та приємна на смак. Малюк їсть із задоволенням, почувається добре, животик не турбує
    Окремо подобається турбота бренду про якість та натуральність продукції
    Рекомендуємо HiPP іншим батькам

Переваги:
    Склад, якість, ціна
      Представник бренду

Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що HiPP Organic Combiotic 3 добре підійшла Вашому малюку. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого бренду.

• Марта
    Продавець: Rozetka

Дитяче харчування HiPP стало для нас справжнім порятунком! Оскільки ми з перших тижнів на змішаному вигодовуванні бо виникла потреба в догодовуванні, я дуже переживала, як дитина сприйме нову їжу. Але ця суміш одразу ж підійшла нашій донечці! Вона дійсно смачна, ніжна та якісна. Малеча їсть із задоволенням, а для мене головне — бачити, що виробник дбає про склад і використовує хороші інгредієнти. Ми надзвичайно задоволені!

Переваги:
    Склад
      Представник бренду

Марто, дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Раді, що HiPP Organic Combiotic стала гарним доповненням до раціону Вашої малечі. Дякуємо за довіру та високу оцінку нашої продукції.

• Оксана К***
    Продавець: Rozetka

Дитяча суха молочна суміш HiPP Organic Combiotic 3 нам дуже сподобалась. Гарний склад, містить пробіотики, добре розчиняється без грудочок. Дитина їсть із задоволенням, не було проблем із травленням чи дискомфорту. Також подобається органічна якість та приємний смак. Хороший варіант для малюків .

Представник бренду

Оксано, дякуємо Вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що HiPP Organic Combiotic 3 сподобалась Вашому малюку та забезпечила комфортне травлення.

• Олександра Л***
    Продавець: Rozetka

HiPP 3 Combiotic — одна з популярних сумішей для дітей після року. Батьки часто відзначають такі плюси:
    Плюси
    м’який склад, без цукру та пальмової олії (у більшості лінійок);
    містить пробіотики та пребіотики для травлення;
    дітям часто подобається смак;
    добре розчиняється, без сильного запаху;
    у багатьох дітей не викликає закрепів.

Переваги:
    Склад
      Представник бренду

Дякуємо Вам за такий детальний відгук та високу оцінку HiPP.
      Нам дуже приємно, що Ви відзначили склад суміші, комфортне травлення та зручність у приготуванні. Ми щасливі бути частиною щоденного раціону малюків і прагнемо й надалі виправдовувати довіру батьків.

• Мария З***
    Продавець: Rozetka

Суміш класна. Мабуть, найкраща з тих, що доводилось давати дитині. На ній і залишимось після тестування

Переваги:
    Якість
      Представник бренду

Маріє, щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
      Нам дуже приємно, що після знайомства з HiPP Organic Combiotic 3 Ви вирішили залишитися саме з цією сумішшю. Сподіваємось і надалі бути частиною щоденного піклування про Вашого малюка.

• Ангеліна А***
    Продавець: Rozetka

Сподобалась суміш, дитині чудово підійшла, алергічних та побічних реакцій не було. Дитина їла з великим задоволеннням

Переваги:
    Якісна суміш, чудово підійшла дитині
      Представник бренду

Ангеліно, щиро дякуємо, що обрали HiPP.
      Ми раді, що суміш комфортно підійшла Вашій дитині та залишила лише позитивні враження. Нехай малюк росте здоровим, активним і щасливим.

• валентина Н***
    Продавець: Rozetka

HiPP — це справжня знахідка для нашої сім’ї Смачне, якісне та ніжне харчування для малюка. Видно, що виробник дбає про дітей і використовує хороші інгредієнти. Ми дуже задоволені

Переваги:
    Якість
      Представник бренду

Валентино, дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
      Нам дуже приємно, що HiPP став для Вашої сім’ї вдалим вибором. Ми щасливі знати, що малюку смакує, а Ви задоволені якістю продукту.

• Вікторія Д***

HiPP приємно здивувала
    Дуже переживали при виборі суміші, але ця підійшла ідеально. Малюк їсть добре .Сподобався склад, легке приготування та якість. За час використання не було ні висипань, ні проблем зі стільцем

Представник бренду

Вікторіє, дякуємо Вам за довіру до HiPP.
      Ми раді, що знайомство із сумішшю залишило позитивні враження, а малюк почувається комфортно. Ваші слова — найкраще підтвердження того, що ми рухаємось у правильному напрямку.
      Бажаємо малечі здорового росту та гарного апетиту.

• Руслана Д***
    Продавець: Rozetka

Мої враження від суміші — загалом позитивні. HiPP ORGANIC COMBIOTIC 3 добре розчиняється у воді, без різкого запаху та грудочок. Дитина пила суміш охоче, смак приємний і м’який. Після введення не помітили проблем із травленням: не було висипань, здуття чи закрепів. Також сподобалося, що суміш органічна та містить пробіотики й пребіотики, що важливо для підтримки мікрофлори кишечника.

Упаковка зручна у використанні, є мірна ложка та зрозуміла інструкція приготування. Загалом суміш справила враження якісного та продуманого продукту для дітей після року.

Переваги:
    * Органічний склад * Добре розчиняється без грудочок * Приємний смак * Містить пре- та пробіотики * Комфортне травлення без закрепів і здуття * Зручна упаковка та проста у приготуванні
    Недоліки:
    Не спостерігали
      Представник бренду

Руслано, щиро дякуємо за такий змістовний відгук.
      Ми раді, що HiPP Organic Combiotic 3 виправдала Ваші очікування та забезпечила комфорт для малюка. Для нас дуже цінно, що Ви відзначили органічний склад, легкість приготування та хорошу переносимість суміші.
      Дякуємо, що обираєте HiPP

• Ольга М***
    Продавець: Rozetka

Смачна суміш,нам підійшла не викликала алергії.

Переваги:
    Хороший склад,доступна ціна
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Ольго, дякуємо Вам за відгук та довіру до HiPP.
      Ми раді, що суміш підійшла Вашій дитині, а також що Ви оцінили її склад і якість. Бажаємо Вашій малечі міцного здоров’я та гарного настрою.

• Татьяна Р***
    Продавець: Rozetka

Суміш сподобалась з перших днів Малюк п’є добре, животик спокійний, а для мами це найголовніше

Переваги:
    Животик добре сприймає
      Представник бренду

Тетяно, щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
      Ми раді, що суміш сподобалась Вашому малюку та подарувала комфорт із перших днів знайомства.

• Мария Г***
    Продавець: Rozetka

Користувалися HiPP Organic Combiotic певний час — враження дуже позитивні. Обирала її через хороший органічний склад і не помилилася. Суміш легко готується, швидко розчиняється у воді, без грудочок.

Дитина добре її сприйняла, їсть охоче, алергічних реакцій чи проблем із травленням не було.

Переваги:
    Гарний склад
      Представник бренду

Дякуємо Вам за такий детальний відгук.
      Нам дуже приємно, що HiPP Organic Combiotic виправдала Ваші очікування та добре підійшла Вашій дитині. Ми раді, що Ви оцінили органічний склад, легкість у приготуванні та комфортне травлення.

• Наталія В***
    Продавець: Rozetka

Я переживала, чи буде пити мій карапуз суміш, так як повністю був на ГВ, але він одразу зацінив суміш ввечері перед сном і вночі, коли просинався поїсти. Тепер, на щастя, вночі дитя гарно спить, так як добре наїдається сумішшю ввечері.
    Сподобалося, що HiPP ORGANIC COMBIOTIC 3 - повністю органічна молочна суміш. Для годування дитини від 1 року - справжня знахідка, особливо коли ГВ потрібно згорнути.

Переваги:
    Готується швидко, добре розчиняється без грудочок.
    Недоліки:
    Не побачила.
      Представник бренду

Наталіє, дякуємо Вам за те, що поділилися своїм досвідом.
      Нам дуже приємно, що знайомство з HiPP Organic Combiotic 3 пройшло легко та комфортно для Вашого малюка. Раді, що суміш стала гарною підтримкою у період переходу від грудного вигодовування.

• Дарина Г***

Що сподобалося найбільше:
    - Травлення без проблем: Найважливіший плюс — це унікальна комбінація пробіотиків (лактобактерій з грудного молока) та пребіотиків. Для малюків, які активно знайомляться з дорослою їжею, це величезна підтримка для кишечника. У нас не було жодних запорів чи дискомфорту.
    - Склад та безпека: Я дуже прискіпливо ставлюся до складу. Тут немає пальмової олії, зате є Омега-3 та Омега-6, які необхідні для розвитку мозку та зору. Те, що суміш маркується як "Organic", додає впевненості у якості сировини.
    - Смакові якості: На відміну від деяких інших сумішей, HiPP 3 має дуже приємний, ніжний молочний смак без металевого присмаку чи зайвої солодкості. Дитина п'є її з апетитом як перед сном, так і вранці.
    - Зручність приготування: Порошок дрібного помолу, розчиняється миттєво навіть у помірно теплій воді (близько 40-50 градусів). Жодних грудочок у пляшечці чи піни, яка б заважала дитині пити.
    Нюанси:
    - Упаковка (картонна коробка) вимагає обережного зберігання після відкриття, щоб суміш не набралася вологи. Я пересипала її у спеціальний герметичний контейнер або щільно закривала затискачем.
    Вердикт: Це якісне «наступне молочко», яке повністю задовольняє потреби дитини в цей період росту. Так, ціна вища за бюджетні аналоги, але відсутність алергії та здоровий сон дитини того варті. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Травлення без проблем, склад та безпека, смакові якості, зручність приготування
    Недоліки:
    Упаковка, ціна
      Представник бренду

Дарино, щиро дякуємо Вам за такий змістовний і детальний відгук.
      Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили склад, комфортне травлення та якість HiPP Organic Combiotic 3. Раді, що суміш добре підійшла Вашому малюку та стала комфортною частиною щоденного раціону.

• Марія К***
    Продавець: Rozetka

Обожнюю даного виробника, і цю суміш

Переваги:
    Чудово підійшла з першого разу
      Представник бренду

Маріє, дякуємо Вам за довіру та любов до HiPP.
      Нам дуже приємно, що суміш чудово підійшла Вашому малюку з першого знайомства.

• Ольга Ф***
    Продавець: Rozetka

По складу все супер на смак не солодко і не дуже нагадує молоко. Але це моя думка. Дитина їсть нарікань по стану дитини нема після вживання суміші. Чудовий помічник для завершення ГВ.

Переваги:
    Хороший склад та наявність пребіотиків для животика дитини.
    Недоліки:
    Смак не схожий на молоко.
      Представник бренду

Ольго, дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
      Нам дуже приємно, що суміш добре підійшла Вашій дитині та стала гарним помічником у період завершення грудного вигодовування. Також раді, що Ви оцінили склад і наявність пребіотиків.

• Руслана М***
    Продавець: Rozetka

Суміш Hipp organic combiotic 3 , нам дуже подобається, використовуємо для приготування каш, дитина дуже любить каші на цій суміші, адже каша виходить дуже смачною і насиченою різними поживними речовинами
    Адже після року дитині потрібно безпечний і корисний молочний продукт, з компонентами для розвитку мозку, міцного імунітету та комфортного травлення. А ця суміш є саме такою, у ній міститься Пребіотики GOS та пробіотики, Metafolin а також Омега-жирні кислоти, які так важливі для розвитку зору та інтелекту. Наше тестування припало на період коли дитина прихворіла і мала поганий апетит, то ця суміш мене врятувала, адже звичні каші мій син не захотів їсти, а на суміші їв і я не переживала що він був голодний , адже склад суміші закрив певні потреби для моєї дитини

Переваги:
    Склад, смак, ціна
      Представник бренду

Руслано, щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук.
      Нам дуже приємно, що HiPP Organic Combiotic 3 стала для Вас надійною підтримкою та добре доповнила раціон Вашого малюка. Раді, що суміш сподобалась дитині та допомогла підтримувати комфортне харчування навіть у непростий період.