Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Лак для волосся SYOSS 400мл Full Hair 5

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Марина

Нерекомендую. Лак нікудишній. Наколочений в підвалі і проданий по акції

Переваги:
    Дешевша ціна
    Недоліки:
    Невідповідає своїй якості

Марина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Неля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Як на мене, то так собі... Фіксує слабо, але зовсім не залишає слідів- це супер

Неля, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Тетяна Р***

Фіксація ніяка
    Не сподобався

Недоліки:
    Не тримає зачіску взагалі

Тетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Гарний лак. Фіксує волосся непогано,головне без склеювання. Тримається цілий день, навіть після розчісування волосся тримає форму.

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Купувала зі знижкою. Цей лак використовую щоденно. Дуже подобається. Гарно тримаю об'єм без склеювання.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Насправді фіксація 4 якщо подивитися на фото, це назва лаку Full Hair 5.

Переваги:
    Якість
  • Vlad
  • Roman
  • Аня
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Лак хорошо держит форму даже с минимальным количеством, не имеет удушающего запаха, а также не склеивает волосы. Одной упаковки хватает минимум на пол года. Отличный продукт.

• Павел
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл

Люблю, когда на голове порядок. Я человек требовательный и не люблю, когда спустя пару часов прическа не похожа на изначальный вариант. Даже попав под небольшой дождь, после высыхания волосы можно расчесать и уложить заново таким же образом, как и было. Но вместе с этим, голова не выглядит как камень

Переваги:
    Эффективность