- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Нерекомендую. Лак нікудишній. Наколочений в підвалі і проданий по акції
- Переваги:
- Дешевша ціна
- Недоліки:
- Невідповідає своїй якості
Представник постачальникаМарина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Неля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Як на мене, то так собі... Фіксує слабо, але зовсім не залишає слідів- це супер
Представник постачальникаНеля, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Фіксація ніяка
Не сподобався- Недоліки:
- Не тримає зачіску взагалі
Представник постачальникаТетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Гарний лак. Фіксує волосся непогано,головне без склеювання. Тримається цілий день, навіть після розчісування волосся тримає форму.
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Купувала зі знижкою. Цей лак використовую щоденно. Дуже подобається. Гарно тримаю об'єм без склеювання.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Насправді фіксація 4 якщо подивитися на фото, це назва лаку Full Hair 5.
- Переваги:
- VladВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
- RomanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
- АняПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Лак хорошо держит форму даже с минимальным количеством, не имеет удушающего запаха, а также не склеивает волосы. Одной упаковки хватает минимум на пол года. Отличный продукт.
- ПавелПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 400 мл
Люблю, когда на голове порядок. Я человек требовательный и не люблю, когда спустя пару часов прическа не похожа на изначальный вариант. Даже попав под небольшой дождь, после высыхания волосы можно расчесать и уложить заново таким же образом, как и было. Но вместе с этим, голова не выглядит как камень
- Переваги:
- Эффективность
- Недоліки: