Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Упори для віджимань тренажери для рук стійки для віджимань упори для силових тренувань пластикові чорно-червоні 12х23 см 2 шт в наборі

Оцінка користувачів 5/5
  • Валентин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SportLoveLife

Товар жахливої якості. В описі пишеться навантаження 200 кг. Моя вага 86 кг. На 12й раз віджиманні при першому ж використанні один з упорів просто розколовся на 2 частини. Не рекомендую

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Жахлива якість
    • Продавець  SportLoveLife

Вітаємо! Нам прикро, що перший досвід був невдалим, проте ми раді, що змогли оперативно виправити ситуацію. Питання із заміною на іншу модель було вирішене в індивідуальному порядку за наш рахунок. Дякуємо за зворотний зв’язок, він допомагає нам ставати кращими!

• Валентин Д***

Після мого першого невдалого замовлення зі мною зв'язалась менеджер Анастасія, яка надіслала мені на вибір декілька інших видів упорів та запропонувала вислати нові упори безкоштовно. Прийшли швидко - вже більше тижня користуюсь і все окей. Дякую за швидку реакцію та гарне вирішення проблеми.

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SportLoveLife

Упори міцні, витримують велику вагу. Рекомендую всім, хто тренується вдома

Переваги:
    Супер якість
  • Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: SportLoveLife

Дуже зручні та легкі, що головне ручки нековзкі. За таку ціну 2шт просто топ, ще і відправили швидко.

Переваги:
    Зручні та комфортні
  • Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: SportLoveLife

Зручні та надійні, недорогий та ефективний тренаже

Переваги:
    Простий, недорогий, класичний
  • Ілона К***
    Відгук від покупця. Продавець: SportLoveLife

Нормальні упори. Пластик тут дійсно міцний, не прогинається під вагою, відчувається надійно. Зручні ручки, не тиснуть, і руки тепер не болять. Стійки компактні, займають мало місця.

Переваги:
    Компакті та якісні
    Недоліки: