Відгуки покупців про Картина за номерами «Чудовий Схід», термопак.40*50(KHO2890)
- Александра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина классная. Рекомендую!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Не вперше беру картини від ідейки і завжди була дуже задоволена…
зараз замовила 2, перша виявилася з чудовими насиченими фарбами, а з цими щось не те, малюють полосками та навіть двох шарів недостатньо, хоча водою не розводила, навіть темні кольорі якісь прозорі
Дуже шкода, бо картина дійсно мала бути дуже гарною- Переваги:
- Дуже гарна картина
- Недоліки:
- Фарби не лягають
- Даниїл Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!
- Емілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Все було в наборі, всіх фарб вистачило навіть ще багато залишилося і вони насичені, завдяки деталям картина виглядає наче сам намалював
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ARTRovian. Розмір картини: 40 x 50
Быстрая доставка, хорошо упаковано, товар не поврежден
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина виходить як фото. Все чудово.
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- Марина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Всі компоненти були в комплекті, фарби насичені
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Фарби гарної якості, не прозорі.
- Переваги:
- Вийшла гарна картина.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Все чудово, фарб всіх вистачило
Представник постачальникаДобрий день! Ваш вибір нашого товару та ваше повідомлення для нас дуже цінні, дякуємо!
- Дар'я Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Рекомендую
- Переваги:
- Вийшло як на картинці
- Недоліки:
- Немає недоліків
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Добре запаковано, ніби покишо все ок
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.