- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Отличная кастрюля, сделана добротно, хороший металл, толстые стенки и дно (навскидку 10 мм) . Вес 1020 гр. Взвешивала сама. Вместительность четко 2,3 литра, почти до верха, до края остается 1 см. На фото в кастрюлю налито ровно 2 литра воды. Внутренний диаметр кастрюли 18 см, не учитывая бортиков. Ручки паяные, не полые, цельнометаллические. Стекло термостойкое, ручка на крышке прикручена крестообразным винтом. Доставка заняла 2 суток, выдача на пункте выдачи "Розетка". Производство Турция.
- Переваги:
- Толстостенная
- Недоліки:
- Места припайки ручек изнутри образуют бугорки
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Хороша каструля. На рахунок літражу важко сказати, бо маю весь набір і ківш то літраж коливається в меншу сторону , проте для мене це не проблема .
- Переваги:
- Маю набір , більше 3- х років. Дуже задоволена.
- Недоліки:
- -----
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Зульфия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Пользуюсь 10месяцев. Кастрюлька служит верой и правдой. До сих пор как новая. К крышке привыкла(то что она чуть елозит, а не плотно прилегает)
Если буду заказывать ещё кастрюли другого объёма - обязательно присмотрюсь к этой марке - Мария О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Классная кострюлька, очень понравилась! Да, крышка чуть меньше, немного не плотно закрывает, то я не вижу в этом проблемы. Кастрюля тяжелая, качественная, понравилось, что ручка у крышки не сильно греется, в момент, когда вода в самой кастрюле кипит, крышку можно снять голой рукой . Розетка, спасибо за приятные акции, и комфортное обслуживание!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
Замечательная кастрюля
- Переваги:
- Нравится всё
- Недоліки:
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
#моєрозпакування
Якісний товар з харчового не іржавіючого металу 18/10 про що свідчить тиснення на дні каструльки. Гарна,якісна. Проте краї на каструлі гоструваті в верхній частині. Загалом я вже рік користуюсь двома подібними каструльками іншого обьєму і не маю інших зауважень. Цей товар в бютжетному сегменті найліпший вибір якщо вам потрібна каструля саме з безпечного металу 18/10.
- Добра кастулька.
- Недоліки:
- Гострі краї в горловині каструльки.
- Зарема Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Отличная стальная кастрюля. Давно искала, очень довольна качеством. Сама кастрюля легкая, вместительная. Крышка прозрачная с отверстием для выхода пара. Дно толстое, еда не пригорает.
Можно не использовать прихватку: ручки не обжигают рук.- Переваги:
- Стильный дизайн. Кастрюля из нержавеющей стали. Огромный плюс: ручки не нагреваются!
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Взяла этот объем кастрюли на пробу. Отлично! Производство Турция. Закипает вода в ней быстро. Ручки не греются. На стеклокерамике стоит хорошо, ровно. Дно довольно толстое. Заказала ещё бОльшие 2 объема кастрюль
- Переваги:
- Ручки не греются, быстро закипает вода
- Недоліки:
- Барнич Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
Дуже хороша каструля, вже користуємось декілька місяців, кому потрібно замовляйте не пожалієте, за цю суму ідеальний варіант, хто не хоче переплачувати!
- Якісь, ціна,дизайн
- Недоліки:
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Приклеели этикетку ко дну с внешней стороны. 20 минут щёткой драяла. Первый раз сталкиваюсь с таким. Клейкая этикетка ужасного качества! Невозможно отклеять с посуды.
- Переваги:
- Добротная кастрюля. Хорошее качество.
- Недоліки:
- Крышка слегка гуляет
- Ирина Г***
В таких случаях я беру фен и хорошо прогреваю. И этикетки очень легко снимаются
- Мирослава
Можна просто над газом потримати 20-30 с. і знімається легко, я так роблю
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Хорошая кастрюля, но требует бережного ухода. После использования не вытерли внутри, метал окислился, остались пятна.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Внутренняя поверхность кастрюли требует бережного ухода.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вероника Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Спасибо качественная и симпатичная кастрюля
- Переваги:
- красивая и удобная
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Отличная кастрюля, качеством доволен. Сделана из нержавейки по стандарту 18/10.
Представник брендуДякуємо за вибір нашого бренду!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Хорошая не большая кастрюлька. Крышка совпадает. Всё хорошо.
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
На фотке она не выглядит такой низкой. Такая плоская форма, но честные 3 с мелочью литра есть! металл добротный, ручки большие удобные, дно как у всех слойка, в общем ничего больше не требуется. Цена очень приемлемая. Интенсивно пользуюсь пол месяца пока внешний вид не меняется. Если не сожгу будет на всю жизнь. Туркам респект. И розетке.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- пока не нашел
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Отличная кастрюля! У меня уже есть на 4,3 л именно этой серии, решила,что можно собрать наборчик.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Хорошо упаковала, сама кастрюля запаяна в пленку. Все целое. Но наклейка на дне кастрюли ...ужас
- Світлана М***
Спробуйте соду+ олія . Тільки так я зняла це страхіття
- Юлия
Спасибо, да, раст масло только и помогает и усилие еще, ужас, а не наклейки
- Раїса О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Дуже сподобалась . Заказала відразу дві одиниці товару ! Дякую Rozetka
- Переваги:
- Компактність , ручки не нагріваються, чудова поверхність
- Игорь
какой реальный обьем?
- светланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Чудова каструля, зручна та гарна.
- Константин Д***
Подскажите как ручка на крышке прикреплена?
- светлана
Точечная сварка)
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Кастрюля отличная. Пользуюсь 8 месяцев. Кастрюлькой меньшего объёма пользуюсь полтора года как новенькая.
- Переваги:
- Качество, прозрачная крышка, толстой дно.
- Недоліки:
- Нет!!!
- Юр Е***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Прекрасная кастрюля, у меня есть посуда этого производителя, хороший качественный товар, толстые стенки и дно, металл отличный, тяжёленькие. Ещё очень нравится, что все ручки литые, а не пустотелые. Тут купила малышку этой фирмы Ardesto Luna 1.2 л (AR0612S) Уже пользуюсь несколько месяцев, прекрасная, очень радует! Сейчас заказала и эту красавицу, побольше размером. Всем рекомендую.
- Переваги:
- Абсолютно достойная кастрюлька по всем пунктам
- Недоліки:
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Замечательная кастрюля!
- Переваги:
- Нравится всё
- Недоліки:
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: AssistHome. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4.3
Каструля гарно виглядає, об'єм відповідає заявленому.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Красивый дизайн, хорошее качество, купила таких 3 кастрюли разного формата, очень ими довольна
Представник брендуДякуємо за довіру до нашого бренду та відгук!
- Вероніка Р***Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Колір: Сріблястий із сірим
Дякую,каструлька чудова!))))
- Продавець MrPot
Дякуємо Вам)))
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
#моєрозпакування
- Якісна каструля.
- Недоліки:
- Гострі краї в горловини каструлі.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Якісна, красива каструля.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Гарна каструля , якісна.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Красиві, стильні.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
- snovaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.8
Лёгкая, крепкая )
- Переваги:
- Кастрюля
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
Брала для кипячения молока. Пока все устраивает. Дно не потемнело и молоко не пригорело.
- Переваги:
- Хорошая кастрюля.
- Недоліки:
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3
Все хорошо, покупкой доволен.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.3
Мені особисто все сподобалось.
- Переваги:
- Зручний розмір. Легко миється. Красива.
- Недоліки:
- Я не помітила.