- Артур Ш***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Дякую!
- Переваги:
- Швидка доставка, приємна ціна!
- Недоліки:
- Немає!
- Продавець Шо Хош
Дякуємо, що обрали наш магазин. Приємно отримати ваш позитивний відгук!
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Купував більше як сувенір, в якості саме бритви - ProShield для мене комфортніше відчуваються. Можливо з пінкою чи чимось ще враження виправиться, але я ними не користуюсь, тому суто по лезам при вологому голінні - Razer залишається стояти як сувенір. Шкода, що станок не сумісний з лезами Fusion (ProGlide/ProShield/ProShield Chill…).
- Переваги:
- Красивий, гарний кейс
- Недоліки:
- Не сумісний з лезами інших серій Gillette
- Продавець Шо Хош
я теж пробував багато кассет для гоління, але якраз лабс Razer на мою думку краще від звичайного labs і більше подобається ніж proshield (не викликає подразнення). спробуйте як варіант касети Labs gold edition - це сами нові касети від labs - вони підходять Ваш станок
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Користуюсь більш ніж півроку, якістю задоволений
- Артём В***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Спасибо продавцу за быструю доставку ! Брал на подарок ) Внешний вид на уровне. По качеству думаю будет норм - не помню , чтобы у этого производителя были плохие станки .
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Гарний станок для гоління. Голить дуже якісно.
Швидка доставка - РусланВідгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Бритва вартує витрачених коштів на 100%
Спеціально потестив місяць після покупки перед відгуком (5 голінь одним лезом і ще не затупилось). Гоління якісне і комфортне, в рази краще за Мак 3 турбо і Мак 3 павер і краще за Фюжен, користувався всіма вищевказаними, тому знаю, що пишу.- Переваги:
- Якість гоління, стильний станок, прикольна підставка і дорожній кейс. Опрацювали замовлення швидко і доставили вчасно.
- Недоліки:
- Для мене - немає.)
- Продавець Шо Хош
Руслан, дякую Вам за зворотній звязок. Хочу поділитись і своїм досвідом, думаю - буде корисно. Маючи можливість, я протестував багато касет gillette: лінійки fusion, proglide, proshield, skinguard, labs. і до появи касет Labs razor я надавав перевагу кассетам на 2 леза для чутливої шкіри skinguard (до речі дані касети і досі можу порекомендувати). Касети на 5 лез на мій погляд голили не дуже комфортно (навіть попередня серія Labs).
- Продавець Шо Хош
З появою серії Labs Razor (на 5 лез) можу сказати, що gillette зробили дуже якісний продукт, яким дуже комфортно голитись
- Володимир К***
ви, голитися, раз на тиждень?
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Замовляв на пункт видачі Rozetka, доставили швидко, упаковка не пошкоджена, кейс відкрив буде жодних зусиль, станок чудовий. Дуже ввічливий продавець, відправив в день замовлення, рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка, хороший комплект
- Продавець Шо Хош
Добрий день.Дякуємо за ваш відгук. Завжди вам раді
- Катя М***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Прислали брак!
- Переваги:
- бритва хорошая, не травмирубщая
- Недоліки:
- коробку вскрывали ножом! по инструкции за «хвостик» коробка не открывалась! минус три звезды!
- Продавець Шо Хош
Здравствуйте Катерина, как это не удивительно - в инструкции производителя не указано про открытие за хвостик. Тут, наверное, нужно предъявить притензии к создателю Вашей инструкции. Рад, что бритва Вам понравилась
- Олег Г***
Дійсно, відкрити коробку ще той квест))
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
В захваті від неї
- Переваги:
- Якість і комфорт
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Якщо вам потрібна функціональна бритва для гоління від Gillette, то купіть собі Fusion. Labs - це красива іграшка для геймерів. Не більше, не менше. Немає сенсу переплачувати за іграшку.
- Переваги:
- Яскрава іграшка
- Недоліки:
- Малофункціональна. Програє і Fusion, i Mach. Але коштуэ суттэво дорожче.
- Продавець Шо Хош
Олександр, дякую за Ваш відгук. Не можу погодитись з тим, що бритва Labs програє fusion i Mach3, так як це леза зовсім різних поколінь з інтервалом 10- 20 років. Якщо судити з Ваших слів, то за останні 20 років станки, касети и технології gillette не покращились, що навряд чи відповідає дійсьності. Більше того, тестуючи дані бритви сам, а протестував їх я досить багато, можу з впевненістю сказати, що на сьогодні Labs це найкраща пропозиція з станків і касет на 5 лез від gillette
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Кількість в упаковці: 1
Отличный , удобный , эргономичный, чистое бритье с эффектом отшелушивания