- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Купувала цю стрем'янку на 6 сходинок для дому та саду. Дуже зручно, що вона двостороння — значно полегшує роботу, бо не треба постійно її переставляти. Конструкція з алюмінію, тому вона не важка, я спокійно переношу її сама. Стоїть стійко, сходинки не ковзають. Рекомендую!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Купувала цю стрем'янку для ремонту та саду. Дуже зручно, що вона двостороння — не треба постійно її переставляти. Сама конструкція з алюмінію, тому вона не важка, я спокійно переношу її сама. При цьому стоїть стійко, сходинки широкі й не ковзають. Якістю задоволена, рекомендую!
- Генадій Б***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Брав цю стрем'янку на 6 сходинок для будівельних робіт. Двостороння конструкція дуже зручна, не доводиться зайвий раз її переставляти. Алюмінієвий профіль міцний, конструкція не люфтить і впевнено тримає вагу. При цьому вона помірно легка, переносити та розкладати можна самотужки. Рекомендую!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Швидко відправили.В п'ятницю замовила,а в суботу вже можна було забрати з відділення.
- Переваги:
- Зручна
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Брав цю модель для високих стель і ремонтних робіт. Конструкція на 6 сходинок з обох сторін — це мега зручно, не треба постійно її переставляти. Незважаючи на габарити, алюміній легкий, переносити не важко. Стоїть жорстко, не люфтить і не прогинається. Надійний робочий інструмент, рекомендую!
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Взяла саме цю модель, бо вона двостороння — супер зручно, не треба постійно її переставляти. Сама по собі легка, з алюмінію, спокійно переношу її кімнатами. Стоїть стійко, конструкція не люфтить і не хитається. Для хатніх справ чи ремонту — те що треба!
- Кирилл М***Відгук від покупця. Продавець: LADDESCA
Вибрав саме 2х6 через компактність. Конструкція жорстка, стоїть впевнено навіть на слизькій плитці завдяки насадкам. Ваги майже не відчуваєш, але метал добротний, не прогинається під навантаженням. Зручно, що можна підніматися з обох сторін. Для квартири чи гаража варіант ідеальний.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за співпрацю! Своєчасно, якісно !
- Переваги:
- Добротна
Добрий день , Віталій !
Дякуємо Вам за відгук , нехай виріб слугує довго та буде Вашим надійним помічником .
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
напарник мав такуж але іншої фірми і вона не розшатана вже 2 рік
- Недоліки:
- розхиталась на другий день роботи.
Добрий день , Юрій , нам прикро , що ви залишились не задоволені стрем'янкою.
Вона виготволена згідно європейських стандартів та тестується при навантаженнях понад 150кг.
Важливо правильно користуватись стрем'янокою , одна з причин шаткості стрем'янок - це робота на ній при не до кінця натягнутих стропах.
- Антон С***Продавець: Rozetka
Ідеальний варіант для тих, хто виконує висотні роботи: монтаж, фарбування, обслуговування освітлення та будь-що інше. Стійка навіть на нерівній поверхні. Завдяки двосекційній конструкції, зручно зберігати та транспортувати. Надійна, міцна і довговічна.
- Переваги:
- міцна та зручна
Добрий день , Антон . Ми раді , що ви залишились задоволені інструментом "VIRASTAR". Дякуємо Вам за відгук !