- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 150
Вогонь!
- СлавикВідгук від покупця. Продавець: Мегаспеції плюс. Загальна вага: 80. Упаковка: Скляна банка
Великолепный молотый имбир. Без всяких примесей и красителей! Работает так как должно для здоровья.
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: SpiceBase. Упаковка: Пластикова банка
Все отлично товар высшего качества, рекомендую. Доставили тоже быстро, все аккуратно запаковано.
- Осокина М***Відгук від покупця. Продавець: SpiceBase. Упаковка: Пластикова банка
Свежий, ароматный.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Наче щойно змеленний. Неймовірний аромат. Щиро дякую за можливість купувати якісні спеції. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість.
- Ministry o*** Spices
Дякуємо, Наталія, що обираєте нас!)
- Irina P***Відгук від покупця. Продавець: SpiceBase. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Можна додавати в страви, чай
- Переваги:
- Дешевше ніж свіжий імбир
- Недоліки:
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: SpiceBase. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Пришла посылка быстро)) хороший мелкий помол, с выраженым запахом имбиря))
- Переваги:
- Хорошая приправа для всех блюд, добавляю буквально 2/3 грамма для изюминки
- Недоліки:
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: SpiceBase. Упаковка: Пластикова банка
Всім джинджерам джинджер! Пробиває все . 500 грам меду, 500 грам лимону, 100 грам імбиру-все "зблендерить" та пити цей корисний бомба-чай. Будьте здорові!
Добридень! Яка доля замовлення ? Оплачено одразу, 31/03, чекаю на ТТН.
- The S*** Bank
Добрий день! Замовлення буде відправлене сьогодні, ввечері очікуйте на смс з номером ТТН.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Дякую! Всім задоволена, рекомендую!
- Переваги:
- Якість! Чудовий, свіжий аромат.
- Ministry o*** Spices
Дякуємо і Вам за замовлення!)
- Ираида Б***Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Здравствуйте, скажите, сколько стоит доставка на дом в Киеве?
- Ministry o*** Spices
Добрый день! Стоимость зависит от компании перевозчика, суммы и веса заказа и способа платежа (наложенный или на карту)
- Ираида Б***Продавець: SpiceBase. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Здравствуйте, скажите пожалуйста, сколько будет стоить с доставкой на дом в Киеве?
- The S*** Bank
Добрый день! Адресная доставка Новой Почтой - примерно 65 гривен, УкрПочтой - 50 гривен.