- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники.
Тримають довго заряд. Зручні у використанні. Але найкрутіше, це те, що під'єднати можна два пристрої. Тобто ставиш на паузу смартфон і вмикаєш на ноуті щось і не треба перемикати. Вони працюють як два пристрої в одні навушники.
Для мене ця функція - Огінь ))- Переваги:
- Довго працюють та працюють на два пристрої.
- Недоліки:
- Не знайшов поки що
- Валерий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не знав подібних гаджетів, не користувався. Перші такі взяв собі, виходячи з принципу "не мільйон, але хоч щось". Мій світ більше ніколи не буде таким, як раніше. Досі ходять більше 9 місяців. Не порвались. Другі взяв мамі на день народження. Через тиждень показав, як увімкнути, і нас тепер двоє "хворих". Гадаю, підсажу батю. Він гаджетів не любить, але вік і природна лінь...
- Переваги:
- Несподівано надійні. Зручні. Звук класний. НЕ ДОРОГО.
- Недоліки:
- За півроку не помітив.
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Відпрацювали 4 з половиною роки , щоденного використання,був не великий ремонт,переломились провода з однієї сторони.Пережили одне прання,інше на жаль було фатальне.
- Переваги:
- Час використання,швидке заряджання, довговічність.
- Недоліки:
- Незнайшов
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В листопаді буде два роки, як я купила ці навушники. Зупинилася на чорних, бо в інших відгуках писали, що білий кабель швидко стає брудним.
Користуюся щодня по 11 годин. Тримають добре до сих пір. Заявлені 16 годин грають, якщо треба.
Коннектяться до всіх "знайомих" приладів самостійно, після включення. Підтримуть одночасну роботу з двома девайсами (у мене це ноут і смартфон).
Купляла не бездротові окремі, а саме з кабелем, бо користуюся ними в транспорті (метро), де буває тиснява, і якщо випаде з вуха динамік - не загубиться.
Треба обв'язково використовувати "магнітне об'єднання", а не лишати висіти їх на шиї, бо можуть загубитися. Магнітики є і тримають непогано, головне - сильно не шарпати, щоб не розчепилися.
Обива динаміка досі працюють добре, хоча деякі користувачі казали, що через півтора роки лівий динамік виходив з ладу. У мене з цим все ок, хоча їх навушники роняла, і тягнула, і передавлювала кабель наплічником)- Переваги:
- Працюють вже два роки, батареї заряд досі тримає
- Недоліки:
- Коли висять на шиї, можуть загубитися, але це вже відповідальність користувача)
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Найкращі навушники з тих, що я використовував.
Купував їх наприкінці 2021 року.
Якість звуку на висоті, заряду витачає надовго. За 3.5 роки щоденного користування акумулятор й досі гарно тримається.
Є також вбудований мікрофон, якість в нього жахлива, але він мені не потрібен.
Купую повторно ту саму модель лише через те, що в старих відмовив правий навушник. На мою думку, через те, що я використовував і зберігав їх не дуже акуратно. - Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники топ, 3 роки користувався першою парою, тільки ось зараз почав акумулятор барахлити. Вирішив купити такі самі але нові.
- Переваги:
- Звук топ. Ціна топ. Навушники топ. Бренд топ.
- Недоліки:
- За 3 роки використання, не виявлено.
- валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працюють майже вже 3 роки, звучання та місткість акумулятора досі найвищому рівні.
- Переваги:
- Працюють майже вже 3 роки.
- Недоліки:
- не маэ.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники круть, якісні, зручні, купляла для розмов по телефону. Звук чистий, в вухах сидять комфортно, мене чути добре. Треба слідкувати щоб мікрофон був був спереді.
- Переваги:
- Так це чудово
- Недоліки:
- Коли мікрофон пересуваєтся на спину, мене погано чути в розмові
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Найкращі навушники) маю такі не 1 рік, і взяла такі ж через акцію на випадок якщо мої зламаються чи загублю. Рекомендую!Зручні, важко загубити, радіус дії достатній, звук чудовий, заряджати часто не треба.
- Переваги:
- Вони ідеальні
- Недоліки:
- За 2 роки не виявила
- Болгарчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В целом наушники норм. Немного тихие, слабоваты басы, но в целом качество звука хорошее без помех и искажений. Хороший микрофон, можно использовать как гарнитуру, и собеседник не будет роптать на то, что вас не слышно. Очень удобные. В целом качество исполнения и эргономика очень порадовали. Моя оценка 5, но не без недостатков.
- Переваги:
- Долго держат заряд, ергономика, качество исполнения за такую цену
- Недоліки:
- Слабоваты басы, не такие громкие, как хотелось
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники брав для аудіокниг, але зараз слухаю завантажені відео з ютуба (Портнікова, чатрулеточників: Сергія УНР, Квітана, Vox Veritatis, Єнота). І для цього вони відмінні. Для розмов по телефону теж добре, мене добре чують і я також. Але магнітна застібка на них погана, працює тільки в одному положенні і слабка. Працюють вони вже 8 місяців і тримають заряд гарно, заряджаються швидко, пластик витримує коли на нього потрапляють краплі орг. розчиників
- Переваги:
- ціна та акумулятор
- Недоліки:
- Поганий магніт
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Звук в міру добрий, в вухах сидять щільно. Заряду вистачає на 14-15 годин, що досить непогано.
Маю кілька зауважень до виробника, але враховуючи цінову категорію, оцінку занизити не можу)- Продавець SIMCO
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші універсальні компактні вуха за свою ціну, якщо розуміти що купуєш. Чи є за ці гроші кращі навушники в плані якості збірки, матеріалів, басу, правильності звуку? Звісно є, але ці виграють за рахунок малого розміру, тривалості роботи, чіткого яскравого деталізованого звуку і формфактора - все те що мені було потрібно для перегляду фільмів, іноді послухати музику і поговорити по телефону. Музику я до речі люблю, просто не люблю її слухати в навушниках, мені подобається щоб звук відчувався в грудях і всім тілом.
Розмір - в моїх вухах вони практично ховаються і можна лежачи на боці дивитись фільм, навушник при цьому не намагається проштрикнути мозок.
Звук - бас тут слабкий, принаймні для моїх розбалуваних вух, його можна дотягнути еквалайзером і/або басбустом до приємного рівня і навалити якісь продіджі чи типу того, але це якщо в плеєрі є такі налаштування, бо ці вуха до фірмового додатка не підключаються. Щодо чіткості і деталізації, то звук шикарний, відмінно чути діалоги в фільмах, в звичних піснях чуються нові деталі і звуки, чудово чути співрозмовника. Через це чисто для музики я б обирав інші навушники, але як універсальний варік для всього - ці вуха те, що мені треба.
Мікрофон - не знаю, принаймні співрозмовники не гакають і не шокають, тому мабуть чують мене непогано.
Матеріали - дешевий пластик, неякісний дубовий провід, який пам'ятає положення з коробки і не вирівнюється, через що у вухах виглядає не гарно, як вермішель з мівіни.- Переваги:
- Яскравий деталізований звук, хоча басу трохи бракує. Малий розмір. Комфорт. Автономність. Висять на проводі і не губляться. Мультипоінт
- Недоліки:
- Слабкий бас. Нема підтримки фірмового додатка. Дешеві матеріали
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар рекомендую. Дуже чистий звук, немає спотворення звуку, зроблено якісно. Рекомендую
- Переваги:
- Якисний звук, прості в вживанні.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники купувала більше для дзвінків і з цією задачею вони справляються чудово.
Коли розмовляю з кимось по телефону і при цьому на вулиці шумно, співрозмовник зайвих звуків не чує.
Щодо прослуховування музики, то тут десь 4/5. Звучання доволі якісне для такої ціни. - ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні навушники, вже вдруге купляємо їх, бо перші киця перекусила. Рекомендую, якість звука на висоті
- Переваги:
- Працюють чудово
- Недоліки:
- Поки не має
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала у грудні минулого року. Працюють чудово. Пережили 1 прання і все працювало. Після другого прання помер динамік( тому по телефону вже в них не поговориш)а музику можна слухати і звук не змінився.
- Переваги:
- Якісні за свою ціну
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники чудові, звук хороший, мені вистачає заряду на 2 доби) слухаю по 4-5 годин в день в навушниках тому
- Недоліки:
- Не помітила
- Александр П***Продавець: SIMCO. Колір: Black
Наушники отличные
- Продавець SIMCO
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Подобаються. Довго тримають заряд.
- Переваги:
- Дуже зручні.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники - бомба! Звук чудовий. Заряд тримає досить довго.
- Переваги:
- Звук, час автономної роботи
- Воронюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
за свою цену отличные наушники
- Переваги:
- долго держит батарея
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Я доволен - свои деньги отрабатывают отлично.
- Переваги:
- Заряжаю раз в неделю, бас неплох, ношение и управление хорошо реализованы.
- Недоліки:
- Вкладыши чуть плотнее чем в akg, из-за этого нужно сильнее вжимать в ухо, но на комфорт это не влияет.
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь другий місяць, усі чудово
- Переваги:
- Час заряджання, час роботи
- Владимир
На сколько хватает заряда?
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники. Гарний вибір для пробіжок / занять спортом на відкритому повітрі - низька ймовірність, що один з них вислизне з вуха і загубиться, оскільки вони надійно зчеплені між собою. Також зручно вішати на шию, коли не використовуються - не потрібно шукати якісь коробочки і класти в кишеню / в сумку.
Іншою перевагою є тривалість роботи без підзарядки (до 16 год.), особливо для людей, які звикли слухати музику по багато годин на добу, або багато годин перебувають в дорозі.
При цьому гарна якість звуку.
Вже вдруге купую саме такі навушники - попередні прожили 4 роки, що для моєї інтенсивності користування - дуже тривалий період. До того ж, підтвердження їх фізичної "витривалості"- Переваги:
- Гарний звук, зручно носяться (не губляться через те, що з'єднані між собою і зручно вішати на шию, коли не задіяні), прекрасна тривалість роботи без підзарядки
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купую такі не перший раз (попередні загубив). На мій погляд чудове поєднання ціни - якості, зручний форм фактор.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Придбав, для перегляду фільмів і прослуховування подкастів ввечері, і щоб кабель не плутався. Хотів саме таку конструкцію на шнурку, бо tws принципово не користуюся. Зацікавило те, що це відома компанія, кабель виглядає надійно і ціна дуже приваблива. І до того ж багато позитивних відгуків, як ви, певно, вже помітили. Так от за ці гроші навушники справді пристойні. Кабель міцний, уся конструкція виглядає надійно. Легко підключаються до смартфона або планшета. Зручно керувати функціями play, stop, next, previous і регулювати гучність за допомогою кнопок на правій ''панелі''. Звук загалом хороший для кіно, геймінгу і басовитої музики. Симфонічний оркестр я б не став слухати на цій моделі. Все ж таки її призначення - це заняття спортом під супровід драйвових треків. Але для своєї ціни звук справді хороший. І загалом відчутних мінусів не знайшов.
Цікавий факт: коли підключаю навушники до смартфона, то він доволі відчутно гріється. Проблема лише в режимі Bluetooth. З провідними моделями такого не спостерігається. Дивно. Можливо, це проблема смартфона - Moto G32, - чи це загалом і не проблема, і так буває завжди під час використання саме Bluetooth-навушинів. Поки що не розібрався з цим питанням.
Але самим вухам JBL можу поставити 5 балів за співвідношення ціна-якість.- Переваги:
- Якісні матеріали, надійний кабель, доволі непоганий звук за свою ціну
- Недоліки:
- З огляду на ціну немає
- Антон
Смартфон нагрівається справді досить відчутно. Проблему вирішити не вдалося. Оскільки новий телефон я не готовий поки що купувати, то повернувся до провідної моделі Soundmagic, і почуваюся цілком задоволеним. Навушники JBL просто лежать в комоді, чекають кращих часів. Та й загалом, bluetooth-моделі - сильно на любителя. Якось так.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
дуже класні навушники, я 2 роки в них і грав і слухав і в дорогу брав і спав в них,
але вони сьогодні вийшли з ладу, я зараз замовлю такі самі.
ще я купив своїй бабусі ці навушники білі, навчив включати блютуз,то тепер вона така задоволена ходить, телефон з новинами працює, а вона собі по господарству ходить,і не треба телефон в руках постійно тримати.
хто хоче купити раджу.- Переваги:
- ціна,не загубиш, довго тримають заряд,зручні.
- Недоліки:
- нема
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Гарні навушники. Добре працюють.
- Хилевич М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Затаку ціну Топ
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив вже другі такі собі для різних приміщень.
Звучання і мікрофон досить якісні. Басів достатньо.
Перші після декількох років експлуатації залишив на 2 роки без підзарядки. Через 2 роки повністю розряджений акумулятор без проблем був заряджений до 100% і гарнітура працювала як нова, тобто після такого тривалого терміну без підзарядки я очікував швидке розряджання під час прослуховування музики, але все в порядку.
Рекомендую.
З продавцем все теж добре: швидко відправили, швидко отримав.- Переваги:
- Чудова ергономіка, звучання і мікрофон досить якісні
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук великий, чіткий, заворожуючий
- Переваги:
- Хороша ціна, велика тривалість роботи без підзарядки. Заявлена робота в 16 годин відповідає дійсності
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Хороше відношення ціна-якість. Швидко доставили. Звук чудовий.
- Переваги:
- Класні навушники за свою ціну. Якість солідна. Подобаються.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець SIMCO
- Петухов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Шикарнючі.
Раджу. Гарний звук. - Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Акумулятор тримає довго і заряджається швидко. Навушники зручні. На відміну від інших навушників bluetooth ці мають зручний шнур-провід дякуючи якому навушники звисатимуть на шиї і не загубляться.
- Переваги:
- Не загубляться дякуючи проводу, швидко заряджаються і не швидко розряджаються.
- Недоліки:
- Деколи провід трохи мішає і навушники вилітають з вух.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
другий раз беру ,декілька років назад брав ,але так звик до них що й інші не хочеця, влаштовує повністю звук