Картка Rozetka

Відгуки покупців про Картина за номерами Скрудж Макдак 40*50 см Орігамі LW 30050

Оцінка користувачів 2.14/5
  • Відгуки про товар продавця Simula
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50

Категорично не вистачає фарби, оскільки рідка і потрібно наносити по паро разів, тепер де я можу купити додаткову фарбу???(

Переваги:
    Швидке висихання
    Недоліки:
    Фарба
  • Ілона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50

Картина класна але фарба це капець. Зовсім не лягає, деяка майже прозора, особливо чорна. До речі чорної фарби дуууже мало. Закінчилась і тепер не можу домалювати більшу частину картини, можливо хтось порадить, яку краще докупити?
    Раніше вже малювала картини по номерам і фарба залишалась, а тут розчарована

Недоліки:
    Мало чорної фарби. Потрібно баночок 5
  • Макар К***

Картина прсото вауу

• Диана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50

Краски как будто водой размешали , приходится наносить по 3-4 раза , мало что перекрывает . Зоя потрачены деньги

Недоліки:
    Очень много
  • Дар'я Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50

При заказе уточняла качество красок, сказали краски отличные и тд, а по факту краски ужасные, полу прозрачные , плотности вообще нет, первый и последний раз заказываю что то в этом магазине

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50

Ужасные краски,как вода сильно текут

Переваги:
    Быстро высыхают
    Недоліки:
    Не рекомендую!!!не густые редкие краски....Текут..
    • Продавець  Simula

Дякуємо за відгук! Намагаючись підібрати ідеальну консистенцію фарб, ми свідомо робимо їх не надто густими. Раніше фарба була більш густою, отримували багато скарг, бо густі фарби важче лягають на полотно, їх важче розмазувати, та вони мають тенденцію висихати надто швидко (фарба у баночці береться плівкою ще поки ви малюєте сегмент).

Враховуємо ваше зауваження, щоб зробити продукт кращим. В поточних партіях вже почали додавати більше пігменту, що має дещо покращити ситуацію, можемо вислати вам комплект фарб з нової партії

• Вера В***
    Відгук від покупця. Продавець: X-ART. Розмір картини: 40 x 50

Картина красивая конечно. Но краски ..ужас, все плохо ложатся, приходится закрашивать во второй слой.

Недоліки:
    Краски