Відгуки покупців про Мультислайсер Овочерізка для овочів і фруктів Mandoline Slicer c контейнером 6 in 1 Червоний (724SVSHRZK) TIN66

Оцінка користувачів 4.15/5
  • Інна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Червоний

Очікувала більшого

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

• Ростислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Органайзик

Товар не соответствует заявленному на сайте. Продавец отправил другой товар - что то далеко похожее на то что на картинке. Качество... отсутствует, от слова СОВСЕМ. Пытались резать овощи, через эти полосочки метала - полосочки ("ножи") не выдержали и сложились вместе с овощами.

Переваги:
    Достоинств у этого хлама нет!
    Недоліки:
    Недостаток совести у продавца.
  • Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Прийшло все ціле. Упаковано дуже добре. Вже спробували зробити моркву по корейські, зручно, що є піддон. Прийшло вчасно. Дякую.

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Прикольная штука, мне понравилась. Упакована добротно. Можно брать.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Купували на дачу, хороша річ на свої гроші. Полегшує готовку для дружини, та й я можу тепер їй допомогти, шматки рівні виходять.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Ця кухонна помічниця просто знахідка! Брала спочатку на подарунок, подрузі так сподобалося , що собі таку ж придбала . Є багато різних насадок. Вона економить мені час в порівнянні з звичайною теркою. І за платіжку за світло платити менше , якщо б користувалась комбайном.А ще вона дуже компактна!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Не можу нарадуватись. Гострі леза, багато насадок, випробувала правда ще не всі)) Зручно що є контейнер, тепер не потрібно мити купу посуду.

• Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Быстро доставили качественная вещь. Много насадок.

Переваги:
    Много насадок
  • Владимир К***

Качество очень средненькое

• Аня С***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

Приїхало вже в такому вигляді.
    Хуже нікуди. А була така довіра що приїде ціле і неушкоджене...

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня, Аня! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. Зв'яжемось з Вами для уточнення. З повагою, Керівник магазина.

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір: Червоний

Доставка згідно обіцяних термінів. Замовляла одразу дві - собі і на подарунок, усі задоволені.
    Єдина незручність для мене - те, що верхня частина овочерізки не кріпиться на контейнер, а просто «кладеться» зверху, періодично спадала з нього перший раз; нема додаткових защіпок чи подібного (обвела на фото). Але справа звички, з часом, думаю, звикну Можу рекомендувати до покупки.

• Продавець  NEOLINE

Дуже вдячні Вам за покупку та високу оцінку!

• Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

Товар звичайний, засмутило, що з тріщинами, і магазин, так і не дав зворотній зв’язок

Переваги:
    Нарізає чудово
    Недоліки:
    Контейнер прийшов з тріщинами
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня ,Анна! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. Зв'яжемось з Вами найближчим часом.
      З повагою, Керівник магазина

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Червоний

Ідея - гарна, реалізація - жахлива.
    З першого використання зламалося кріплення насадок, тому тепер вони при натиранні можуть зіскочити в любу мить. Пластмаса дуже хлипка. Леза гострі, тому, тепер, при використанні стала більш небезпечнішою. Інструкції не було. На коробці не вказано, АЛЕ Ні в якому разі не мийте в посудомийці, плавиться контейнер від цієї терки. Пластмаса - дуже не стійка для такого виду виробу.
    Якщо б була з якісного матеріалу - ціни б їй не було... А так - не рекомендую. Вона не варта ніяких грошей.

Переваги:
    Ідея гарна
    Недоліки:
    Якість матеріалів
  • николаева т***
    Відгук від покупця. Продавець: NEOLINE. Колір: Червоний

Все О.К !

• Продавець  NEOLINE

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Влад Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Червоний

Дешёвый но свою работу выполняет

• Вера Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Червоний

Хорошая овощерезка. Брала ради насадки для "корейской" морковки и контейнера.
    Справляется со своей функцией отлично. Пластик средней прочности. С контейнером надо обращаться осторожно, пластик тонкий. Ну, это если придираться.
    В целом я довольна на 100%
    Касаемо заказа.
    Продавец связался быстро.С момента заказа до момента получения прошло 7 дней.

• Євгенія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Червоний

Картоплю для гратена натерти не вийшло, наявні слайсері затонкі. Леза весь час намагаються випасти з кришки під час натирання. Впоралася лише з морквою та кабачками. Яблука - не вийшло натерти через шкірку. Мабуть леза не дуже гострі.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

Овочерізка нормальна на ці гроші,є ньюанси )))одна насадка прийшла вже зломана, на жаль, і кришка верхня гуляє на контейнері, але леза наче гострі

Переваги:
    Недоліки:
    Не зовсім якісний товар
    • Продавець  ParaCHut

Наталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Приносимо вибачення за те, що Вам довелося зіткнутися з проблемою щодо пошкодження деталі. Ми візьмемо до уваги Ваш коментар та подбаємо про поліпшення доставки товару. Наш менеджер зв'яжеться із Вами для вирішення ситуації якнайшвидше. Дякуємо за Ваше звернення. Ваші відгуки дуже важливі для нас, і ми прагнемо надавати найкращий сервіс нашим покупцям. З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

зручна овочерізка працювати одне задоволення

• Продавець  ParaCHut

Назар, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалося! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT

• Елена Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

Отличная терка. Я использую в основном для приготовления корейской морковки. Со своей задачей справляется. Легка в использовании и мытье. По своей цене отличный выбор.

Переваги:
    Делает то, что должна делать
    Недоліки:
    не вижу
    • Продавець  ParaCHut

Елена, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин PARACHUT

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

Дуже зручно для зберігання: всі запчастини поміщаються в компактний контейнер.
    Рекомендую тим, хто обмежений у часі. Швидкодія приготування страв - на висоті.

Переваги:
    Дуже симпатична і корисна річ. Шукала тертку для корейської моркви, а тут окрім цього насадки для картоплі,капусти, огірків,помідорів . Те, що постійно треба мати під рукою на кухні.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ParaCHut

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин ParaCHut.

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Червоний

даже и не думала, что ета ручная овощерезка такая удобная, и цвет хороший, и насадки удобно хранить, не валяються в тумбочке, а все на корпусе. спасибо огромное

Переваги:
    удобная, легкая в использовании, удобное хранение насадок
    • Продавець  Moltis

Добрий день, Вікторія! Спасибі за Вашу оцінку товару. Корисного користування і вдалих покупок разом з нами.

• Лилия А***
    Відгук від покупця. Продавець: TopDomik. Колір: Червоний

В целом тёрка нормальная...

Переваги:
    Мало места занимает
    Недоліки:
    Контейнер треснул через пару дней, пришлось выбросить...
  • Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TopDomik. Колір: Червоний

Відмінний помічник на кухні.Міцний матеріал.дуже задоволена!

• Артем З***
  • Ариадна Б***
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TopDomik. Колір: Червоний

Замовлення оброблено швидко. Прийшло вчасно. Дякую.

Переваги:
    Багатофункційність. Ціна. Компактність зберігання.
    Недоліки:
    Не спостерігаю.