Відгуки покупців про Мережевий Подовжувач LDNIO SC3604 6USB 3.4A Чорний

Оцінка користувачів 4.81/5
на основі 21 відгук
  • Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2

Користуюсь вже десь два місяці. Повністю задоволена. Функціонує справно. Виглядає гарно.

• Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний

Отлично второй раз беру доволен

• Продавець  5FOX

Дякуэмо Вам за відгук!

• Сазонова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Mgroup. Колір: Чорний

вилка встромляється не щільно, тому постійно пропадає контакт і подовжувач не працює

• Наталя

Замовлю ще парочку!

• Продавець  FreeWay

Доброго дня, пані Наталя. Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ми завжди раді отримувати зворотний зв’язок. Чекаємо вас знову в нашому магазині!

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Єдине хотілося б що кнопка вимикала роз'єми для виделок, а не все повністю все.

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Поки не помітила
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо вам за зворотній зв’язок.

• Ковпоша І***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Нещодавно придбали цей подовжувач, поки що всім задоволені. Якісна зборка, достатня довжина, використовуємо і розеткі і usb входи для зарядки телефону, для гірлянди. Зручно, поки нарікань немає. До речі, дуже гарно запаковано було, дякую продавцю.

Переваги:
    Різні розетки та багато usb портів
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Ірина. Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців.

• Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Все чудово і зручно працює. Брав заради usb. Всі порти працюють адекватно. Конектити потрібно обережно. Перші рази туговато входить. Універсальні розетки теж дуже зручні. Сподобалося кнопка вимкнення всієї переноски. Дуже зручно.
    Рекомендую!

• Продавець  FreeWay

Доброго дня. Дякуємо вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Будемо раді і надалі отримувати від вас замовлення. Гарного дня.

• Коля Ч***

• Виктория Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Подовжувач зручний, працює справно. Покупкою задоволена, продавця рекомендую

• Продавець  FreeWay

Доброго дня, Вікторія . Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Продовжувач зручний, працює добре. Вибрала саме такий бо багато виходів для usb і можна використовувати різні типи вилок, не тільки європейські

Переваги:
    USB виходи, розетки для різних типів вилок
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Катерина. Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців.

• Фомина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Подовжувач файний ,усі виходи робочі. Зразу у відділенні перевірила,так як попередній ( іншого виробника та у іншого продавця) довелося повернути,вже був негативний досвід.
    Про продавця- без зайвих слів : іду оформляти друге замовлення. Все чітко.дякую!

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Якісна річ. Відмінно працює і гарно виглядає. Зручно, що багато розʼємів

• Продавець  FreeWay

Доброго дня. Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Хороший подовжувач, відправили швидко)

• Продавець  FreeWay

Доброго дня, Марино. Дякуємо вам за залишений відгук.

• А.Ф.
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Чудовий мережевий фільтр, все працює без нарікань

• Альбина К***

Зручно. Переноска хороша.

• Слава Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Удлинитель хороший, качественный. Сервис магазина высокого уровня! Спасибо!

• Продавець  FreeWay

Доброго дня. Дякуємо вам за зворотній зв’язок.

• Врублевский С***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

дякую продавцям за хороший товар-РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    якісний та дуже класний продовжувач,коли візьмеш в руки то зрозумієш що не дешевий пластік а якісні матеріали,і кнопка і юсб все супер!
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Сергій. Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців.

• Балуєв Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2

Крутий, дуже сподобався. Замовив ще 1, але з американськими розетками

• александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

отличный товар на свою цену.

• Продавець  FreeWay

Доброго дня, Олександр! Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції! Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeWay. Колір: Чорно-білий. Довжина кабелю: 2

Непотрібно шукати чи докуповувати нові блоки для різних пристроїв, що йдуть без них. Вмикаєш USB в переноску і одразу, біля ліжка, заряджаються всі потрібні пристрої

Переваги:
    Стильний дизайн, потужність, зручність у використанні.
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Юлія! Щиро дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. Будемо раді бачити вас знову в списку наших покупців!

• Віталій Н***

Норм

Переваги:
    Якісні матеріали за свій прайс. Зі своїми функціями справляється
    Недоліки:
    Поки непомітив
    • Продавець  FreeWay

Доброго дня, Віталій! Дякуємо вам за залишений відгук +