Відгуки покупців про Корейська локшина бульдак рамен Samyang Buldak 3x Spicy найгостріша зі смаком курки 140 г

Код:  401520198
Оцінка користувачів 5/5
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Vlipli

Сказати, що я не вражений - збрехати.

Перший лизь соусу - це те, що мені потрібно, перший кусь - ммм смачно, 2-4 кусь - потрібно запити, 5-7 - виникає бажання подзвонити мамі і сказати як сильно я її люблю.

Є ймовірність, що я більше її не замовлю, але не тому, що не сподобалося, а тому що після такої битви смаків вирушають тільки до Вальхалли.

Ставлю за власним рейтингом 20 Каролін Ріппер з 10

Переваги:
    Смачно та гостро.
    Недоліки:
    з'являються думки про те що сенсу у житті нема
    • Продавець  Vlipli

Дякуємо, за такий крутий відгук! Дуже раді, що все сподобалось) Підняли настрій своїм відгуком )

• Георгий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Vlipli

Сказати що Локшина дуже гостра,це не чого не сказати)))Врятувати зміг тільки йогурт у кількості 3л. Buldak дійсно дуже смачна локшина,але для отримання насолоди і смаком і гостратою раджу брати локшину у чорній пачці,локшина 2х,не кажучи по 3х це вже занадто!

Переваги:
    Смак,нові враження)
    Недоліки:
    Гострота 100 левел)Я дуже люблю гостре,але це вже космос)
  • Наталья М***

Дуже смачно, але гостро

Переваги:
    Смачна локшина
    Недоліки:
    Госте
    • Продавець  Vlipli

Дякуємо, Наталія, за ваш відгук) Це найгостріша локшина в цій серії, тож радимо спробувати інші смаки, менш гостріші, або додавати менше соусу, значно менше)

• Артем Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Vlipli

Смачна і дійсно дуже гостра локшина) Очі повилазили, але я задоволений

Рекомендую спробувати спочатку якісь менш гострі версії рамену, від цього виробника, а потім вже дійти до даного рамену

Переваги:
    Смачно і дуже гостро)
    • Продавець  Vlipli

Дуже дякуємо, Артем, за такий детальний відгук) Та дякуємо, за ваші замовлення :)

• Ростик К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vlipli

Прийшло швидко, та все у порядку.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vlipli

Рамен дуже дуже гострий,я додала краплю соусу рот горів десь пів години,смачна і гостра,хто любить гостре -рекомендую!

• Продавець  Vlipli

Дякуємо, Анна, за ваше замовлення та за відгук :) Будьте обережні, гостре це супер, але знайдіть баланс між гостротою та насолодою :)

• Куличенко В***

Сервіс і товар на 5, дякую

• Продавець  Vlipli

Дякуємо за ваш відгук! Сподіваємось, гострота вас здивувала і ви отримали більше ніж очікували ! :)