- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue
Доброго дня по наушники почалося відслоюватися шов від шову стики оболонок х***я думав хороші!
- Переваги:
- Ок
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала навушники на подарунок чоловікові. Довго обирала, читала відгуки, зупинилася на цих. Хвилювалася чи підійдуть. Отримала. Чоловік залишився задоволений.
- Переваги:
- Чистий звук, об'ємне звучання, наявність шнура для використання з ПК, швидке з'єднання з телефоном, м'які амбушури не тиснуть, зручне керування, гарне шумозаглушення, повнорозмірні. Добре сидять.
- Недоліки:
- Не знайшов користується тиждень
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники якісні , звук добрий , не тиснуть, ходила в них 2 години не втомилися ані вуха , ані голова). Коли в навушниках майже не чутно нічого зовні. Але саме гучність звуку хочеться трохи голосніше , особливо коли слухаєш музику не вистачає трохи
- Переваги:
- Ціна/Якість , шумопоглинання, не тиснуть на вуха)
- Недоліки:
- Трохи не вистачає гучності, як на мене
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук, не той, на який я розраховував. навушники-вкладиші від xiaomi, які я купив за 40 злотих в Польші, видають такий самий звук.
Басів майже немає, не розумію, про що пишуть в описі?
Заряд тримають годин 30.
Працюють на відстані приблизно 10 метрів, тобто якщо гаджет знаходиться в одній кімнаті, а ви в іншій, то може пропадати підключення.
Я не знаю хто цей геній, але він вирішив зробити гніздо для підзарядки під корпусом "вуха", тобто користуватися поки йде підзарядка ти не зможеш, бо є шанс розхитати гніздо або взагалі його зламати разом із зарядкою.
ANC не працює, чи працює, але взагалі непомітно.
Вуха починають боліти через 20 хвилин користування.
Купив, бо думав, що Rozetka не продає паль, але в мене є сумніви що до цих навушників, вони, м'яко кажучи, не дуже.
Перевага, одна - вони бездротові і дозволяють користуватися без підзарядки 2-3 дні, це все.- Переваги:
- Недоліки:
- Все в коментарі
- Тимофій Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Самі навушники непогані, користуватися можна але в друге я їх би не брав
- Переваги:
- Звук, шумодав,
- Недоліки:
- Немає офіційного додатку, без шумодаву не хватає низів, звук через провід не дуже вразив,
- Артем Т***Продавець: Rozetka. Колір: Black
по перше тихі практично на максимумі або на одну сходинку нижче, по друге шумодав працює тільки до 88% гучності(віндовс), на останній і передостанній сходинці звуку шумодав автоматично вирубається(глюк або фіча?), а так як вони тихі, то на 88% вони дуже тихі.
шумодав відрізає тільки якісь нижні частоти але не верхні, і не зменшує шум в децибелах, тобто переплачувати за шумодав не варто, вуха пріють, більше подобаються середньої величини як JBL 560. моя оцінка краще пошукати щось інше, хотів спочатку взяти jbl670nc але вони з глухим звуком не сподобались. в цих навушниках звук трохи краще, але не дотягує до 560тих. Якщо шумодав реально так працює майже на всіх навушниках, то толку з нього мало, просто це в мене перші навушники такі.- Артем Т***
короче вони мене вибісили і я їх повернув. взяв 1more sonoflow 905, цінник такий самий, але звук краще, шумодав краще, в комплекті тверда сумка-чохол для навушників, є LDAC, сам здивувався, і запас гучності є.
- Микола Т***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нажаль, не задоволений покупкою. Конструкція якась дивна, постійно тебе душить, відчуваються, як замалі. Самі навушники не мають фіксуючого обмежувача, тому просто телепаються та складаються, розкладаються, крутяться від положення. Звук - до цього були бюджетні, в них було забагато басів, в цих баси зовсім відсутні. Шумодав працює дивно, раніше не було досвіду з ним, але поки що очікуваних вражень немає. Поки двійка, але, це між 1 та 2, бо просто не було досвіду з ANC.
- Переваги:
- Акумулятор
- Недоліки:
- Конструкція рідка, не фіксує жодного положення.
- АннаПродавець: Rozetka. Колір: Black
Звук достаточно четкий, но низкие басы плохо слышно даже на максимальной громкости. Для прослушивания фонка явно не подойдет.
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Низкие басы плохо слышно
- Денис П***
Виправив даний нюанс за допомогою еквалайзера
- ДенисПродавець: Rozetka. Колір: White
Исправьте описание модели. Цвет белый, а написано Наушники JBL Tune 760 NC Black (JBLT760NCWHT)
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.