- УлянкаВідгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Дякую продавцю за чудову якісну ялинку! Доставили швидко
- Переваги:
- Неймовірно красива!
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Це дійсно чудовий варіант для тих, хто хоче красиву й довговічну ялинку без клопоту з живою. Візуально виглядає ефектно і створює святковий настрій.
- Переваги:
- 1000%
- Продавець ForHome777
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Ок
- Продавець ForHome777
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Ялинка красива,Ми задоволені.
- Переваги:
- Дуже пишна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець ForHome777
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Чудова ялинка
- Переваги:
- Ціна, пишна, красива
- Недоліки:
- Трохи осипається сніжок
- Продавець ForHome777
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 250
Ялинка просто бомба.Дякую велике.
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Яніна П***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Ця ялиночка це любов з першого погляду! Вона прикрасила собою свято. Пухнаста, гарна, ніжна, виглядає дуже святково. Рекомендую
- Переваги:
- Неймовірно гарна
- Продавець ForHome777
Щиро дякуємо за ваш відгук! Він для нас дуже цінний
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Все супер. Гарна
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Ялинка супер!!!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Ефектно виглядає.
- Переваги:
- Якість , все описане вірне.
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Дуже дякую за мою красуню. Ялинку швидко відправили. Все чудово і якісно
- Переваги:
- Швидкість і якість
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Ялинка - супер!!!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Це надихає нас ставати ще кращими
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Ялинка Супер
- Продавець ForHome777
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Ялинка просто супер)
- Переваги:
- Все як на фото)
- Продавець ForHome777
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Дуже вродлива ялинка
Багато снігу та легка у встановленні
Окремо дякую за швидку доставку і своєчасну відповідь представників- Переваги:
- Сподобалась і ялинка і робота з клієнтом
- Продавець ForHome777
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Гарна ялинка. Все як на фото.
- Переваги:
- Багато снігу
- Продавець ForHome777
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Дуже задоволена. Святковий настрій піднявся ще вище.
- Переваги:
- Ялинка гарна, чудова. Швидка доставка
- Продавець ForHome777
- Миронова М***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Ялинка супер
- Переваги:
- Пишна
- Продавець ForHome777
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Дуже задоволена
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Дуже гарна
- Продавець ForHome777
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Якість гарна, доставка швидка
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Чудова ялинка , дуже вдячний вам за швидку відправку . Чудовий сервіс . Дуже чудово виглядає разом з вашою гірляндою . Дякую .
- Переваги:
- Переваг більше ніж слів , вживу вона ще красивіша .
- Недоліки:
- З цією ялинкою їх не буває .
- Продавець ForHome777
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Степан М***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
Гарна та легка у використанні. Прийшла швидко, та файно запакована
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець ForHome777
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Ялинка шикарна!Дякую
- Переваги:
- Швидка доставка
Щиро дякуємо за добрі слова! Раді, що вам усе сподобалось
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Шикарна ялинка! Дуже пишна, виглядає гарно навіть без прикрас.
Також дякую продавцю за швидку доставку! - Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Довольний
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Шикарна ялинка.
Доставили чудово запакованою, збірка дуже легка!- Переваги:
- Візуально хороший вигляд
Щиро дякуємо за добрі слова! Раді, що вам усе сподобалось
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Все Супер, товар чудовий
- Переваги:
- Все бистро
Щиро дякуємо за добрі слова! Раді, що вам усе сподобалось
- Serhio S***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Пишу честный отзыв.
Ёлка: 5/5 — естественно, немного сыпется (минимально при первом использовании), но это нормально.
Подставка под ёлку: 3/5 — пришлось выгибать, так как крестовина при установке стояла абсолютно неровно (шаталась) и требовала изгиба для жёсткой фиксации на полу.
Примечание: пол ровный, проблема точно не в нём :D
Доставка: 4/5 — проблема была не на стороне продавца, а из-за политики Rozetka и «Новой почты». Фактический вес и постобработка заказа со стороны «Новой почты» и Rozetka. По факту функция «смарт-подписки» не работает, поэтому подготовьте дополнительные деньги на НП.- Переваги:
- Цена соответствует - качеству. Ёлка Бомба!
- Недоліки:
- Крестовина для ёлки, неровная.
- Продавець ForHome777
Супер ялинка дуже гарна
Щиро дякуємо за добрі слова! Раді, що вам усе сподобалось
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 150
Дуже гарна ялинка, сніг трохи осипається але не критично.
- Переваги:
- Надійна металева ніжка, кіт не зміг перекинути ялинку
- Недоліки:
- Трохи осипалось напилення
- Продавець ForHome777
Щиро дякуємо за добрі слова! Раді, що вам усе сподобалось
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялинка дуже гарна дякую за швидку доставку, консультацію у виборі та якісний товар
- Продавець ForHome777
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Все добре та швидко
- Продавець ForHome777
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 200
Получила ялинку . Вона дуже гарна . Дякую за консультацію та швидку доставку .Обслуговування та якість супер
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 220
чудова ялинка!!!
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Амина Д***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Я вражений цим деревом, воно чудове.
Дякуємо за добрі слова! Раді, що вам сподобалось
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: ForHome777. Колір: Зелений. Висота: 180
Ёлка полностью соответствует описанию, очень пышная и красивая, рекомендую