- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT
Круто.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Немає.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Barabel. Колір: Чорний
Товар прийшов запакований, але не в повному комплекті (відсутні частини товару, які зазначені на коробці)
- Переваги:
- Якісний товар.
- Недоліки:
- Відсутні позиції з комплекту.
- Продавець Barabel
Дякуємо за ваш відгук! Хочемо уточнити, що виробник уже багато років постачає цю модель без ременя та захисних окулярів. У нашому описі товару ці елементи не зазначені в комплектації. Коробка при цьому використовується стандартна для цієї моделі, тому на вкладці можуть бути універсальні виїмки. Ми зв’язувалися з вами та пояснили ситуацію. Дякуємо за розуміння.
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Barabel. Колір: Чорний
Отлично работает, ребёнок в восторге. Отдельное спасибо продавцу за рекомендации.
- Продавець Barabel
Щиро вдячні за ваш відгук. Нехай покупка тішить вас ще довгий час
- Віктория Б***Відгук від покупця. Продавець: FANATTOY. Колір: Різнобарвний
Автомат соответствует описанию, посылка пришла быстро, всё в полной комплектации
- Переваги:
- Игрушка практичная, можно использовать как для детей так и для игр взрослым)
- Ярослав О***Відгук від покупця. Продавець: Радости Детям
Товар швидко доставили.
Все працює.Велика вдячність консультанту Сергію-все пояснив як працює автомат. - Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Радости Детям
Швидка доставка, гарно упаковано, все працює, дитина в захваті. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Мирон Л***Відгук від покупця. Продавець: FANATTOY. Колір: Різнобарвний
Работает ну ничего што такое
- Переваги:
- Всё хорошо
- Недоліки:
- Пули застряют в автомате и надо разбирать)
- Продавець FANATTOY
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Якщо кульки застряють у стволі необхідно міняти кульки і наматися використовувати для автоматів та гвинтівок (там де довжина дула велика) професійні страйкбольні кульки, так як вони мають точні розміри і мають ідеальну форму.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: FANATTOY. Колір: Різнобарвний
Сину, 12 років, автомат сподобався. Якість гарна. Додатково придбали пульки.
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: FANATTOY. Колір: Різнобарвний
Малый в восторге
- Переваги:
- Крутой
- Недоліки:
- Нет ремешка через плечо.
- Мушта Д***Відгук від покупця. Продавець: KD Toys
При покупці продавець провіряє автомат, тому є пошкодження упаковки.
- Продавець KD Toys
Вибачте, можете повернути товар, ми вам вишлемо неперевіренний
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos. Колір: Чорний
Відсутні очки в комплекті, притому що місце в упаковці для них є. Також є виїмка ще для одної запчастини якої не має.
Корпус автомата не металевий як зазначено у описі а пластиковий. При спілкуванні під час замовлення продавець запевнив що корпус також виготовлено з металу. В металі виготвлено тільки ствол, затвор, кріплення для прикладу та одне із кріплень для ременя.- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- При спілкуванні надають не точну інформацію про товар.
Спусковий гачок із пластика.
Копус із пластика який при падінні може зламатися.
Таку ж версію можна купити і за дешевшою ціною.
- Продавець Igrussimos
Добрий день, ця модель (дешевша) йде в комплектації без окулярів, а виїмка є тому що упаковка однакова для них
автомат не повністю з металу, в ньому йде пластиковий приклад, рукоядка, цивье
він не повністю з металу, а частково, основні елементи (так би мовити)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Masyasha. Колір: Чорний
Гарний автомат
- Переваги:
- Як справжній
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos. Колір: Чорний
Приклад не прикручивается по причине не соответствия всех трех отверстий, выровнять не получилось.
Очки не были в комплекте.- Недоліки:
- Очки в комплекте не дошли
- Анастасія Т***Продавець: Радости Детям
Вже пройшла пара тижнів, тому можу сміливо писати відгук. По-перше, я дуже вдячна за швидкість. Замовила в п`ятницю, мені зателефонували дуже швидко, відповіли на всі питання і що особисто мені приємно і врятувало, так це те, що відправили саме так, як вказали. Я трохи поспішала, тому так виділяю це! Автомат класнючий. Довго сумнівалася, але відкривши була в захваті. Брала на подарунок хлопцю, тому якщо у вас, як і у мене маленька 22-річна дитина, то можете брати, сподобається)
Єдина рекомендація, беріть ще пульки, бо на чотирьох гостей хлопців пульок з набору не вистачило, ми докупляли, але всі чотири мордахи були щасливі і утворювали чергу, щоб постріляти. Якщо купувати неякісні пульки, автомат може забитися, але ми розібрали і витягли їх, то ж великої проблеми не виникло, все працює. Ще раз дякую)- Переваги:
- Швидка доставка, привітні співробітники, якість
- Недоліки:
- Особисто для мене ніяких)
- архип
доброго дня які пульки будуть найкращі для цього автомата ?
- Екатерина П***Продавець: Masyasha. Колір: Чорний
Вчера заказали,сегодня получили автомат.Ребенок очень доволен.
Единственное что расстроило-отсутствие очков и ремня.Хотя в коробке специальное место для них есть.- Переваги:
- Выглядит как настоящий
- Недоліки:
- Отсутствуют очки и ремень
- Продавець Masyasha
Производителем не предусмотернно в данной комплектации наличие очков и ремня. Товар фабрично упакован. На фото и в описание указано все верно.
- Таня В***Продавець: KD Toys
Можете указать размеры?
когда будет в наличий
- ИннаПродавець: Igrussimos. Колір: Чорний
Скоро будет в наличии ?
- МишаПродавець: Igrussimos. Колір: Чорний
Що є в комплекті напишіть будьласка детально
Дякую!