Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Професійний штатив тринога 170 см для телефону фотоапарата камери для зйомки в чохлі з рівнем (2810)

Оцінка користувачів 3.43/5
  • Єлизавета Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Тримач для телефону тримається нестабільно бо цей гвинтик на самому штативі при натисканні западає всередину

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Мені дуже сподобався. В усякому разі, деталі, затискачі, кріплення - всі деталі пасують одна до одної, не мають прикрих залишків пластику від лиття.
    Загальне враження- дуже схожий на професійній штатив.
    Для фотоапарата поки що не використовував, тільки для зйомки відео на смартфон. Досить зручно. При повороті головки за ручку не помічено тремтіння зображення. Обертання плавне, рівномірне, без гальмування або просковзування.

Переваги:
    Недоліки:
    На фоні пристойного виконання самого штатива здивувала скоба- тримач для смартфона з пружинним фіксатором яка не викликає особливої довіри. Але це лікується купівлею тримача з гвинтовим затискачем.
    • Продавець  Magasiner

Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Владислава О***

Рекомендую

Переваги:
    Стабільність, чесний продавець
    Недоліки:
    Немає інструкції, але розібратись не складно
    • Продавець  Magasiner

Вибачте за будь-які непорозуміння та незручності та дякуємо за відгук. Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Владислава О***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Придбала штатив, вставила телефон у мене айфон 14 , і отримала сюрприз у вигляді пружини. Написала до магазину обіцяли зателефонувати, але я так і не дочекалась.
    Не рекомендую цей товар. Дуже розчарована

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісний товар.
    • Продавець  Magasiner

Вибачте за будь-які незручності. Тримач відправили. Ми дуже шануємо Вашу думку та дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями.

• Владислава О***

Трипод якісний, стабільний
    Але інструкції не було
    Тому трішки ускладнює роботу користування

Переваги:
    Стабільний
    Недоліки:
    Нема інструкції
  • Капралов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Вперше купую штатив, в комплекті мала бути інструкція, але її забули покласти, тому змішані почуття.
    По самому штативу виглядає якісним на свої гроші

Переваги:
    Гарний штатив
    Недоліки:
    Не поклали інструкцію
    • Капралов Д***

Прислали інструкцію, дякую. По самому штативу питань нема, 5/5.

• В.Т.
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Виглядає добротно. Подивимось як буде на практиці.

Переваги:
    Вартість
  • Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Товар гарної якості! Зручний механізм регулювання висоти зйомки, змінні кріплення. Наявний рівень для вирівнювання камери чи телефону
    Покупкою задоволена