Відгуки покупців про Гоночний трек для дітей Dinosaur Track 183 елементи / гнучка траса з динозаврами / гоночний трек - парк динозаврів 9147 DobraMAMA Зелений 68841

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Якість дуже сумнівне, пластик не дуже гарної якості, деталі моста тримаються погано, у весь час розбирається. Одне кріплення тунель-паща зламане, чи дефект лиття пластику не зрозуміло із-за чого теж відєднується коли їде машинка. Батарейки для авто не має в комплекті.

Переваги:
    Сподобалося дитині
    Недоліки:
    Якість
  • Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна цяцька мала грається .
    Така гра цікава як меншим так і старшим .
    Якість хороша за такі кошти.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні
  • Адамчук И***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний набір. Цікаво складати, все якісне і все працює

Переваги:
    Ціна, кількість деталей
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий трек! Любителям динозаврів особливо сподобається тематика конструкції)

Переваги:
    Класна іграшка Дякую
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Трек з дешевого пластику, який гнеться. Міст не тримається, якщо машинкою проїхати ,то він падає. І постійно треба складати заново. Машинка діно дуже слабка на новій батарейкі дюрасел ледве підіймається на мостик та їде.
    У нас є з чим порівняти,тому не рекомендую. Задумка гарна ,але якість погана. Ціна цьому треку максимум 400-500 грн

Переваги:
    Гарний дизайн та задумка треку
    Недоліки:
    Трек з дешевого пластику, який гнеться. Міст не тримається, якщо машинкою проїхати ,то він падає. Машинка діно дуже слабка на новій батарейкі дюрасел ледве підіймається на мостик та їде.
    • Продавець  opsale

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Крутий великий трек, всі деталі продумані. Дитина в захваті від нової іграшки. Зроблений міцно, все кріпиться добре.

Переваги:
    Цікава для дитини іграшка
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий дитячий трек, для дитини 5 років супер.

• Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Михайло Х***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовив гоночний трек для свого внука, і результат перевершив очікування. Дитина просто не може відірватися. Вражений різноманітністю деталей та їхньою міцністю. Дуже задоволені покупкою!

Переваги:
    Якість пластику
    • Продавець  opsale

• Орест Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Хороша іграшка для дитини, легко збирається. Гарна упаковка

• Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний трек, хороша якість пластику. Всі деталі міцні та добре чіпляються, модельки яскраві. Купувала на подарунок, дитина задоволена. Відправили швидко, дякую!

Переваги:
    Якісний, великий та яскравий трек
    • Продавець  opsale