- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Якість дуже сумнівне, пластик не дуже гарної якості, деталі моста тримаються погано, у весь час розбирається. Одне кріплення тунель-паща зламане, чи дефект лиття пластику не зрозуміло із-за чого теж відєднується коли їде машинка. Батарейки для авто не має в комплекті.
- Переваги:
- Сподобалося дитині
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарна цяцька мала грається .
Така гра цікава як меншим так і старшим .
Якість хороша за такі кошти.- Переваги:
- Адамчук И***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарний набір. Цікаво складати, все якісне і все працює
- Переваги:
- Ціна, кількість деталей
- Недоліки:
- Не знайшла
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий трек! Любителям динозаврів особливо сподобається тематика конструкції)
- Переваги:
- Класна іграшка Дякую
- Продавець opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Трек з дешевого пластику, який гнеться. Міст не тримається, якщо машинкою проїхати ,то він падає. І постійно треба складати заново. Машинка діно дуже слабка на новій батарейкі дюрасел ледве підіймається на мостик та їде.
У нас є з чим порівняти,тому не рекомендую. Задумка гарна ,але якість погана. Ціна цьому треку максимум 400-500 грн- Переваги:
- Гарний дизайн та задумка треку
- Недоліки:
- Трек з дешевого пластику, який гнеться. Міст не тримається, якщо машинкою проїхати ,то він падає. Машинка діно дуже слабка на новій батарейкі дюрасел ледве підіймається на мостик та їде.
- Продавець opsale
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Крутий великий трек, всі деталі продумані. Дитина в захваті від нової іграшки. Зроблений міцно, все кріпиться добре.
- Переваги:
- Цікава для дитини іграшка
- Продавець opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий дитячий трек, для дитини 5 років супер.
- Продавець opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Михайло Х***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Замовив гоночний трек для свого внука, і результат перевершив очікування. Дитина просто не може відірватися. Вражений різноманітністю деталей та їхньою міцністю. Дуже задоволені покупкою!
- Переваги:
- Якість пластику
- Продавець opsale
- Орест Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Хороша іграшка для дитини, легко збирається. Гарна упаковка
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Класний трек, хороша якість пластику. Всі деталі міцні та добре чіпляються, модельки яскраві. Купувала на подарунок, дитина задоволена. Відправили швидко, дякую!
- Переваги:
- Якісний, великий та яскравий трек
- Продавець opsale