Відгуки покупців про Планшет для малювання дитячий LCD графічний зі стилусом ігровий електронна дошка для малювання нотаток та записів кольоровий для дітей 8 5 дюймів творчий розвиваючий інтерактивний набір DobraMAMA Рожевий 69164

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Юлія

Чудово

Переваги:
    Швидка доставка, все працює
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку планшета для малювання! Раді, що доставка була швидкою, а товар повністю відповідає очікуванням і добре працює. Дякуємо, що обрали саме наш товар для творчості дитини. Бажаємо приємного та корисного користування!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже вдячна вам за швидку доставку та якісний продукт, моєму сину 1,8 і він у захваті від планшету, зручно брати із собою на прогулянку або подорож, щоб зайняти дитину ))

Переваги:
    Якісні матеріали
    • Продавець  opsale

Дякуємо за теплий відгук! Раді, що планшет сподобався вашому сину та став зручним помічником для прогулянок і подорожей. Приємно знати, що ви оцінили якість матеріалів. Бажаємо багато творчих моментів!

• Вероніка Є***

Все супер, хорошо работает

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що планшет для малювання добре працює та залишив приємні враження. Бажаємо дитині багато цікавих ідей, творчості та задоволення від користування.

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшет дуже гарний, легкий. Дитині дуже сподобався. Ще й доставка швидка. Рекомендую!

• Олена Д***

Все чудово!

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже чудовий! Доця його просто з рук не видає)))

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купляла на подарунок,швидка доставка,все сподобалось

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Хороший планшет для малювання, дитині сподобалось.

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовляла на подарунок на 2 роки, відправили дуже швидко, планшет якісний, дитині сподобався, уже користується. Рекомендую

Переваги:
    Швидка відправка, якісний та недорогий

• Віра І***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшет дуже гарний, ціна та якість. Донечці дуже подобається малювати на ньому і нам теж

• Владислав

Гарна якість

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Не працює, можливо сіла батарейка, спробуєм поміняти.

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  opsale

Товар обміну/поверненню підлягає на протязі 14 днів з дня покупки.

• Олена Х***

Дітям сподобався!

• Богдана М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшет зацікавив дитину малювати сподобався якість теж непогана

• Ніка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

малечі дуже сподобався подарунок, швидко зрозуміла що до чого. те,що так давно хотіла, бо в брата схожий, задоволені всі

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже сподобався планшет: легкий, можна брати з собою в дорогу, дитині цікаво і, якщо чесно, дорослим теж

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже класний планшет, дитина дня 3 не випускала його з рук!

• Максим В***

Дитині сподобалось

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий товар, усе як на фото. Дитині сподобвся.

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний та якісний планшет.
    Швидко надіслали

Переваги:
    Дитина задоволена
    • Продавець  opsale

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все супер. Купував 2 разы. Обидва чудово виконують свою функцію. Дитина задоволена на 100%. Підходить як для малювання так і для тренувань з письма

• Анастасия С***

Все швидко . Класно

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

Відгук від покупця. Продавець: opsale

Вчора купили планшет, сьогодні вже відвалилася резинка, яка тримає ручку. Вона не відірвана, нічого, просто вилізла, а запхати назад нереально (

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Ненадійний
    • Юлія К***

Зв’язався зі мною продавець, щоб здійснити обмін. Таке у них з цим товаром трапилося вперше, тому загалом планшет дуже навіть класний! Якісний і красивий

• Продавець  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

• Юлія К***

В результаті, продавець відремонтував планшет і сам оплатив доставку туди і назад. Щиро здивована таким хорошим сервісом! Рекомендую!

• Аліна Д***

Все як мало б бути

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Вітаю! Планшет подарували малюку на 2 роки. Навчився малювати травичку, зацікавився, перестав гризти олівці. Іноді грається ним.

• Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий планшет, дитині дуже цікаво
    Вчиться писати букви, малює

• Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшет гарної якості, дизайн «радує око», купила дитині на день народження ( рожевий) для дівчинки). При перевірці на Rozetka «функціонує». Продавець оперативно відреагував, швидка доставка.

Переваги:
    Цікавий планшет. Раджу до покупки.
    • Продавець  opsale

• Юліанна А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Хороший планшет, дитина задоволена!

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшетик сподобався, дитина з задоволенням малює)))) дякуємо продавцеві))

• Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшетик сподобався, дитина з задоволенням малює))))

• Олеся Г***

Супер. Дуже сподобався.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовляла планшет: посилка прийшла швидко, корпус виконаний з якісного матеріалу, лінії олівчиком виходять чіткими і насиченими, а за допомогою кнопочки все швидко стирається і можна знову творити шедеври)
    Дитина в захваті, ми з планшетом спимо, їмо і ходимо на прогулянки. Чудовий девайс для розвитку малечі. Рекомендую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  opsale

• Оля Х***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Робила замовлення планшета для малювання. Прийшов швидко,в гарному стані без недоліків.
    Гарний якісний планшет,дитина задоволена!)

Переваги:
    Швидке оформлення замовлення,та доставка.
    Недоліки:
    Немає)
    • Продавець  opsale

• Мирослава Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Замовила дітям в садочок, дуже гарний, яскравий. Якість хороша, нічого не скрипить, екран чіткий. Стілус зручний для маленької ручки.

Переваги:
    гарний, зручний

• Іванна К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий планшет! Донька малює без зупину вже забула про олівці й фломастери. Зручно брати з собою в поїздки легкий і не займає багато місця. Дякую.

Переваги:
    компактний, яскравий
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  opsale

• Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Планшет нормальный. Но нам попался с браком. В пункте выдачи его не сразу было заметно. Планшет был куплен на подарок, после вручения сразу начали тестировать. И обнаружили поднизом шишку... Не приятно! Ясное дело что обмена в таком случае уже не будет. Уважаемые Покупатели, внимательно и дотошно осматривайте товары!

Переваги:
    Форма интересная, цвета разные переливаются
    Недоліки:
    Бракованный товар
    • Продавець  opsale

Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію. Зв’яжіться з нами для детальнішого розгляду