Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дитячий автотрек інтерактивна розвивальна іграшка гнучка траса з поворотами модульна комплект з машинкою тематичний динопарк ігровий набір для розвитку фантазії 46 елементів Dino Track подарунок для хлопчика DobraMAMA зелений 68840

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Катерина М***

Чудова іграшка
    Відповідає опису і фото

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що іграшка сподобалась і повністю відповідає опису та фото. Раді, що набір виправдав очікування та дарує позитивні емоції дитині. Бажаємо цікавих ігор, розвитку фантазії та тільки приємних вражень від користування!

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Машинка гарна, і вона, і трек наче якісні. Дитині сподобалося. Але сам трек дуже короткий, у довжину 1.1 м. З фігур, казаних в інструкції, можна зробити лише невеличке коло.

Переваги:
    Гарний вигляд і якісь
    Недоліки:
    Дуже короткий
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Светлана

якість

Переваги:
    Швидко звʼязалися і відправили
    • Владислав

Скажіть, будь ласка, яка приблизно довжина самого треку

• Казимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий трек! Син збирав сам. Машинка катається добре! Дитина в захваті!

Переваги:
    Все працює
    • Продавець  opsale

• Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купували трек сину на Новий Рік, дуже розчаровані..
    Машинка дуже погано їздить по треку, деталі легко вискакують та машинка зламалась в той же вечір

Обирали саме за відгуками, можливо саме нам не пощастило і трапився брак
    Але я не рекомендую замовляти.. гроші на вітер

Недоліки:
    Погано їздить, зламалась в перший же день
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.

• Арсен Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий трек, дитина в захваті! Зі всіх треків, які мали цей найкращий.

Переваги:
    Дитині дуже подобається
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Данило Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Крутий трек, все дуже сподобалось!

Переваги:
    Якісний, недорогий, цікавий.
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий товар, дитині сподобалось. Збирається елементрано. Машинка має різні корпуси, пластик якісний та складається гарно.

Переваги:
    Чудовий товар
    • Продавець  opsale

• Леонтій К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Якість просто супер, шикарний трек. У дитини 5 років, радості повні штани) Замовляв зранку, то відправили в той самий день.

Переваги:
    Крута іграшка за невисоку ціну
    • Продавець  opsale

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Класний подарунок на день народження. Купували для синочка, йому дуже сподобалось. Якість чудова, цікаво що трек можна складати як хочеш. Тепер дитину не відірвати від треку, грається із задоволенням. Рекомендую!

Переваги:
    Якісний, яскравий та не дорогий