Картка Rozetka

Оцінка користувачів 3.73/5
  • Відгуки про товар продавця MIRON
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Дуже пошкоджує шкіру. Волосся немає але з'являється подразнення яке потім декілька днів не сходить так як разом з волоссям здерли шар шкіри.

Недоліки:
    Подразнення після користування
    • Продавець  MIRON

Прикро, що товар вам не сподобався! Продали його багато та отримували зворотній звязок від клієнтів, що товар зручний в використанні та відповідає своїй ціні

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Купувала на подарунок, подружка задоволена

• Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Товар приїхав вчасно . Приїхав чорний. Дуже добре видаляє волосся. Не викликає алергії. Шкіра залишається ніжною. Без покрасніня та роздратування шкіри

Переваги:
    Шкіра залишається ніжною та глаткою рекомендую
    Недоліки:
    Незнайшла
  • Наталя С***

Класний

• Леся Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Посилочка прийшла у зазначені терміни. Колір чорний. При використанні змочувала водою. На одній нозі все добре, а на другій було подразнення, яке трималося два тижні. Більше не ризикую. Використовую як пемзу для стоп - ідеально.

Переваги:
    Зручно тримати в руці
    Недоліки:
    Залишилися подразнення після використання
  • Мария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Прикольна штука, роботу свою робить і досить швидко (пробувала в сестри, але іншої фірми, то в порівнянні набагато швидше), шкіру не порізала, як деякі пишуть у відгуках, края не гострі, прийшло не таке як на фото, а в чорному кольорі

• Ксения Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Чудова річ! Безболісно видаляє волоски, але разом із засмагою. Спробувала на ногах, в мене волоски тоненькі та м'які

• Алина У***

Марно викинуті кошти

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Взагалі нічого не видаляє
    • Продавець  MIRON

Прикро, що товар вам не сподобався! Товару було продано багато та проблем з використанням не виникало. Товар чудової якості та невеликої ціни

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Як епілятор взагалі не підходить, сильно подразнює шкіру. Чудово підходить замість пемзи для п'ят.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Быстрая отправка, товар соответствует описанию

• Алла Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Неочікувано,епілятор дійсно працює, я приємно вражена
    Колір прийшов чорний

Переваги:
    Дієвий та по доступній ціні
    Недоліки:
    Колір на сайті блакитний, а прийшов по факту чорний
  • Тетяна Б***

Класний

• Андрій К***

Чудова річ. Не дорога. Волосяний зоізає щільно

Переваги:
    Проста у використанні
    Недоліки:
    Волося має бути довгеньким
  • евгения м***

Норм

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Полное Соответствие описанию. Волосы убирает хорошо, главное сильно не тереть… легонько против роста и они исчезают!) по поводу красноты, раздражение и жжения…. Минимум еле чувствуешь( как бы с непривычки для кожи), и проходит через пару минут без следа!

Переваги:
    Удобно пользоваться
  • Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Работает! Все, кто пишет, что ноги пекут- это вы терли на одном месте. Легкими (без нажатия!!!!) круговыми движениями, как будто гладите. На одном месте долго не елозить. Главное без нажатия делать. У меня кожа чувствительная, я делала аккуратно, минут двадцать и две ноги сделано))) супер!

Переваги:
    Без раздражения
    Недоліки:
    Достаточно долгая процедура
  • Альона Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Один раз спробувала пів ноги обробила, і все як у тих дівчат що писали, ноги печуть, червоні, шкіра подразнена, нікому не раджу, травмує шкіру, краще бритвою дівчатка, не ведіться на хрінь за сто гривень, воно того не варте щоб по аптеках бігати і шукати яку ж диво-мазь намазати аби перестало пекти. Навіть крем після депіляції очманів і сказав «я то прибирати не буду, сама викручуйся», шкода я фото ніг не зробила щоб показати цей кошмар. І до речі, хто думає що в мене чутлива шкіра, то ні, звичайна шкіра, не суха… я уявляю що буде якщо шкіра чутлива

Недоліки:
    Воно того не варте
    • Продавець  MIRON

Нам шкода, що ви зіткнулись з данною проблемою! Данного товару продали багато та проблем з використанням та якістю не було, клієнти які замовили його були задоволені низькою ціною за данний товар

• Кристина П***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Після використання на протязі 10 хв зʼявилось почервоніння і дуже пекли ноги. Не допомагало нічого. Жахливий товар

• Продавець  MIRON

Нам шкода, що ви зіткнулися із такою проблемою. Данного товару продали дуже багато, клієнти які замовляли данний товар були задоволені покупкою

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Не знаю кому і як... у мене через 5 хв після використання почало пекти і щемити все. Ноги і підмишки. Таке враження що я випалювала те волосся. Ні антисептик. Ні крема не допомагало. Пекло ... волосся видаляє разом з верхнім шаром шкіри.

Переваги:
    Не помітила
    Недоліки:
    Подразнення, дуже жорстке
  • Загладкіна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Дуже сподобався товар! Шкіра ніби шовк після застосування. Жодної волосинки. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна дуже гарна
    Швидка відправка
    Якісний товар
  • Роман
  • Катя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Реально классная штука,я не верила пока не попробовала, даже от станка нет токого эффекта

Переваги:
    Цена
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON

Була приємно здивована. Ця штука працює. Видаляє жорстке волосся дуже легко та без зайвих зусиль. Не залишає подразнення. Лише гладенька шкіра. Замовлю ще на подарунок

Переваги:
    Видаляє навіть одноденну жорстку щетину
    Недоліки:
    Не видаляє пушок, або довге волосся
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Buymil

Хорошая штука, свою работу делает

• Алёна М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Це просто жесть, з заявленого жодного слова правди... Щоб прибрати волосся, потрібно зняти шкіру, волосся відростає як і після гоління на наступний день, подразнення вже тиждень...
    До магазину в принципі немає претензій, відправили швидко, все ціле, спаковпне, але те що таке існує в продажі це жесть

Переваги:
    Недоліки:
    Саме існування цієй без корисної речі один суцільний недолік
  • Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Побачила цей епілятор в ютубі і вирішила замовити. Дійсно не залишає подразнень на шкірі, я задоволена. Швидко доставили, дякую)

• Продавець  StarLight

Аліна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!