- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 1300
Дуже смачні і свіжі цукерки
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 180
Цукерки супер, дуже сподобались
- Переваги:
- Смачнi
- Недоліки:
- Немае
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 180
Смачний аналог київського торту
- Переваги:
- Замість торту закордон те що треба
- Недоліки:
- Завжди мало
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 180
Дуже смачні цукерки, але через величезну коробку, в яку поклали іншу коробку, за доставку заплатила більше ніж за саме замовлення(
- Переваги:
- Смачні
- Недоліки:
- Упаковка
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 1300
Швидко відправили. Дуже смачні та свіжі цукерочки
- Переваги:
- Свіжі
- Недоліки:
- Немає в цукерках недоліків))))
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 1300
Хороші цукерки, але набагато дорожчі ніж у магазині !!! Ціна бажає кращого!!!
- Переваги:
- Смачні цукерки
- Недоліки:
- У порівнянні з магазинною ціна вища !!!
- Евгения Х***Відгук від покупця. Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 1300
Дуже смачні цукерки, батьки в захваті. Смак дійсно схожий на Київський торт. Шоколад смачний і начинка приємна.
- Переваги:
- Цукерки свіжі, запакували добре, якість на висоті.
- Недоліки:
- Процес замовлення, зателефонували повідомили про відправку, відправку зробили через день, ТТН довелося випрошувати, бо відправили його невідомо куди.
- Продавець Chocolate Boom
Дякуємо за Ваш відгук та просимо вибачення за незручності. Зробимо все можливе, щоб наступного разу Ви залишилися задоволені!
- Миша П***Продавець: Chocolate Boom. Загальна вага: 1300
Подскажите, пожалуйста, полный состав конфет, который раньше был указан на упаковке, а сейчас в связи с ребрендингом нет. Почему? Я хочу знать, что я покупаю и ем.
- Chocolate B***
Добрий день. Раніше TORTUFEL Kyiv реалізовувався поштучно, на упаковці був штрих-код та склад продукту. Зараз змінилась упаковка, згідно вимог законодавства, якщо на упаковці не вказується штрих-код, виробник не зобов'язаний вказувати склад. Склад продукту вказаний на лотку та на фасованій продукції
- Миша П***
Но конфеты по прежнему продаются по штучно..
- Chocolate B***
Добрий день. Зараз TORTUFEL Kyiv продається в лотку 1кг та 1,3 кг, SHOWBOX 0,185 кг та в упаковці стабіло 0,180 кг. А також на вагу, всі інгедієнти вказані на лотку. Можемо надіслати вам трафарет з переліком всіх інгредієнтів.