- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Данним продуктом користуюсь більше ніж 6 місяців, порадила моя колега, мої киці задоволені.
- Переваги:
- Гіпоалергений для мене це важливо киця алергік...
- Недоліки:
- Колір наповнювача, але цей недолік перекриває органічність продукту.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Якість обслуговування погана. Упаковка, судячи з усього, неправильно зберігалася (наповнювач в перемішку з пилом, а запах прілий), ще й подвійна упаковка з двома датами з різницею в рік Кішка один раз сходила, але десь через пів години було чутно дуже різкий запах прілого, її носик це не виносив і вона почала просити почистити її туалет. Поки повністю я його не замінила іншим наповнювачем і не позбулася цього запаху, вона не ходила. З іншими наповнювачами цієї проблеми не було...
- Переваги:
- ...
- Недоліки:
- Погані умови зберігання
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Первое впечатление ужасное. До этого подобные не использовала, пользовалась соевым наполнителем. Решила сэкономить, а получилось приобрела за 200 грн. 6 кг какого-то вещества с цветом земли. Кот, хоть и был удивлен, но в туалет пошел. Пыль столбом.. Окрас животного из черного превратился в сизый. Пол помыла, тряпка не отстирывается, грязные разводы. Доверилась хвалебным отзывам. Ужас!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё описано выше
- Natural M***
Добрий день, пані Ірино!
Щиро вдячні за Ваш відгук та увагу до нашого продукту!
Нам дуже прикро, що Ви отримали подібні враження від нашого наповнювача!Хочемо звернути Вашу увагу та запевнити, що CAT'S PREMIUM виготовлений з природного мінералу сапоніт - це преміальний різновид бентоніту, без будь-яких синтетичних домішок та ароматизаторів та в жодному разі не завдав Вашому котику шкоду! Продукт є на 100% екологічним, має колір звичайної глини.
Ваше враження можна зрозуміти та пояснити тим фактом, що раніше, за Вашими словами, Ви використували лише соєвий наповнювач, а не бентонітовий, які значно відрізняються між собою, тому, звісно, побачили різницю, що є абсолютно логічним висновком.
Стосовно деяких незручностей, а саме прибирання біля лотка - можемо порадити просто змітати залишки сухою щіткою, адже бентонітові наповнювачі мають властивість розтворюватись при контакті з водою, також можна придбати дуже зручний килимок, який поглинає висипані гранулки і який потім дуже легко витрусити.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Цікавий наповнювач.Зовсім не комкується, гарно утримує запах. Для мене плюс, що наповнювач просто висихає не воняючи, і тому можна користуватись довгий час. Виходить дуже економно, але це тільки якщо його не тонким шаром насипати, а так нормальненько.
- Переваги:
- дуже класно утримує запахи
- Недоліки:
- не комкується, але не впевнена що це недолік
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Супер класний наповнювач! Немає неприємного запаху, кіт іде із задоволенням! Прибираю один раз в день!
- Переваги:
- Економно
- Недоліки:
- Не виявила
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Коту сподобався, довго і добре тримає запах, темний колір - охайніше виглядає лоток.
Дитині сподобався кіт на коробці, сказала, щоб коробку не викидали, буде різати- Переваги:
- Довго тримає запахи, колір, гарна зручна упаковка
- АнастасіяПродавець: Saponite Litters. Об'єм 1 пакування: 6
Нарешті з'явився наповнювач, який ми можемо купити нашій кішці і бути спокійними.
Наповнювач на вигляд звичайний, як бентонітовий, відрізняється лише кольором, цей має колір молочного шоколаду або глини звичайної. Наша кішка алергік і має бронхіальну астму, дуже кашляла. Тому нам ветеринар порадив звернути увагу на наповнювач, адже ароматизатори та синтетичні домішки, які додають для ефекту грудкування, виявляється, можуть провокувати алергію, тому що коли відбувається реакція наповнювача із сечею кота, з'являються випари, які кіт вдихає.
Тирса їй не зайшла, силікагелеві, зрозуміло, навіть не розглядали.
Побачили цей, вирішили спробувати. Кішка вподобала одразу.
Перестала ригать так часто (вибачте) і кашлять, хоча ні корм, ні умови життя їй не змінювали. Дійсно дуже круто утримує запахи, як задекларовано на коробці виробником. Чистий, без сторонніх запахів.
Радимо однозначно!- Переваги:
- Гіпоалергенний! Ідеально утримує запахи. Чистий