Відгуки покупців про Дитячий смарт годинник-телефон для хлопчика Lemfo D36 Black з GPS, підтримкою 4G та вібрацією

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Олег Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Робота самого магазину ок. Але якщо ви очікуєте отримати якісний смарт-годинник то купляйте за 20 … хочаб. Та напевно для дитини воно може того не варте. Він їм хоч і користується, але краще б купили телефон.

• Людмила М***

Купляла на подарунок хлопчику. По розміру підійшов і дитина задоволена стильним годинником

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Нормальний годинник, трішки завеликий

• Тетяна С***

Годинник сподобався. Сину 9 років, задоволений, завжди на звʼязку і при цьому не залипає в гаджетах

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black + Red. Колір ремінця: Black-Red

Годинник подобається дитині і це головний плюс. Працює без нарікань, заряджається швидко, сідає в активному користуванні до кінця дня. З мінусів - трохи слабкий динамік, треба прислухатися до записаних аудіоповідомлень чи голосового дзвінка

• Олена

Стильний, дитині сподобався. Зручний м'який ремінець. Батарею тримає довго як для годинника. Багато функцій. Ми залишились задоволені покупкою.

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Просто жахливий годинник,локацію взагалі не показує правильно! На вітер викинуті гроші!

Переваги:
    Недоліки:
    Суцільні
  • Дмитрий Ш***

Часы симпатичные, функционал на уровне. Со своими задачами справляются на 100%. Батарея держит 3 суток. Недостатки пока не выявлены, я доволен.

Переваги:
    Профессиональная консультация продавца, оперативная доставка
  • Ірина Ч***

Годинник чудовий

• Андрій

Користуюсь годинником пів року
    Звʼязок стабільний для прослуховування
    Батарею тримає довго
    І виглядає дуже стильно

Переваги:
    Гарно виглядає
  • Дмитро Ш***

Не погани дитячий годинник. Дитина була задоволена. Щвидко прийшло в гарному стані.

• Владимир П***

Не понимаю за, что их тут хвалят, буд-то мне какие-то бракованные попались..

Заряда хватает на 3 часа в бездействии, приложение какоето глюченное , настройки толком никакие не работают, связи с часами можно сказать нет.
    Цена таким часам 500грн.

Переваги:
    Недоліки:
    Полно
  • Катерина К***

в цілому задоволенні

Переваги:
    тримають довго заряд, процюють без нарікань
    Недоліки:
    всю іфнормацію по насройкам треба шукаи в інтернеті
    • Продавець  Globus M

Добрий день! Якщо вам не зрозуміло як здійснити налаштування годинника вам потрібно звернутись до нас, ми вам надамо всю інформацію

• Юлія Г***

Годинник працює дуже добре. Все сподобалось. Дуже дякую

• Надія

Купила годинник два місяці тому,задоволена все супер все справно працює.

Переваги:
    Плюс цього годинника є прослуховування яке добре працює
    Недоліки:
    Поки не було
    • Владимир П***

А где оно там есть, в приложении толькофото можно сделать, и то не всега определяет часы?

• Марія Ш***

Все сподобалося

• Владимир П***

Так себе часы, с виду красивые.
    Приложение к ним малофункциональное.
    Нельзя скачать , установить циферблат на свой вкус, всего 4 варианта.
    Да впринципе вообще ничего нельзя, для такой цены слабовато как-то..

Продавца не рекомендую , пришли часы с нерабочим шнуром зарядки, отправил менеджеру (который после продажи товара выклянчивает поставить 5 звезд) жалобу на нерабочий шнур, на что получил просто игнор.

Пришлось срочно купить такой-же шнур зарядки, так как ребёнку нужно было уже.

Переваги:
    Симпатичные , и это все достоинства , надеюсь проработают долго.
    Недоліки:
    Много
  • Борис Б***

Все супер, швидко, все працює
    Дякую, покупкою задоволені

• Владимир П***

Красивые , многофункциональные часы.

• Владимир П***

Брали ребёнку для школы, пришло время использовать , а зарядка не работает....

• Віталій Г***

Годинник працює, претензій не маю )

• Татьяна С***

Ну що - пишу свій негативний відгук.
    Перше - продавець це суцільний жах. Спочатку писала в листуванні - ігнор, написала ще раз - зателефонував менеджер, обіцяв контакт іншого менеджера, який оформить повернення (чекаю вже дві доби на цей контакт). Вже тиждень намагаюся поврнути товар і забрати гроші, але поки що безрезультатно.
    Друге - сам товар. Перший раз прийшов і не вмикався (від слова зовсім), дотелефонувалася, мені почали розповідати, що не вимкнули і поки їхав то розрядився, але прислали інший.
    Другий вмикався, але...
    1. Додаток майже постійно не бачить годинник (тобто у вас в одній руці годинник з контрактним інтернетом, який в телефоеі літав, а в другій телефон з долатком і вони один одного не бачать.
    2. В додатку контакти є, в годиннику їх немає.
    3. Рівень заряду батареї ви побачите тільки в додатку - на годиннику тільки значок батареї
    4. Час налаштовується через додаток і періодично злітає (якщо дитина не поруч з вами, то поки вона цього не скаже - ви не дізнаєтеся)
    5. Крокомір також вмикається тільки через додаток, дитина сама його собі ввімкнути не може.
    6. Зарядка - треба зробити купу танців з бубнами, щоб він почав заряджатися, бо вона тоненька, сам провід якщо хоч трохи зігнутий - не заряджає. В комплекті йде тільки провід, сам блок треба купляти.
    7. Вайфаю немає, тільки мобільний інтернет (якщо дитина в укритті, а там слабкий сигнал зв'язку - ви нічого не дізнаєтеся про неї)
    Дитина розчарована, бо то був подарунок, я, як мама, незадоволена, бо ціна немаленька, а якість і сервіс нижче плінтуса.
    Не рекомендую цей товар.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Все вище написане
    • Продавець  Globus M

Шановна Тетяно, ви отримали перший раз годинник, з ваших слів він не вмикався ви кричали в трубку, що ми вас обманули та зіпсували свято, ми погодились вам здійснити обмін на інший годинник проплатили доставку в дві сторони, хоча коли отримали від вас годинник він виявився просто розрядженнмий, ви навіть не намагались його зарядити. Коли Отримали інший годинник знову щось не так, шукайте проблему в іншому а не годиннику, дана модель є гарна по якості з оригінальним дизайном, та відмінним функціоналом.

• Катерина Г***

Користуємось тиждень, поки нарікань немає
    Але, не зрозуміло чому в описі вказано про блютуз, а знайти на годиннику і законектитись з телефоном неможливо

• Ілля К***

Працює вже 6 місяців питань немає

• Эдуард М***

Глючит начали через неделю. То сами начинали вибрировать без остановки и не отвечали на звонки. В итоге через два месяца выключились и больше не включаются. На зарядке греются, но не включаются.

Переваги:
    Недоліки:
    Глючит, перестали включаться через два мксяца
  • Ирина Я***

Дуже класний годинник,ціна і якість відповідає дійсності,дитина в захваті )

• Татьяна Д***

Хорошие часы-телефон. Для школьника именно то что нужно, так как обычный телефон постоянно где-то забывается. Все работает, легко настроить. Ребенок доволен, мама спокойна!

Переваги:
    Красивые, удобные, как телефон работают отлично
    Недоліки:
    Пока не обнаружено